Nu vreau sa-l intarc dar vreau sa-i facem un frate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Khrisu, se poate, dar si depinde de corpul fiecarei mamei. Noi am incercat pentru al doilea,de cand primul implinese un an, doar atunci, mie a venit primul cm. Abia dupa un an si ceva am reusit. Cauza a fost la mine, ca aveam faza luteala(fl) foarte scurta, 3-4 zile. Din citite prin net, am aflat ca poat prelungi prin tratament de vitB6. Nucile contin destula vit B6, si am inceput sa le mananc. Dupa vreo 3 luni, sa cunoscut efectul, am inceput sa am fl de 10-11 zile. Si atunci si am si ramas. Am alaptat pana a 4a luna, cand deja nu mai aveam lapte. Oricum Robert a supt pana 2,5 ani.

Iti urez succes!!!!

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Cum ti-ai dat seama ca faza luteala(fl) e foarte scurta?? exista o analiza ceva care sa arate faptul asta??
Eu am ramas foarte usor insarcinata..nici nu stiu cand ca sotul meu cica avea grija . Eu imi doream sa raman si s-a intamplat

Mi-a venit cm din luna 5 de la nastere desi copilul era alaptat exclusiv cam la 4 ore.
Mama mea a patit-o! Pe mine m-a alaptat si a ramas insarcinata in luna 4 (nu-i venise niciodata cm) astfel ca intre mine si fratele meu e diferenta de 1 an si 3 luni. Si nu si-a dat seama ca-i insarcinata pana nu a miscat copilul. Ea m-a alaptat in continuare pana am implinit un an. Medicul mi-a spus ca astea sunt exceptii adica sanse de 10%. Problema e sa raman insarcinata ca dupa asta fac eu tot posibilul sa am lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Cum ti-am zis depinde mult de fiecare persona. Fl poti vedea luand temperatura bazala.

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Wow Galaxy esti insarcinata ??? super felicitari ma bucur pt. tine f.f.f mult ! haide pe msn sa imi spui mai multe , mai ales in cate saptamani esti .
Cat despre alaptat si ramas insarcinata , ehe e poveste lunga , deoarece depinde de la o femeie la alta , oricum succes tuturor , sper sa primiti cea ce va doriti .

Alina 11+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Khrisu, tu oricum esti mai "avansata" decat mine :). Mie nici macar nu mi-a venit menstruatia dupa nastere. Dar eu tot mai sper in nebunia mea sa raman gravi, ca doar am mai vazut cazuri :))

my baby

Mergi la inceput

Am fost azi la eco si am un chist folicular de 1,8 cm ce sta sa plesneasca dar ce pacat ca suntem in post si luna asta sar din schema. Macar stiu ca am ovulatie si e tocmai bun in a 13-a zi a CM. Luna viitoare m-a pun pe treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

eu am ramas insarcinata cu bb2 cind bb 1 avea 1 an.inca il alaptam.si sincer medicul meu mi-a spus ca nu e nici o problema,si ca lactatia se va opri prin luna 4-5 de sarcina.asa a si fost.dupa ce s-a nascut bb 2 a poftit si bb 1 tzitzi,dar nu mai stia sa suga.mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)

Mergi la inceput

Sa inteleg ca ai incercat sa-i dai si lui bb1 san??? Si nu a mai stiut??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

statea saracul cu sinul in gura si nu stia ce sa faca.i-am muls eu citeva picaturi in gurita si mi-a spus ca nu e bun,si nu a cerut dupa aceea.deci nu stiu daca iti va reusi intentia de a alapta pe amindoi.oricum succes.mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)

Mergi la inceput

Multumesc petru raspuns! Eu nu inteleg totusi...daca laptele dispare in luna 4-5 de sarcina cum de sunt femei care alapteaza in tandem?? cum reobisnuiesc bebeii sa suga din nou la san dupa o pauza de 4 luni?

Eu si acum il pun la san dar nu face decat sa ma muste si sa traga de sfarc cu dintii! problema lui a fost ca inca de la 10 zile isi tinea capul si voia sa-l tin pe umar in pozitie verticala iar cand il tineam orizontal in brate tzipa foarte tare... Acum la fel..nu pot sa-l tin in brate in pozitie orizontala numai pe umar dar si asa foarte putin..dupa max 2 minute ma impinge ca vrea pe jos... ori eu nu am tzatzele pe umar

Mergi la inceput