Nou stil de viatza (161)
Raspunsuri - Pagina 2
gusta spune:
Neatza.
Dupa dezamagirea de ieri ca niste prieteni care noi ii consideram asa nu au venit la ziua olandezului m-am suparat tare si Bert la fel plus ca nici taicasu nu a vrut sa vina ,imi venea sa plang de ciuda.Dar au venit 2 perechi si am stat la taclale pana la 3 dimineata si a fost frumos.Poze nu am facut ca asa a fost.
Carmen azi un mic de spalat si dupa o plimbare cu copilul altceva nimic.Am curat in casa ca niciodata.
Mamicadulce eu stiu culoarea de care zici .Sincer s-ar putea sa ai o surpriza cu Pallete fabricat aici si sa tina mai mult vopseaua.
Frumoasa poze Carina.
Puskin bine macar ca ai scris 2 cuvinte despre tine.
Tzuni azi ce faci?
Tumpi tot in cutii stai
.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Buna,
N-am inca poze, dar sigur fac zilele urmatoare.
Mamica Dulce, plec si in delegatii dar am si mult de munca loco
.
Carmen, ce ai mai gatit bun? Eu am facut azi putin fripturica de curcan, tare buna a iesit.
Zuzilici, foarte frumoasa casA! Sa o stapaniti sanatosi.
Tzuni, muncesti si in weekend?
Doroty, ce ai vazut frumos la targul de suveniruri?
Delia
.
Ruxandra
mephala30 spune:
Doroty, si noi ne gandim la tine. Ce-ai facut in Ikea?
Gusta, nu fi necajita, important e ca v-ati simtit bine pana la urma.
Ruxandra, am prajit niste chiftelutze din piept de pui. Cu salata de varza si piure. Numai asa mananca si baietii mei carnitza.
Tu ce faci? Te odihnesti?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
cornelia_laura spune:
In sfarsit apar si eu
. Mi-a fost asa o ciuda
ca de ieri nu am avut net acasa, abia acum 5 minute s-a rezolvat si i-am dat pe toti deoparte ca sa pot sa va scriu.
Mai, mie mi-e tare dor de voi
ziua cand sunt la munca. Pur si simplu sunt momente in care chiar daca am treaba, gandul imi zboara la voi.
Deocamdata ma simt foarte bine
. Ne descurcam nesperat de bine dimineata, ne incadram perfect in timp. Seara, dupa ce mancam toti 4, eu strang si fac ceva pt a doua zi in timp ce ei strang prin casa. Apoi joaca pana ii culcam.
Dimineata la 5.30 ma scol si seara nu ma duc in pat inainte de 11. Dar azi m-au lasat copiii sa dorm pana la 9.30
. Nu-mi venea sa cred cat de cuminti au fost. Nici apa nu au cerut.
Una peste alta se dovedeste o alegere buna reinceperea lucrului, am alt tonus, ma machiez in fiecare zi etc.
SARBATORI FERICITE !
cornelia_laura spune:
Carmen si noua ne plac iaurturile alea. Mai nou Eduard a facut o pasiune pt Martinel, mezeluri cica fara conservanti. Arunca si la mine o chifteluta ca mi-ai facut pofta.
Delia, daca nu ma insel marti ai ultimul examen, ala amanat, nu?
Tzuni, pe unde esti?
Gusta, sa-ti traiasca olandezul, sa fie sanatos
!!! Scuze de intarziere. Si lasa, nu te mai necaji cu toate tampeniile. Daca ati stat totusi pana la 3 dimineata inseamna ca v-ati simtit bine.
doroty, imi pare rau ca esti asa bulversata dupa prima saptamana. Ai rabdare cu tine, sigur va fi bine.
Zuzilici, sa stapaniti sanatosi "casuta"!!!

mamicadulce, eu stiu nuanta de la Palete
. In "tinerete" am folosit-o si eu. Acu' nu cred ca m-as incumeta.
SARBATORI FERICITE !
mephala30 spune:
Cornelia, ai aparut,
.
Ma bucur ca te-ai acomodat cu munca, ba chiar iti prieste. 
Marilenaaaa, ti-a trecut supararea?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Delidana spune:
Buna,
Carmen, am vazut ca a venit Mosu'. 
Puskin, ma bucur sa te mai vad pe aici. 
Gusta, vad ca v-ati distrat si in formatie mai restrinsa si asta e tot ce conteaza. La multi ani sotului! 
Doroty, Cornelia, bafta la servici in continuare si reacomodare usoara.
Cornelia, ai tinut bine minte, marti am ultimul examen si pina vineri trebuie sa fac un referat, abia astept sa scap de toate ca eu nu pot sa ma relaxez in perioada examenelor. 
Roxa-boxa, ai fugit in lume si ne-ai parasit? ![]()
Mik, ce faci weekend-ul asta? 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Buna seara!
Ieri nu am putut sa intru in subiectul cu nr. 160, nu stiu de ce. Azi la fel, asa ca am trecut direct la 161.
Azi am avut zi de shopping si de curatenie, spalat. Maine mergem in excursie, in pelerinaj la manastiri: Busteni-Caraiman, Namaiesti si Curtea de Arges.
Saptamana viitoare o sa fiu in focuri (pt. 4 zile), cu vizita delegatiei din Iordania. Sper sa iesim bine.
In ce priveste greutatea, ma mentin pe la 64.2-64.5 kg. Eu sunt multumita, atata timp cat raman sub 65 kg.
Sora-mea Dordia este bine, creste in greutate. Pana acum (are 4 luni) a luat in greutate 7 kg. (cam mult spune ea, fata de prima sarcina). Triplutest-ul nu i-a iesit prea bine. Dar am inteles ca acest test nu prea este sigur, mai ales ca te trimite sa faci o analiza (amniocenteza, mi se pare ca se numeste) de vreo 700 euro. Se pare ca la majoritatea gravidelor acest test iese pozitiv, tocmai pentru a te trimite la analiza cu pricina. Sor-mea o sa faca si ecografia 4D, la care o sa se vada tot ce trebuie. Oricum va tin la curent.
Va las acum ca maine ma trezesc devreme.
Pupici tuturor fetelor 
cornelia_laura spune:
'Neata fetele si haideti la o cafea sau un ceai cald. Imi tine cineva companie?
violeta, asa e cu triplutest. Mai mult o aiureala, el defapt e o statistica pur matematica care poate sugera un anumit risc. Si la mine a iesit cam nasol la a2a sarcina dar la eco 3D/4D s-a vazut ca totul e ok. Sunt alaturi de ea. Iar tie iti tin pumnii saptamana viitoare sa fie totul bine.
Carmen, ce gatesti azi?
Delia, hai ca mai e un pic pana marti si gata. Si eu eram la fel, stresata pana dupa ultimul examen. Dar in felul asta eram in priza si cu invatatul.
Eu am avut ieri zi de smotru intens
, am bagat la spalat 3 masini
(are capacitate doar 3 kg), am gatit. Azi vreau sa mai fac o prajitura pt baieti dar inca nu m-am hotarat care.
SARBATORI FERICITE !
Delidana spune:
'Neata,
Mi-am adus cerealele cu lapte linga calculator si astept sa se inmoaie in timp ce va scriu.
Violeta, distractie placuta in excursie si toate cele bune Dordiei! 
Cornelia, spor la prajitureala. ![]()
Carmen, Gusta, v-ati trezit?
Eu sint prin zona, azi stau acasa si revizuiesc pentru examen. Norocul meu ca e o materie draguta. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan