Inseminare (22)
Raspunsuri - Pagina 19
inna30 spune:
BUNA FETELOR .....va citesc mereu, sunt in mare nebunie de la inceputul anului....si in sesiune, azi mi-au venit si "rusii"., inca mai speram intr-o minune......asta este, natural nu e sa fie.
multe succes la fetele care fac luna asta inseminari, va tin pumnii.
monty si eu te 

..si o
.sper ca ti-ai revenit si ca esti bine, hai capul sus si mergem cu d-zeu inainte.
andreea..esti bine?

va pup pe toate si va doresc succes, o sa intru mai rar , oricum pana in martie slaba miscarea la noi cu IA, mai vedem.
angelica67 spune:
buna fetelor ,sunt noua pe acest forum , dar va urmaresc de mult timp.........acum mi-am luat inima in dinti si scriu...eu am 40 de ani si incerc de 15 ani sa ramin insarcinata , pe la diferiti doctori din timisoara , am si eu ceva probleme minore dar are si sotul meu putini si f.f putini mobili...., ...nu am reusit niciodata sa pun deoparte bani asa multi pt un fiv in ungaria , si am tot incercat prin timisoara....dar nimic,..........de lumea din jur ce sa spun .....cum se vorbeste de copiii , cum imi spun ..lasa ca tu nu sti, tu nu ai copii, etc.....dar sper intr-o minune anul acesta!
anaconda2 spune:
Buna fetele ! declar ziua ...! luna trecuta am facut laparo cu Mister Tutu . peste 5 zile incep sa iau Clomifen , apoi merg la monitorizari , apoi....inseminare . Prima ! Sper sa fie si cu noroc ! cine imi poate da si mie mai multe amanunte , dintre cele care au facut cu Dr Tutu , poate sa-mi scrie si pm . Multam , sanatate pentru toate !
andriushca spune:
buna fetelor!
si la mine au venit uratii azi-noapte, deci azi e Z 1..., a venit cu 2 zile mai devreme. iar am sperat, pt. ca ovulatia a picat in concediu si eram relaxati, odihniti si am prestat foarte des...
ina, multumesc de intrebare, sunt in "limitele normalului". n-am niciun plan deocamdata. stiu ca trb sa fac laparo, dar nu o mai vreau pe dr. Bucur dupa scandalurile in care a fost implicata. parca mi-e si teama de ea acum si am inceput sa ma indoiesc de profesionalismul si "daruirea" ei.
angelica, bine ai venit. te admir pt faptul ca desi au trecut 15 ani, nu te dai batuta. Soarta ii rasplateste pe cei perseverenti. iti doresc bafta multa anul asta!
anaconda, eu nu am facut inseminari cu dr. T. am incercat mai demult niste monitorizari la el dar nu prea eram compatibili, in sensul ca programul nostru nu se pupa deloc. intotdeauna cand aveam nevoie de el era plecat in strainatate si simteam ca pierd timpul. dar am o intrebare la tine legat de el: accepta analize si investigatii facute in alta parte de alt dr? (in afara spermogramei despre care stiu ca tine foarte mult sa fie facuta la dr. Matei si avem una facuta la ea)
pt. laparo ma intereseaza sa vb cu el, eu urma sa fac laparo cu dr. Bucur. oare ma primeste cu dosarul din alta parte?
mersic mult anticipat! bafta!
despre dr. T am auzit pe aici ca urmeaza sa-si deschida o clinica pe langa Sp. Elias. stiti cumva cand si ce anume se va face acolo?
monty, tu ce mai faci?
andreea
ZOZOLINA
nu mai numar nimic!
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
montytaiana spune:
buna tuturor
multumesc celor ce si-au facut griji pentru mine
nu am mai scris o vreme, si cred ca oricum e timpul sa ma opresc
montytaiana spune:
adevarul e ca sunt z 4
in aceasta vacanta nu am stat degeaba
mi-am facut toate analizele de sange
secretii
papanicolau
si toate au iesit ffff bune
mai am HSG
saptamana viitoare cred
dr meu zice ca daca am trompele infundate m-am chinuit degeaba
si ca marinescu tr sa inceapa cu o HSG
eu zic ca oricum m-am chinuit degeaba
si daca sunt desfundate si ok si nu am reusit 5 IAD
cu ce ma incanta
oricum am hotarat sa pun stop IA
montytaiana spune:
vreau sa fac FIV + ICSI
dar la Giulesti voi fi nevoita
din 3 motive
1. ca eu am o problema la care multe clinici nu au inca solutia donatorul
2. pretul
3. Marinescu, care asa cum e el aiurit si f aglomerat si ocupat e cel mai bun in domeniu si eu inca am incredere in el
asa ca daca o sa continui sa scriu cred ca o sa fie la FIV
desi sub lor nu e asa bine structurat
ma chinui de o saptm sa gasesc ceva si cand incarca imi incarca altceva
nu stiu inca cum sa procedez cum ma programez la giuli la M
cat tr sa astept etc
eu o sa intru oricum sa va citesc, am intrat si zilele astea dar nu prea s-a scris n
cristiama spune:
Montyana,
Salut, te inteleg pt ca sunt si eu cumva in situatia ta:
- 1 inseminare reusita, sarcina oprita din evolutie la 7 sapt
- 3-a inseminare reusita, sarcina oprita la 3 luni
- si inca 3 inseminari nereusite, acum ma gandesc la vitro.
La mine e si tarzior, am 38 de ani, nu mai am timp de asteptat!
Nu vrei sa incerci sa vorbesti cu doctorita Cocei, e cea care lucreaza cu Marinescu pt preparare, recoltare de ovocite, etc. E mai accesibila decat Marinescu si nu astepti cu orele pe la usi.
Nu te pune sa faci chestii aiurea ca sa castige ea, eu i-am zis deja de vitro si-mi spune ca nu e cazul, desi as plati muuult mai mult.
De Craciun am invitat nasii la noi care au un baietel de 2 luni. A fost tare emotionant si ma gandesc ca poate...Craciunul viitor vom avea si noi picul nostru.
Nasa mea, tot 38 de ani a facut vitro prin februarie anul trecut, primul!
Hera25 spune:
Buna fetelor,
As dori si eu cateva detalii despre inseminarile artificiale facute cu dr Tutunaru, dar si costul lor.
Se pare ca voi incepe luna viitoare cu inseminari si as dori sa stiu si eu mai multe informatii.
Despre costurile IA puteti sa-mi scrieti pe PM.
Merci mult.
montytaiana spune:
chiar nu pot sa cred ca nu mai are nimeni nevoie de acest subiect
il aduc inapoi pe prima pagina poate sunt noi aspirante care inca nu au gasit unde sa-si posteze intrebarile legate de aceasta procedura
eu din pacate nu mai fac am trecut la FIV
dar oricand o sa pot ajuta cu o parere , un stat ceva din experienta mea
pupici