Cum ascultati muzica

Cum ascultati muzica | Autor: miri2007

Link direct la acest mesaj

Buna gravidutzelor!

Am si eu o nedumerire mare. Sper sa nu radeti de mine (prea tare).
Daca ascultam muzica la casti, bebe aude si el... sau doar daca muzica se aude in incaperea in care ne aflam.
Voi ce ziceti?

Multumiri!

Miri2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Logica mea imi spune ca nu aude muzica din casti , ci doar ce aude cu urechiusele lui.

Eu cand sunt in masina dau muzica destul de tare, si cred ca pe aia o aude. Apoi imi mai pun niste boxe pe burtica, si atunci reactioneaza foarte intens.

Problema mea la acest capitol este alta: cat de tare e prea tare? Pana unde ii place sa asculte muzica, si unde incepe sa-l deranjeze?

Cand stau cu castile pe burta sunt date mult mai incet decat normal, tocmai pentru ca imi e frica ca o asurzesc... Am tot cautat pe internet si nu am gasit decat articole despre importanta muzicii pentru viata intrauterina a bebelusului, dar nici unde nu spuneau nimic despre volum.

Avand in vedere ca bebele sta in lichid, cred ca ar fi similar cu cazul in care stam noi cu capul in apa si incercam sa ascultam o muzica de afara. Trebui sa fie mare volumul ca sa percutam ceva. Oare asa e si cu bebii?

Voi ce stiti despre asta?

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Cam asa ma gandeam si eu...ca ma stresez degeaba cu castile (cat sunt la birou). Dar poate totusi, a citit cineva...pe undeva...ca aude si cand ascultam la casti. Mi-ar place sa fie asa, pentru cea mai mare parte a zilei sunt la birou si as vrea si atunci sa-i creez astfel de "conditii melomane".

Merci mult pentru raspunsuri!
si
Week-end placut!

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Cred ca aude ceva-ceva. Citisem undeva ca are auzul mai sensibil si ca ar percepe putin si ultrasunetele din timpul ecografiei... dar e doar o parere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bebe aude, doar daca se aude muzica in incapere sau daca-ti pui boxele sau castile pe burtica.
Cat despre ultrasunetele din timpul ecografiei, normal ca le aude , ca doar se face pe burtica.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 17 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna seara,

Sunt si eu o mamica in devenire in 20 de saptamani. Am incercat si eu varianta cu castile pe burta, intr-adevar incepe agitatia .
Ma gandesc ca avand in vedere ca se afla in lichidul amniotic, volumul care mie mi se pare normal si ascultabil la casti e ok si pentru el. Deci dau muzica la un volum la care o pot asculta si pun o casca pe burtica, asa ascultam "stereo"

Mergi la inceput