Inseminare (22)
Raspunsuri - Pagina 5
montytaiana spune:
scuze ca am scris asa mult dar am avut mult de citit si azi nu am putut intra
r33a te rog sa nu te consumi prea tare stiu ca doare, mai ales prima data, dar incearca sa te gandesti la viitor si poate nu ti se va mai parea totul asa negru, te asteptam dupa ce te linistesti, pupici
miruna79 spune:
r33a imi pare rau de nerusita ta.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
vdrag spune:
Gata fetelor, ma puteti trece oficial cu prima inseminare ca fiind nereusita! Ieri a fost o zi tare trista! Banuielile mele s-au adeverit iar rezultatului testului de sange a iesit negativ. Nu ne ramane altceva decat sa incercam in continuare!
Anul asta am terminat cu inseminarile dar in ianuarie, cu Dumnezeu inainte voi face a doua inseminare care sper ca va fi un succes. Nu pot decat sa sper, ca anul nou care va veni va fi unul dintre cele mai bune si visul de a ramane insarcinata mi se va implini!
Imi pare rau r33a, ca nici inseminarea ta nu a reusit iar in legatura cu "prepararea" spermei sotului tau pentru inseminare, nu cred ca ai de ce sa fii suparata pentru acest lucru. Din ceea ce am citit pe internet,procedura in sine este recomandata in general barbatilor care au defecte morfologice ale spermatozoizilor iar in urma acestui procedeu, acestia au o durata de viata de numai 24 ore, comparativ cu sperma asupra caruia nu sa efectuat nici o procedura si la care durata de viata a spermatozoizilor poate fi intre 3-5 zile. Concluzia fiind ca daca sotul tau nu are probleme cu morfologia spermatozoizilor, aceasta "preparare" a spermei nu are nici o importanta. Mai mult, se poate ca la inseminare sansele sa fie mult mai mari cu o sperma netratata decat cu una asupra careia sa efectuat procedura de "preparare".
Totusi cred, ca a ramane insarcinata a fost si va ramane o minune lasata de Dumnezeu! Doctorii incearca sa faca tot ceea ce cred ca este ok pentru o inseminare reusita, dar ei nu pot prevede reactia organismului nostru si nu pot alege cu foarte mare precizie exact momentul ovulatiei. Perioadele in care putem incerca sa ramanem insarcinate sunt scurte, iar perioadele foarte lungi de asteptare ale rezultatului sunt cel mai greu de suportat dar tot ceea ce putem face este sa ne pastram credinta in Dumnezeu si sa speram ca data viitoare vom reusi iar rezultatul va fi unul pozitiv!
arucs spune:
va multumesc pentru cuvinte.Povestea mea....cam trista .dupa multe tratamente naturiste si cu medicamente am ajuns la prof.Marinescu pt.inseminare.prima a fost luna trecuta si care a fost un esec.urmeaza joi a doua si sper sa fie bine pt ca simt ca ma lasa psihicul.si la mine tot Moisa se ocupa de preparare.
aseara am plans 2 ore,nu mai suport ....vreau un BB.
arucs spune:
am uitat sa va spun ca mai mult ca sigur a prins din prima dar am avut avort spontan,daca se poate spune asa in stadiul de embrion.am avut niste dureri cumplite dupa inseminare,cam din ziua 5 pana in ziua 8 si apoi inainte cu doua zile de cm am simtit ca-mi smulge cineva ceva din mine.
nu stiu ce sa mai zic,dar lui Marinescu nu i-a convenit ce a auzit de la mine insa nici nu mi-a dat un rasp.exact.sa vedem ce o sa vrea Doamne Doamne.
cu toate ca nu vreau sa fac FIV cred ca am sa ma risc ,dar la anul.
r33a spune:
arcus si eu sunt in aceeasi situatie k a ta .. si eu vreau un bb ... 
nu vezi k dd da copii la cine nu merita si noi care ne dorim din toata inima ne lasa sa ne chinuim si sa induram atat suferinta .. cu ce oare am gresit sa ne chinuie asa ...
eu una de azi pana in ziua a 7 am sa iau iar ova-mit si ma pun singura pe treaba nu mai fac nici o inseminare pana luna viitoare cu toate de revelion trebuie sa imi vina ciclu dar imi voi monitoriza singura ovulatia cu termometrul ... o iau babeste .. ma bucur cand vad k sotul meu imi spune "lasa k o sa fie bine nu te mai chinuii cu inseminari k ne va da si noua dumnezeu un bb" ma bucura mult vorbele astea cu toate k in sufletul meu stiu k isi doreste f. mult un copil .. eu sunt tanara am 22 de ani mai pot astepta dar el e cu 8 ani mai mare k mine si isi doreste din toata inima ...
... abia astept sa imi treaca ciclu si sa imi fac un test inca mai am o speranta k poate poate e cu ochi ... ma gandesc sa il fac si maine dimineata dar nu stiu daca imi va arata ceva odata ce sunt pe ciclu ... mor de oftica nimeni din familia mea nu a avut probleme k mine si nici din familia lui .. mama inaintea mea a nascut 2 gemene (care din pacate au murit la 1-1/5 zi) ... mai am 2 frati .. etc... nimeni nu a avut asa probleme k mine ... de eu sa indur .. ce greseli am facut .. la biserica de fiecare data cand m-am dus m-am rugat sa imi de-a si mie DD un bebe ... seara ma rog in fiecare seara ... Doamne cu ce am gresit noi in viata asta de ne chinuii asa ... Fetelor eu cred k am sa inebunesc k ma gandesc numai la asta ... imi cer scuze k am scris asa de mult dar simt nevoia sa spun cuiva tot ce am pe suflet si dc noaptea nu pot sa dorm ... cand inchid ochii nu ma gandesc decat la cat de frumos ar fii k aici in camera mea sa fie si un patut cu singura dorinta a mea in el ... cand plecam undeva si ne cumparam haine .. etc ... diverse ... eu ma gandesc hai sa ii cumparam si catelului ceva ... ii cumpar cainelui meu de parca i-as cumpara copilului ... sunt f. f. f. trista ... ![]()
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
vdrag spune:
Stiu ca este extrem de greu r33a acest lucru care ti se intampla pentru ca nici mie sau multor altora de pe acest site nu ne este usor, dar cel mai important este SA NU ITI PIERZI NICIODATA CREDINTA SI SPERANTA! Acest lucru te va ajuta sa mergi inainte! Nu face tratament cu ovamit fara sa fi monitorizata de catre un medic. Te expui la niste riscuri foarte mari care nu te vor ajuta ci doar iti vor creea probleme. Esti inca foarte tanara iar sotul tau este la fel! Nu ma intelege gresit dar inca mai aveti timp destul sa incercati, in comparatie cu mine si sotul meu care avem 37 si respectiv 44. Si nu suntem singurii in aceasta situatie! Nici eu nu inteleg de ce se intampla acest lucru, mai ales ca in familia mea nu au existat probleme iar sotul meu are un baiat dintr-o casatorie anterioara, dar singurul lucru pe care il putem face este sa incercam in continuare poate Dumnezeu se va indura de noi, ne va ierta pacatele si ne va indeplini dorinta!
arucs spune:
r33a, sotul tau a facut spermograma?cum este?
vdrag cam ar dreptate,tu esti o tinerica si mai ai timp insa te sfatuiesc sa nu renunti si sa insisti .Si eu la vasta ta am renuntat si acum la 33 ani nu mai stiu in ce parte sa o iau .daca nu o sa fie si nu o sa fie ,probabil ca o sa infiem.
eu una o sa mai incerc si la anul si dupa aia .........
arucs spune:
r33 acum am citit prin ce-ai trecut cu Moisa ,insa nu este chiar asa.Eu sunt pacienta lui Marinescu si tot asa ma trateaza chiar daca de fiecare data i-am dat plicul.ea trateaza lumea ca pe banda rulanta ,si pe mine ma deranjeaza insa nu am ce sa fac ,ma duc pentru Marinescu.