Nou stil de viatza (161)
Raspunsuri - Pagina 19
gusta spune:
Am lasat aspiratoru sa traiti sefa.
Carmen bine ai revenit intre noi.
Ioana sanatate la puiu mic.
Carmen ma bucur ca analiza e buna.
Gata ma duc sa iau copil de la gradi si vin acasa si ma pun pe dans pana vine olandeza macar sa ma gaseasca lesinata pe jos si uda toata
.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by gusta
Am lasat aspiratoru sa traiti sefa.
Carmen bine ai revenit intre noi.
Ioana sanatate la puiu mic.
Carmen ma bucur ca analiza e buna.
Gata ma duc sa iau copil de la gradi si vin acasa si ma pun pe dans pana vine olandeza macar sa ma gaseasca lesinata pe jos si uda toata.
Marilena si Mara Augusta

imi place ca nu-s singura nebunica de-aici... Vezi ca poate te banuieste olandezu de infidelitati! Mephala, si Maria bea f multe lichide. Oare sa cer si eu sa i se faca o glicemie?
ioana, sanatate micutei, acum am citit!
Mik, da-mi un nr de tel, te sun si-ti cant eu la ureche!

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
tumpi spune:
Salutare gasca.
Mai dar aveti un ritm de scris, dupa ce ca nu intru decat odata la 2 zile,nu reusesc nici sa citesc absolut nimic.
Am nevoie de relaxare, vreu net acasa,vreau sa dorm 8 ore neintoarsa, vreau in concediu, vreau in tarile calde.Sa mai continui?![]()
Tzuni, ce mai face Maria?
Ioana, sanatate puiutei
Fetele, fara suparare, io cam citesc in diagonala, adica cam ultimile mesaje, ca nu am timp.
Cand am sa imi pun netul acasa o sa stau mai mult cu voi.
Gata pregatirile de Craciun, plecati, n u plecati pe undeva?
Mai stau putin pe aici si revin sa vad daca este careva prin zona.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carina spune:
Tumpiluna nu ne-ai uitat!!!!!!!!
Carmen: si tie la fel iti doresc. Ma bucur ca e ok Teo.
Marilena: ii zici la olandez ca ai muncit toata ziua de aia esti asa obosita. Poate creste si sacul mosului la asa fata cuminte si harnica
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Eftimie C. spune:
Tzuni, multam de informatii.Sa-ti fie de bine!Astea vor fi cu adevarat Sarbatori Fericite.Stii ca ma gandeam si eu la ideea asta, dar am inteles ca procedura e foarte dificila.
Mik ni s-a luat o stanca de pe suflet in ceea ce-l priveste pe Edi.
CarmenLasa sa bea copilul apa ca face bine la ten si la sanatate.Daca am bea si noi asa multa apa, tare mult ne-ar mai ajuta la dieta.
Gusta 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Tzuni spune:
Hai carina
, hai Tumpi
miscati soldurile, nu stati sa visati la concedii inexistente...ca si io vreau 
Maria e ok, i-am dus de Mos Nicolae o rata care canta si da din
f sexy si macane de-ti face creierii praf. Era asa de incantata! ![]()
Maternala cred ca ma injura printre dinti! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mamica dulce spune:
Buna fetele,ce faceti??
Mi-e si rusine sa mai intru pe aici sa postez,parca nu mai am pic de vointa,ma gandesc doar cu jind ce frumos era cand am raportat 10 kile anul asta si vreau inapoi dar...nu mai merge
Sunt asa de suparata ca ma ingras inapoi si ca nu mai am puterea-vointa-dorinta-ambitia de acum cateva luni.
Sunt tare amarata ca sunt grasa si umflata.

Va pup,intru mai pe seara,sper ca mai vesela...
tumpi spune:
Carina, cum sa va uit, as vrea sa fiu mai disponibila, da pana imi vine netul acasa, tot pe fuga o sa fiu
sper doar ca pana la Craciun sa vina astia sa instaleze in noul ap.
Tzuni, nu din solduri dau ci din gura ca imi era asa de foame ca m-am dus la Mc, eu care nu mananc de fel de la fast food, dar au bagat mc shrims si mie imi plac f mult crevetii.Asa ca bicele va rog ca tocmai devorez niste mc shrims si cartofi taranesti.
Sper sa nu se vada la cantar prea mult, desi la cata miscare fac in fiecare zi ,sper ca nu.Desi acum pe jos nu mai merg cum mergeam pana sa-mi iau masina.Deh asta easte dezavantajul masinei, nu mai faci doi pasi fara ea.
Ma duc sa ma infrupt din mancare si mai revin sa-mi iau bicele
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Revenit acasa .Afara e un frig de numai poti si nu mi-a mai ars de cumparaturi.
Carina daca sacul lui mos Craciun o sa fie la fel ca lui mos Nicolae mai bine sa numai vina.
Tzuni daca as avea cu cine sa fac si infidelitatea aia ar fi ceva.Da si-a ales bine casa numai cu batranei alaturi si numai sa apara ceva strain pe strada asta ca e primu care afla.Asa ca ma bag la dans si fac eu miscarile alea din buric macar sa fac rau la vecini.carcotasa mai sunt.
Tumpi papa mama ca e bun si gandeste si la cei care nu papa si poate se compenseaza.
Am o lene de ma doare.Dar as sta toata ziua la taclale cu voi da ma anuntat copilul ca trebuie sa construiesc garaju ca ea vrea sa se joace cu masinile.Mai sunt fetite care fac asa?
Marilena si Mara Augusta
doroty spune:
quote:
Originally posted by mephala30
ia uitati ce-am gasit:
"O idee inedita este sa iti decorezi bradul asezat in bucatarie cu fructe sau legume. Fa o colectie de fructe si legume in miniatura."
(sursa: http://www.supereva.ro/info.asp?id=1275)
...pe langa fructe si legume, putem strecura si-opulpiza de pui/halca de porc ori ceafa afumata.
Si exclamam: Oooooooooo, brad frumos!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Caaaaarmeeeen, eu tin post!!!

Nu stiu ce-i cu voi fetelor ! Parca ati uitat de concursul asta de slabit.In frunte cu sefa!
Eu desi nu slabesc fac mari eforturi sa ma mentin si numai cu ajutorul vostru . Altfel as fi luat pana acum cel putin 3 kg.Azi dimineata era zapada pe masini, spre bucuria copilului.Si un friiiiiig.Dar cand am ajuns in zona de nord a bucurestiului parca eram la munte.E mult mai frig decat in cartierele de blocuri.
Meniul de ieri
MD pomelo, strudel cu spanac, cafea
P seminte de floarea soarelui decojite
C salata de varza
Azi dimineata aveam cu un kil mai putin. Mi-am propus sa fac gimnastica cand ajung acasa.
Tzuni, ce pacat ca nu pot sa ascult si eu melodiile ca nu am boxe. Lasa-i incolo de barbati .Nu avem nevoie de ei.Eventual sa-i folosim putin pentru anumite nevoi.
Doina - Carina - doroty