LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (269)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cata frumoasa poezia, imi place.
Silvi uau, ce meniu.
Any ai impodobit deja bradutul?
Fetele am plecat acasa , va pupicesc pe toate.

Anca 15 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai SILVI , pai pe vremea cand comandam la serviciu meniuri, am facut greseala ca intr-o zi sa imi comand nu stiu ce salata d-asta smecheroasa si dupa ce ca am dat pe ea cat pe o portie serioasa de ciorba + felul doi clasic,am zis ca voi crapa naibii de foame pe locul limpede Dupa o ora imi choraiau matzele

Gagici e groaznic in Arad ,plouaaa in ultimul hal.
Na ca s-a si trezit Dia!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Mai sa vedeti ce surpriza mi-a facut Diana! Am citit azi ceva despre cum sa depistezi tipul de inteligenta si cica sa observi cam ce ii atrage pe copii,cand nu le sugerezi tu nimic cu ce sa se joace.
Asa ca m-am pus cu pe covor si am stat in asteptare, sa vad cica de ce se apuca Diana
Ea s-a uitat cam nedumerita la mine,mi-a tras un CE FACI ACOLO MAMI? ,dupa care ,intinde degetul aratator si zice: ATA-I UN TIUNGHI! In prima faza n-am priceput ideea,dar cand m-am uitat mai bine .... Diana imi arata un triunghi la modelul de la covor (cu forme geometrice - si io m-am chinuit sa le desenez in loc sa o invat de acolo ) Dupa aia mi-a aratat si cercul tot acolo !
Merg sa vad de ce ne mai ocupam azi (Ingrid mai sari cu idei please),ca si asa i-a zis lui mami o verisoara dupa ce a vazut filmulete cu Diana ,ca de ce o invat atatea ca la gradinita ce o sa mai invete? Nu stiu,eventual sa cante ,ca io n-am voce

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Any,nu tocmai ziceam ca nu as savea timp sa caut prin magazine toate minunile alea si nici sa le prepar dar unele mi s-au parut f bune si o sa le incerc.
Moni pai nu suntpreasatiosedar unelesunt ok, eu azi mi-am facut castravete+rosie+cateva boabe de porumb+un bot mic de 100 gr de mozzarela+1/2felie de jambon si cateva feliute de ardei verde.Am pus ceva dressing de salata si cateva firede cascaval ras deasupradeaspect si a fost ok,ammancatchiar bine. e drept ca pe langa ea ar fi mers un gratar si o portie de cartfi prajiti
Eu il astept pe Jean sa vina de la revizia masinii, tare sunt curioasa cat a costat.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

plina de nervi.
atat e de marait piticul...prin Real m-a innebunit. Deea scuze, dar eram asa nervoasa. acum am nr. tau de fix, dupa ce-mi repara RDS-ul te sun sa povestim. Prima data nici n-am inteles cine esti, m-am dezmeticit tarziu de tot.

am uitat suzeta acasa, si de la gradi am mers cu Clau, el cu treaba eu cu marco prin magazine. circ, circ, maraieli si nu aveam suzeta. ca sa fie tacamul complet, aici la birou la Clau a picat direct in gura si are ditamai buza umflata si sparta.

Cata super poezia, nu stiu daca am timp acum sa intru sa o modific. mersi.
Canda nu are net, are Codsru ceva treaba pe comp si l-a decuplat. asa ca poze mai incolo.

fug sa pun poezia, sper sa mai stea Clau dupa mine.
, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI DANIEL CORNEL SI EDUARD MIHAI!!!! SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI PUOSORI MICI. Poate mai pui si tu ceva poze Tatiana cu gemenii

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelooooooooor, ce mai faceti voi?

Am spicuit mesajele din capitolul acesta.
Am avut o perioada tare plina si foarte urata.
Vineri am avut primul examen din sesiunea asta si am scapat de el, dar am fost tare stresata.
Pe Oana am avut-o cu ceva probleme de burtica din cauza dulciurilor de Mos Nicolae si a trebuit sa-i dau cateva zile antibiotic. Acum e bine si asteptam serbarea.
Roxanica e OK, se intelege cu soacra-mea, deci pe planul asta sunt linistita.
Cumnata-mea a pierdut o sarcina, a fost in spital... acum e bine, dar a fost greu sa depaseasca pierderea. Tare mila mi-a fost de ea.

Anasol, ma bucur ca sunteti bine, ca bebe e OK si ca e baietel, asa cum ti-ai dorit .

Cosmi, n-am reusit sa vad pozele de la petrecere, dar maine la birou am de gand sa ma delectez cu ele . Felicitari pentru reusita petrecerii, desigur!

DE MAINE MA REAPUC SA LUCREZ LA SITEUL SPIRIDUSILOR.
ASTEPT SA-MI TRIMITETI POZE SAU SA-MI DATI LINKURILE PE PM.

!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dana, ce ma bucur ca incepi sa lucrezi la site Ma uit in comp si iti trimit poza de la 1 an si 6 luni si cred ca urmeaza asta de 2 ani..ma uit acum in site sa stiu. Imi pare rau pt. cumnata ta,pupici la fete si felicitari pt. examen
Cosmi ai o fata frumoasa La multi ani si sa fie sanatoasa A avut o gramada de invitati

Moni mie din moment ce copilul stie sa vorbeasca, mi se pare normal sa stie atatea lucruri. Sa intre Anasol sa ne pove si despre David, al meu ce sa arate daca nu vb? Hai ca de aratat, arata dar...intelegi ce vreau sa spun?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Gio, multumesc mult , si si pentru Moni care mi-a dat nr tau. Am rezolvat problema urgenta.

Am facut azi un tort asa framooooooos. M-a uns la suflet sa il fac, si tare bine mi-a iesit. Ma prelucrez la foto imediat, si il pun si in drop

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

MARAKI sigur ca inteleg mai! Si eu abia astept sa vorbeasca odata toti, sa am de ce ma distra cand o sa povestiti sau la filmulete Imi pare rau ca nu mai are timp Anasol sa ne pune macar filme,ca nu tre sa zica nimic,e destul sa vorbeasca Dav
Apropo de vorbit,s-ar putea sa mai aveti de asteptat oleak unele Tocmai a fost pe la noi o cunostinta de-a lui Ghitza si zicea tipu' ca are o fetita care in ianuarie face trei ani,deci fix cu un an mai mare ca Diana si cica nu vorbeste inca nici pe jumate ca Diana,abia cateva cuvinte si nu propozitii ... Chiar ma gandeam de ce se uita asa la Diana cand a intrat , dar dupa ce mi-a zis asta, m-am prins de unde privirea .Ca mademiosele palavragea de zor.
I-am dat sa se joace cu un pix-stampila si dupa ce s-a manjit pe maini en gros, m-am trezit ca vine cu tupeu si se sterge de bluza mea
COSMI si eu am vizonat pozele ,frumoasa fata ai, dar pe tine seamana ... Stef (leit) ,nu ea
DANA ti-am admirat si tie printesele ! O sa trimit si eu poze: de la un an jumate,si de la Mos Nicolae deocamdata?
Restul pusi deocamdata,ca am de lucru desi n-am chef - se vede ca doar ma dau pe DC

Mergi la inceput