Mamici de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Mihaser imi pare atat de rau. Nu am cuvinte. Eu insa cred ca totul se va rezolva. daca esti in semestrul 2 de sarcina nu e ok?? Nu stiu, dar iti doresc ca bunul Dumnezeu sa te ajute si sa fie bine.

Cami felicitari pt bb miscaretz?? dar acum e prima oara cand l-ai simtit???

Deeapui felicitari pt fetitza.

Fetelor voi o mai tinetzi minte pe Anasol?? Eu am citit acum de ea la mamici de ianuarie 2006. M-am bucurat mult ca ea si bb sunt bine. Am citit ci ce va afla dar nu va spun pt ca ma gandesc ca poate intra ea si ne mai povestete ce si cum.

Diana 18+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Yannia felicitari si tie pt fetitza. Sa ai o sarcina usoara in continuare.

Va dorim o duminica placuta. Eu inca mai vomit e asa de nasollll cred ca asa va fi toata sarcina, vai de mine, dar piersicutza mea sa fie sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

CamiM, Simonacip si Diana79, va multumesc pentru urari.Va doresc si voua, de asemenea, sarcini usoare si bebici sanatosi. Sa ajungem cu bine pana la final!

18+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Yannia felicitari si tie pt fetitza. Sa ai o sarcina usoara in continuare.

Va dorim o duminica placuta. Eu inca mai vomit e asa de nasollll cred ca asa va fi toata sarcina, vai de mine, dar piersicutza mea sa fie sanatoasa.

Diana, si eu tot pina in 18 am vomitat, mi-era ca am sarcina toxica, dar iata ca nu....si iti doresc si tie la fel, ca tare rau e..
De altfel, si acum mai am momente de greata, dar nici nu se compara cu ce era.

Lili, felicitari pentru baietel, sa va bucure.

Acuma deja trebuie sa ne gindim serios la nume, mai fetelor, eu sunt in mare dilema.....Vreau Luca dar sotul nu si nu, asa ca....caut dar nimic nu ma atrage.

David (10 nov 2004) si
Simona 19+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Problema e ca boala am contactat-o cu 2 saptamani inainte sa inceapa eruptiile...probabil cand bebe avea 13 saptamni si ceva...Nu stiu cat de grava e situatia, insa stiu cat de grava poate sa devina...Am vorbit cu multi medici si mi-au recomandat sa intrerup sarcina - lucru pe care eu nu il doresc, insa nu prea gasesc sustinere...nici macar in sotul meu.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata burtici!!

Diana79 merci ! da asa cred ca abia acum l-am simtit pe bebe miscaret. De fapt am mai simtit eu cate ceva si inainte dar nu pot sa fiu sigura.. vorba unei tipe de aici .. asa devreme nu stii sigur daca e bebe sau daca chili-ul pe care l-ai mancat era prea spicy..
saracuta de tine inca ti-e rau... of..sper sa treaca cat mai curand.
Ai langa tine ajutor de nadejde pe papusica Nicole.. nu?!

Mihaela tinem pumnii sa fie bine.. sper din tot sufletul ca bebe sa fie ok. Oricare ar fi verdictul noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine. Curaj mamico!!

Simonacip si mie imi place numele Luca.. ..noi insa am zis ca nu discutam nume pana dupa ecografia de saptamana viitoare, poate aflam ce este piscotel sau piscotica si ne facem munca mai usoara; si asa la prima a fost taaaaare greu sa ne hotaram: sa ne si placa, sa sune bine si in romana si in engleza, sa fie destul de usor de pronuntat pentru astia pe aici ca asa rau stalcesc unele nume..

Deea felicitari pentru caruciorul roz!

Lilirusu felicitari si tie pentru caruciorul bleu!!

Ok, salutari tuturor si numai bine!!

Cami 18+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele...
Cami poate tu vei reusi sa-ti faci pereche si sa-i pui numele Luca asa cum iti doresti. E un nume foarte masculin dupa parerea mea...
Mihaser..te inteleg perfect si inteleg si ne-sustinerea sotului in ce priveste pastratul sarcinii, si al meu ar face la fel. Nu inteleg ei ceea ce simtim noi acum in perioada asta, ce inseamna un pui mic in burtica, un pui care e totusi al tau si la care-ti vine greu sa renunti. Sper ca nu va fi insa cazul de asa ceva.
Mie puiul imi misca foarte mult si a inceput destuld e puternic. Zilnic il simt, dar am si facut o buurtaaaa...cel putin dupa ce maninc parca as fi in 7 luni, nu 5.
Si n-am luat decit vreo 4 kg, dar asta este...

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor!!!
Va pup pe toate! Mihaser, imi pare tare rau sa aud ce ai patit... Ma voi ruga la Dumnezeu ptr tine...
Vad ca au inceput sa apara fetitze noi!!! Bravo, haideti fetitzelor, veniti!!! A mea tot fata e, nu i-a crescut putza de la ultima eco. Am fost sambata si am vazut-o, e activa ca o gimnasta, daca ati fi vazut-o...
Va pup pe toate!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Mihaela, imi pare nespus de rau. Sper sa ai parte de un doctor bun care sa te sfatuiasca ce e mai bine pentru tine si pentru copil. Daca nu esti sigura de dr pe care il ai, mai cere si alte pareri. La prima sarcina eu am facut febra in sapt 6-7 , peste 38 grade C, si toti medicii imi suuneau sa renunt la copil ca nu e bine. Am cerut pareri peste pareri, si unul singur a spus sa merg inainte pe riscul lui. Si acum ii multumesc Bunului Dumnezeu ca am o fetita sanatoasa. Eu iti tin pumnii si sper din suflet sa fie totul bine.
17 sapt si mami de Alexia (22.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele va multumesc mult pentru sprijin...Conteaza foarte mult in astfel de momente. Am decis sa duc sarcina la bun sfarsit si sa fac toate testele necasare ca sa ma asigur ca bebe e sanatos. Si eu am dat peste cativa medici care m-au incurajat si mi-au spus ca riscul este mic si am decis sa mi-l asum.

Va multumesc mult pentru mesaje! Sper ca de acum inainte sa va dau numai vesti bune!
Ma bucur ca incep sa apara si fetitele ca sa se echilibreze situatia pe lista si astept luna mai/iunie cand o sa avem cu toate bebelusi frumosi, pufosi si sanatosi!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput