Nou stil de viatza (161)
Raspunsuri - Pagina 20
mephala30 spune:
Tumpi,
.
Tzuni, nu stiu ce sa-ti zic. Io eram ingrijorata ca bea apa in disperare (cam 1,5l -1,7l de apa). Plus lapte 600 ml. 
Ce cadou frumos a primit Maria! Ce cadou ii faci de Craciun?
Gusta, m-ai facut sa rad. ![]()
Surprinzator (sper sa nu ma razgandesc!), nu voi pregati ni-mic!!! de Craciun. Mergem la Roman si nu ma stresez deloc. 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
mephala30 spune:
Doroty, felicitari pentru kg. in minus. 
in rest, ce sa zic, asa e de sarbatori: schimbam retete, ne gandim mai mult la tot felul de mancaruri...daca poti fi cumpatata, e ft. bine. 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
mephala30 spune:
poftiti la capitol nou.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
ia uitati ce-am gasit:
"O idee inedita este sa iti decorezi bradul asezat in bucatarie cu fructe sau legume. Fa o colectie de fructe si legume in miniatura."
(sursa: http://www.supereva.ro/info.asp?id=1275)
...pe langa fructe si legume, putem strecura si-o pulpiza de pui/halca de porc ori ceafa afumata.
Si exclamam: Oooooooooo, brad frumos!
nu va place, ignorati!
mie-mi trebuie un legumo-fructifer la servici. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)