Mamici de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Salutare, burtici!
Daca se poate, v-as ruga sa-mi completati si mie, pe prima pagina, restul datelor. O sa avem fetita, deci carut roz. Numele dr. este Barbara Shagawat si voi naste la Fairview Hospital.
Multumesc! pe toate!

18+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut burtici!!pe aici!!

Trec in fuga sa spun ca suntem bine. Am inceput si eu sa il simt pe bebe mic din burtic cum topaie.. azi chiar mi-a tras niste suturi destul de puternice.. sunt in culmea fericirii!!!

Yannia felicitari pentru caruciorul roz!!

Cadina si eu am facut cezariana cu Sofia si intr-adevar mi-a spus medicul ca a curatat uterul bine plus dupa operatie mi-au pus niste perfuzii cu hormoni care dau contractii sa ajute uterul sa se retraga.

Gabitzam am vazut poze cu scumpicul tau mic.. e adorabil..hihi!!

Cami 18+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor...Dragele mele, voi scrieti nonstop...abia tin pasul cu voi.
GAbitam, am reusit sa vad pozicile...Ce-mi placea de baietelul tau cum deserta cadourile pe canapea...Pacat ca era cu spatele, mi-ar fi placut sa-i vad mutrita...Dar mi-o inchipui oricum..
Mihaser...ooof, am fost si eu stresata la inceputul sarcinii din cauza asta si inca ma rog sa fie toate bune pina la sfirsit pentru ca eu n-am facut nici o molipsitoare cind eram mica... Dar poate nu e situatia ta asa neagra cum spui...Sa ne dai vesti cind ai analizele.
Yannia, bun venit!
Sa stiti ca si eu ma gindesc la recoltare si cred ca o vom face.
Cind am fost cu david insarcinata cred ca am lasat la spital pe putin 1000 de euro, fara nici un beneficiu, asa ca de data asta voi proceda altfel...
Pupici tuturor, am intrat in sapt 21!!!!!!!!!!! Burta mare...am sa pun poze

David (10 nov 2004) si
Simona 19+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Hello fetele, nu am mai scris de mult fiindca acum sunt in concediu si acasa nu prea am timp sa intru.
Suntem bine, bebe da de zor din picioare, mai ales dupa ce mananc.
Si..ultima veste: E FOARTE FATA!
Am primit confirmarea ieri la echo morfologic de 16-17 saptamani. Asa ca sa ne treceti si pe noi in listutza cu un carucior roz si cu numele BIANCA, si DPN 16.05.2008.
Va pup pe toate si spor la cumparaturi celor care se duc la Baby Expo.

Deea16+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Deea! Inca o fetita pe lista.

Hai fetitele, hai cu egalarea, e 14-8 pentru baietei

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna mamici cu burtici,

Gabitzam stiu ca a fost suspendat pt 6 luni, dar cand l-am sunat a zis ca nu este nici o probelema, sunt si eu ce-i drept curioasa, poate imi va explica marti mai multe.
Referitor la celule stem eu zic ca merita o astfel de investitie mai ales ca iti poate salva puiul la nevoi si nu numai.

Abia astept ziua de marti, sa-mi vad puiul din nou!

Va pupa Lori si sa aveti un week-end linistit!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am primit azi rezultatele si din pacate mi-a iesit ca am varicela...Nu stiu ce o sa se intample cu bebe al meu. Situatia lui este destul de incerta...Luni o sa merg la dr care mi-a urmarit sarcina sa vad ce mai pot face.

Va multumesc mult pentru mesaje!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mihaser...vai, ce rau imi pare, dar varicela cred ca nu-i chiar asa de periculoasa...sau ma insel? Nu sunt sanse ca bb sa nu fie afectat?
Trebuie sa afli mai multe pareri oricum. Doamne AJuta, sper sa fie bine in final.

Deeapui, ai pereche...Bravo, mi-as fi dorit si eu o fetitza, dar inca un baietel va fi foarte bine pentru David sunt convinsa, ca sa nu mai spun ca tati e cel mai incintat ca va avea 2 baieti.

Pe mine inca ma doare burtica, nu stiu ce sa zic...probabil maninc mai mult decit trebuie si fortez...AM sa incerc sa maininc putin si des...sa vad cum ma simt si asa.

David (10 nov 2004) si
Simona 19+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Salutare tuturor gravidutelor.Nu am mai scris de mult dar v-am urmarit mereu.Pana in prezent,saptamana 17,totul este ok si se pare ca o sa avem o putulica.V a rog treceti si in dreptul meu modificarea aparuta si va sarut pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Si inca o completare dr este Petrache Magdalena,spitalul Polizu.Multumesc.

Mergi la inceput