Nou stil de viatza (161)
Raspunsuri - Pagina 3
gusta spune:
Neatza.
Sunt aici cu voi.Dar cu un pahar de apa ca cafea nu intra.Ma omoara stomoaca parca am un petroi inauntru asa dureri am.
Carmen mi-a trecut supararea numai ca taicasu ma sunase de ieri ca el vine azi asa pe nepusa masa si i-am zis scuze dar azi nu se poate si cred ca s-a suparat.Asta e.
Cornelia si eu tot asa ieri am bagat un pic de rufe dar eu am avut numai 2 masini.
Delia bafta la examen si sa vezi dupa ce relaxare.
Fetele dinafara aveti bradu facut ca eu nu am apucat inca si cica ar trebui azi?
Hai trezirea.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Buna dimineatza si multumim de
, Cornelia.
Nu stiu ce gatesc azi, sunt in pana de idei. Ce-as putea face cu pulpele de pui? Am scos o punga la dezghetat. E sigur ca fac o salata de vinete cu maioneza....in rest, astept sugestii.
Sa nu-mi recomandati pulpe cu legume, caci sunt satula. ![]()
Cornelia, sa ne spui ce prajitura vei face. 
Io mi-am propus ceva azi, va spun diseara daca am reusit.
Delia, s-au inmuiat cerealele? Cu lapte de soia?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
gusta spune:
Doroty lasa ca o sa vina vremuri mai bune si dupa ce ai sa ai calculator ai sa vezi cum tii pasu cu noi.
Violeta multa bafta si excursie frumoasa.
Dordia lasa ca nu e asa mult 7kg dupa ce vine bebe punem batu pe tine si se duc ele.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
buna dimineatza, Marilena.
edit: noi impodobim bradul sambata viitoare.
Violeta, excursie frumoasa azi si transmite-i Dordiei toate cele bune.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
mephala30 spune:
Tumpi, haiiiii, iesi din cutii, azi e duminica, te odihnesti, nu?
gusta spune:
Multumesc Carmen la mine ar trebui facut ca vecini l-au facut si peste tot sunt ornati dar eu nu stiu cum am sa-l fac.
Tumpi cred ca se muta si numai iese din cutii
.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Carmen, s-au inmuiat si le-am si mincat. Au fost cu lapte de vaca Dorna, 0,1% grasime.
Ma duc sa bag ceva istorie spaniola la capsor, ma intorc mai incolo.
Ce planuri ai azi?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Delia, ca de obicei, plimbare - bucatarie - film (daca am dispozitie)- joaca - DC - ascult colinde....
cornelia_laura spune:
Fac o placinta cu mere, reteta noua. Am mai facut-o si duminica trecuta si e nebunieeee
de buna si cum aveam mere multe in casa am ales tot asta. Daca vreti reteta o scriu aici.
Sunt singurica cu Eric, Edi a plecat cu tati pana la socrii. Dupa amiaza mergem toti 4 in vizita la nasa celor mici care are o fetita de 8 luni. Abia astept.
SARBATORI FERICITE !
cornelia_laura spune:
Sa va spun ce am visat azi noapte. Eram intr-un magazin mare de copii si am cumparat un costumas de nou nascut bleu, superb, moale rau de tot. Scria pe el masura 56 cm. Sper sa fie un semn bun
.
SARBATORI FERICITE !