LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (269)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by LunaNoua

Gio, multumesc mult , si si pentru Moni care mi-a dat nr tau. Am rezolvat problema urgenta.

Am facut azi un tort asa framooooooos. M-a uns la suflet sa il fac, si tare bine mi-a iesit. Ma prelucrez la foto imediat, si il pun si in drop

http://community.webshots.com/user/torturi

mama Deea pai la minunile care ti.au iesit din mana, daca tu spui de tortul asta ca e foarte frumos, oare cum o arata?

moni acum citesc mesajul tau, ma uitam in site-ul spiridusilor, ce mica era Diana si uite ce domnisoara s.a facutE langa poza lui Angelo

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI a mancat Angelo? De cand am venit,nici Diana n-a mancat decat bomboane de cioco cu stafide,pana acum seara.Stii cum am facut-o pe Dia sa pape acum seara? Dupa ce m-am tot rugat de ea sa vina sa manance si ea nu si nu,am zis ca eu plec sa mananc cartofi (piure) si ea a ramana sa se joace cu taica-su.Rezultat? SI IO VIN! Pentru ce? DIA PAPA CALTOFI! Ei i-am pus doar cartofi,mie ostentativ si ficatei de pui CE AIA? Deci ... i-am dat si ei o bucatica minuscula.PUNE MAI MUUT! Asa i-am mai pus si a mancat fata cartofi piure si ficatei de pui - nu va ganditi ca mai mult de cateva guri acolo,dar tot e ceva decat nimic ...
Acum am pus-o sa faca ordine pana scriu - creioanele le-a pus,acum strange euroii si pe urma mergem la baitza.
Tot e bine ca bea laptele en gros ,tot asa cca 600 ml pe zi si ce nu prea refuza niciodata,e supa . (ca dulciurile nu se pun )

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Tocmai m.am ridicat de la masa ca nu vrea sa manance Angelo! L.am pus pe Giorgos sa incerce, daca nu iar o sa-i dam supa de rosii si branza cu bucatele de cioco( 150 gr. ) si supa are 200 gr. La pranz nu a vrut mancare, in final a ras 170 gr. supa rosii si inca o supa crema legume tot atat dupa care aproape 4 danonino mici. Mie nu mi se pare normal sa manance doar felurile astea, acum seara am mancat tocanita de pui si nu a vrut nici sa guste. Se uita la mine cum mancam dar intorcea capul cand vroiam sa.i dau. Poate mergem la dr. romanca sa vedem daca-i da vitamine ceva, el nu mananca fructe ( decat alea din iaurturi ) si cred ca-i cazul de ceva vitamine.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Maraki, daca ti-as spune ce a mancat Daria azi ... ti-ai schimba parerea despre Angelo... Eu m-am hotarat sa nu ma mai stresez. Daca ii e foame, sa manance, daca nu... nu mai stau dupa ea. Drept urmare, pana la 7 seara, Daria nu a mancat nimic. La 7 am pus-o la masa si a mancat cateva bucatele de paine intinse in sos de maszare, si cateva, vre-o 4-5 lingurite de mazare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Normal ca bradutul e impodobit, cu instalatie, globuri, funde si margele ca turturi. Iar ca virf are o funda aurie maaaaaare. O sa pun poze.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

MARAKI ce sa zic,poti incerca,ca el parca n-a mancat deloc nici fructe nici n-a baut sucuri,nu? Si nici lapte
Eu nu imi fac probleme (cu toate ca-i la limita de jos la kg) tocmai din cauza ca Diana a mancat intotdeauna extrem de variat.Si la cat suc natural si fructe a bagat in ea,chiar nu cred sa ii lipseasca vitaminele.Eu chiar cred ca sucul ala de grapefruit si lamaie consumat la greu i-a prins bine de nu am prea am avut preobleme cu ea cu racelile.Acum bea in continuare sucuri, dar in ultima vreme mai mult ii facem siropuri din catina-coazaze-afine plus un pic de lamaie si pe urma apa plata si miere.Si grape dar nu zilnic ca altadata.Fructe mananca ,dar nu chiar zilnic,de exemplu azi nu a vrut clementine - in timp ce in alte zile baga ca sparta.
Eu ii dau si seminte,stafide,nuci,cereale dulci de rontait - ca toate-s cu vitamine la o adica.
DEEA fain meniu azi si totusi,cate kg are Daria ??? Ca e dolofana bine Cioco ii dai?

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LunaNoua

Maraki, daca ti-as spune ce a mancat Daria azi ... ti-ai schimba parerea despre Angelo... Eu m-am hotarat sa nu ma mai stresez. Daca ii e foame, sa manance, daca nu... nu mai stau dupa ea. Drept urmare, pana la 7 seara, Daria nu a mancat nimic. La 7 am pus-o la masa si a mancat cateva bucatele de paine intinse in sos de maszare, si cateva, vre-o 4-5 lingurite de mazare.

vai ca mi.a dat eroare la mesaj...il scriu din nou:

Deea dar pana la ora 19.00 nu a rontait nimic Daria? pai din ce traiesc copiii astia? Ea cand vede torturile, cere sa pape? Tot e bine ca a papat 4-5 lingurite de mazare, al meu ar papa 4-5.....bobite Cu ce ocazie ai facut tortul ala pt tine? A iesit foarte frumos

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Moni o sa incerc sa-i dau si eu macar fructe din alea uscate, parca Mira scria ca le cumpara la copii. Angelo a mancat fructe cand era mic, la borcanase o gramada ( prefera mai mult piureul de pere ) si mai faceam banana la mixer. lapte nu bea dar se compenseaza cu iaurturile care nu lipsesc dupa fiecare masa.
Anymony mi-ai dat idee sa pun si eu o funda la varful bradului, al meu are leduri peste tot si nu ma gandisem sa pun ceva in varf. Trebuie sa ma duc maine jos la boxa sa caut ornamentele pt. brad

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

MARAKI la capitolul iaurt si Diana e in top ( ca taica-su e fan iaurt doar, iar eu fan sana si kefir)
Fructele uscate sunt ok in principiu ,doar ca dupa cate stiu contin niste conservanti cam nasoli - nu stiu daca si stafidele,ca la ele nu scria pe nici un pachet precum la caise,sau alte fructe exotice (mor dupa fructele uscate,noroc ca-s scumpe rau si asa nu bag conservantii cu pricina prea des in mine) Eu zic ca daca nu vrea fructe,macar d-alea la borcan sa incerci sa ii mai dai.Dar si supa de rosii are ceva vitamine,totusi

Eu mai am inca un varf de brad d-ala clasic de pe vremea lui Pazvanti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Maraki, Daria mai papa cate ceva ... de genul: 1-2 feliute de portocala, vre-o 10 boabe de alune, sau seminte, iar cioco, nu ii dau decat cand nu am incotro, adica, daca primeste o cioco.. nu pot sa nu i-o desfac. Dar nu mananca decat o bucatica, un patratel. Azi a mancat un sfert de banana. Noh... mananca mai putin ca la 7 luni, cand baga cate o banana intreaga, si 4 mese. Cand vede tort nu se baga la el. Stie ca nu are voie sa puna mana, stie ca nu e pentru noi. Si ... obisnuita sa tot vada torturi, nu ii prea trebuiesc. La fel ca mine. De cand m-am dat pe facut torturi, nici nu mai mananc nici dulce, nici prajituri. Daca imi raman creme si ingrediente, fac repejor un tortulet, si il impart prin vecini, ca daca il tin pentru noi, il arunc neinceput.

Mergi la inceput