Inseminare (22)
Raspunsuri - Pagina 8
bebekom spune:
andriushca, iti multumesc din suflet!
Sa stii ca m-am intristat alaturi de fiecare dintre voi si ma retrasesem in suferinta mea, cand.. DD a vrut sa faca o minune. Nici nu imi vine sa cred...
Da fetelor, AM REUSIT la cea de-a 4 inseminare, facut dupa momentul ovulatiei. Deci, se pate, asa ca nu deznadajduiti. Trebuie sa credeti cu tarie ca totul va fi bine in cele din urma.
Va pup pe toate si va tin pumnii fiecareia in parte!
Monty, imi pare nespus de rau, chiar speram sa ne tinem de manuta.... Sa nu iti pierzi speranta!
bebekom spune:
andriushca, abia acum a vazut ca mai ai 2 zile pana sa faci testul. Hai ca vreau sa te iau cu mine!!!!!!!! Si pe tine si pe toate celelalte fete!!!!!!!!!!
r33a spune:
Monty 
nu stiu ce sa zic vorba ta u ai facut 5 inseminari si esti dezamagita eu nu ar trebuii sa mai zic nimik k am facut deocamdata una .. Imi pare foarte rau k s-a intamplat sa aflii k nici dupa a 5 inseminare nu ai ramas ...
Andriuscha 
modifica iar pe prima pagina ... eu am dat raspunsul ... IAS nereusita si la mine ... v-am zis eu incerc acum cu ova-mit singura imi stimulez ovulatia si in perioada 18 (ziua 10)- 28 (ziua 20)
pana la epuizare
...
Fetelor 
la spitalul Elias as face urmatoarea inseminare (IAS) stie cineva sa imi de-a niste detalii ... un dr. bun ... preturile ... un nr. de telefon ...
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
aurel_cris spune:
MONTY
capul sus fata draga sigur noul an va fi cel norocos

BEBEKOM FELICITARIIIIIIII

FETELOR va doresc sa aveti parte numai de rezultate pozitive

28+
ali spune:
Dupa ani de zile de vizite la diversi doctori si dupa multe luni de tratamente si 4IA nereusite se pare ca Dumnezeu m-a ajutat si pe mine si a 5 e reusita.
SUNT INSARCINATA!
Avem 6 sapt si 2 zile si ieri i-am vazut inimioara batand.
Inca nu-mi vine sa cred si parca nici nu vorbesc de mine.
Pot sa va spun ca a fost o minune de la inceput pana la sfarsit.
Va doresc si voua sa simtiti aceeasi bucurie pe care o simt eu si cel mai important nu renuntati si nu va pierdeti credinta si speranta.
Va pup,
ali
andriushca spune:
uau, ali, FELICITARI si tie!!!!
nici pe tine nu te-am mai vazut de mult! oare asta sa fie secretul?
bebekom, draguta, test? tu nu stii, dar eu nu am mai facut inseminare luna asta ca nu am am avut foliculi, deci nici ovulatie, teoretic, asa ca nu am ce sa testez, oricum, te pup.
r33a, am modificat.
andreea
ZOZOLINA
nu mai numar nimic!
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
ioana_p76 spune:
ALI, BEBEKOM FELICITARI! 

Ce ma bucur ca ati reusit, fetelor!
Va doresc sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Si restul fetelor, va doresc din suflet sa ajungeti si voi gravidute cat mai curand! 
toate fetele si va tin pumnii!
Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!

Animalutele de Craciun

maria08 spune:
Bebekom:FELICITARI!!!!! Doamne, cat ma bucur!!!! Imi creste inima cand mai vad cate o reusita!!!! O sarcina usoara!! POate ne mai dai si alte detalii....cati foliculi au fost si la cate zile ai facut testul....

Andriushca:
Cine stiE ce surpriza iti face Mosul...!!!
Montytaiana:Poate e prea devreme....pana nu apar rushii......si daca apar, nu trebuie sa- ti pierzi speranta! Bebekom ne-a demonstrat ca se poate!!
In seara asta voi face si eu inseminarea!! Doamne Ajuta sa primesc cel mai frumos cadou de Craciun!!!
Va pup pe toate!!!
andriushca spune:
bebekom, ali, nu vreti sa detaliati despre reusita voastra? ce ati facut special sau ce nu ati facut? sau ce a facut special dr.? ati surpins vreun amanunt "nesemnificativ" in plus fata de celelalte inseminari? s-a facut ceva altfel?
maria, sa ai bafta!
andreea
ZOZOLINA
nu mai numar nimic!
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
maria08 spune:
Ali: Si pentru tine FELICITARI!!!! O sarcina fara probleme!!!
Ce bine-mi prind vestile astea bune!!! Aveam nevoie sa mai aud si reusite!!!!!!
Bebekom, Ali: Intindeti manutele sa ne luati si pe noi la odisee!!!