Nou stil de viatza (161)
Raspunsuri - Pagina 8
mamica dulce spune:
Neatza!
Azi dau eu desteptarea,tot cu deshtu' mic ca nu mai am amprente la aratator si mujlociu si ma doare si-mi pulseaza de nu va puteti imagina.
Aseara m-am bagat in pat pe la 2 ca am vazut Elizabeth, frumusel filmul dar cand a dat desteptarea la 7 jumate ...buah...criminal,am plans de somn.
Acu mai bag o cafea si ma duc la tuns,la 10 am programare si trebuie sa ma hotarasc si la culoare inainte. Deocamdata sunt in pana de idei,mai am o ora
Apoi am cursul cu copilasii,apoi tre' sa vin fuga acasa ca la 4 vine alta cucoana si apoi ma bag in pat ...daca rezist pana atunci si nu adorm in picioare.
Raportul e criminal, fix 78

carina spune:
Neata si de la mine,
Cafeau e gata bauta, de fapt sunt la a doua. Nervii sunt si ei in pioneze deja. Asa o zi de rahat de zi se anunta azi la serviciu de nu imi vine sa cred.
Raportul meu e stagnare din nou. Ma incapatanez totusi sa sper ca pana inainte de Craciun o sa ajung la 56 cu toate ca in ritmul asta slabe sanse.
Aseara am mancat pana la urma lasagna, dar putin de tot ca nu mi-a iesit tare buna.
Azi:
Dimi: activia+mandarina
Pranz: frigarui e pui cu ciuperci
Gustare: fitness bar+ para
Seara: cottage cheese+ardei gras+ ceva fructe sau inghetata (low calorie).
Va pup,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Neatza! Desteptarea ati dat-o, dar cafeaua unde e?
Raport: 58 kg, nasol, cressssccc si nu ma mai opresc....
plec in oras, revin mai tarziu.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
nastad spune:
Buna dragelor!
RAPORT:-500 gr
Multumesc pentru incurajari!
Eu nu sunt asa optimista desi vreau permis.
toata gasca
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
gusta spune:
Neatza.
Raport 65
.Deci sunt o scroafa fara margini si nu ma mai opresc.
Mamica dulce pai crede-ma ca am lins ecranul cand am vazut casuta .
Carmen pune bicele pe mine ca in ritmul asta ajung la 100.Mara la gradi e super bine ,numai ca imi spun educatoare ca se joaca numai cu baieti si ca fuge foarte mult.Sa le mai zic ca si eu eram asa la varsta ei.
Cornelia hai diseara poate raportul tau e mai bun.
Ma duc sa mai bag o cafea si dupa sa vad ce mai vreau sa fac.
Marilena si Mara Augusta
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor! Dupa cum spuneam, va citesc zilnic dar nu scriu pentru ca nu am ce; mananc in prostie, numarand caloriile si depasind zilnic numarul admis, cu promisiunea ca maine va fi altfel!
dar, in ciuda acestui lucru, totusi slabesc, incet dar slabesc. Merg si la sala si probabil ca asta imi da un avantaj. In rest, stilul meu de viata e complet haotic! Azi de ex. sotul mi-a plecat in romania la 3 dimineata; de atunci nu am mai dormit, in schimb mi-am mancat caloriile pe aproape toata ziua. sa nu va imaginati acum ca nu am sa mai mananc! Si totusi:
Raportul azi: 57.9 kg!
Va pup!
tumpi spune:
Vin pe fuga si cu rusine ca nu reusesc sa va citesc din urma,dar efectiv nu am timp.Dimineata la munca, apoi acasa sa mai pun la loc, la vechiul ap, sa mai strang una alta si seara la 9 juma 10 pic franta.
Singura bucurie care o am e ca am primit in avand cadoul de Craciun, o masinuta numai a mea.Nu am mai condus de 7 ani,da inca ma descurc,fac in medie pe zi 16-20 km.Abia astept sa-mi puna netul la noua locuinta si sa va citesc din urma.
Raportez - 700 gr,desi sunt cu rusii la portator,sper ca sapt viitoare sa fie mai mult.Asa ca azi dimineata cantarul meu arata 62.6
Mai stau putin prin zona sa citesc presa si apoi ma duc acasa sa calc, ca de cand m-am mutat doar am spalat dar nu am si calcat
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ina C spune:
mephala, despre baiatul meu am scris zilele trecuta, dar nu a observat nimeni.
gustaaaaa, si pe tine te salut in fiecare mesaj.M-ai uitat?
eu am 74 kg...ma asteptam sa iau mai mult...mi-au iesit la suprafata toate frustrarile in astea doua saptamini de cind am descoperit sarcina.
va pup!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
7+
gusta spune:
Ina sincer nu te-am uitat dar in ultima perioada am o stare destul de nasoala iar stomacu asta care nu mai imi da pace.
Marilena si Mara Augusta
doroty spune:
HELLO,HELLO!
Acum am calculator la birou si cablu de retea!
Raport: tot 73 kgAm avut si mai putin dar am baut multa bere ca am fost si sunt in continuare cam bulversata.
Dar m-am lasat din nou de bere ca acum doua nopti am vomitat.Mare eveniment pentru ca mie mi se intampla la 10 ani odata.
Nu mai reusesc sa fac gimnastica si nici nu stiu cand.
revin mai tarziu ca trebuie sa plec acum
Ina - carina - doroty