Inseminare (22)
Raspunsuri - Pagina 4
luci.eilm spune:
Miruna, dupa cum ti-am zis odata, eu am programari peste tot.
Nu inseamna ca le si onorez.
La dr. Marinescu nu am mai ajuns.
Cristiama, multa bafta!
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
miruna79 spune:
Luci ti am trimis pm.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
arucs spune:
Buna,
sper sa ma primiti si pe mine aici,deoarece mi-am facut curaj sa va scriu.va citesc de f.mult timp dar....
si eu ma aflu in situatia de a face inseminari.urmatoarea o fac joi si simt ca daca nu spun cuiva care stie ce inseamna am sa explodez
.
sa speram ca o sa fie bine.
inna30 spune:
[red]cristiama/red] si eu tot la d-na dr cocei sunt, am facut 2 IA cu d-nei dar nereusite din pacate, o sa mai incercam in februarie sau martie duble o sa-i propun, e tare de treaba...vreau sa te intreb tie ti-a dat ceva pt stimulare? pt ca ea de obicei nu da, prefera pe ciclu natural? daca da ce ti-a dat ..ca mie nu vrea sa-mi dea nimic.
mult succes sa fie cu doua liniute.
arucs spune:
eu sunt la prof.Marinescu.da am facut stimulare cu ova-mit si pregnyl pe care o sa-l fac injectabil maine seara si ma duc joi.
inna30 spune:
arucs bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta, sa treci repede la odisee.
mult succes
r33a spune:

siguranta Moisa mi-a preparat numai la misto
sotului .. eram atat de sigura k am ramas cand ... duminica m-am trezit dimineata cu "musafirul" culmea azi luni se faceau 2 saptamani de inseminare .. astazi vroiam sa imi fac testul eram nerabdatoare ... ![]()
... ma gandesc totusi sa fac un test dupa ce imi trece ciclu ... poate a vrut el sa mai vina odata asa de despartire .. (imi mai arde si de glume) poate poate am noroc si vine pt. ultima oara ... va tin la curent cu totul sa treaca mai repede ... Momentan sunt f. nervoasa si suparata sigur k nu i-am pus nimik in buzunar a facut numai la misto ... credea k mai apelez la ea ... k mai am nevoie de ea daca m-am certat ... dar uite k nu o sa mai fac la Giulesti acolo unde mor gravidele k nu se ocupa cum trebuie ... off ce nervii am ... 
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
montytaiana spune:
luci.eilm, miruna multumesc mult pt raspuns

nati stiu ca ai dreptate dar asta a fost situatia, asa a zis mr. M asa am facut, de ce era sa fac, mai mai revoltat eu asa dar cand i-am zis a zis ca e ok ca nu ma suspecteaza de nimik, of.. asta e , sa vedem de acum incolo
montytaiana spune:
cristiama si eu incet incet incep sa imi schimb parerea despre el
desi nu am nimic sa ii reprosez in afara de faptul ca e f ocupat si nu prea sta la discutii
montytaiana spune:
arucs bine ai venit si bafta
unde faci inseminarea, si care e povestea ta, poti sa ne scrii cat vrei si tot ce ai pe suflet nu ne plictisesti si te vom sfatui cum vom putea
r33a ce rau imi pare, si sa nu iti para rau ca nu i-ai dat bani lu moisa si daca ii dadeai tot asa te trata si la fel prepara sperma, rau sau bine (de fapt este o centrifuga automata care il selecteaza asa ca parerea mea e ca ea nu poate influenta prea mult), nu stiu ce sa zic, eu nu am reusit de 4 ori si tot ea mi-a preparat