Mamici de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
simonacip spune:
Silvia Pop, dr Albu e destul de rece, dar eu i-am spus temerile mele (SD in familie, recomandare pt amniocenteza, TT cu risc relativ ok 1/634.
Tipul mi-a spus la inceput sa merg sa fac TT la Genetic Lab (ceea ce pt mine era exclus din start ca nu ma incred in laboratorul asta si nici in TT )Dar am insistat sa-mi faca o eco, pt ca vreau parerea lui (dupa ce statusem 3-4 ore sa intru nu-mi venea sa plec asa doar ca-l vazusem).
Atunci mi-a facut eco transvaginala (noroc ca eram epilata, ca nu ma asteptam decit la una abdominala). Mi-a spus ca bb e ok, ii dicta tipei sa scrie valorile masuratorilor...Si mi-a spus ca e baiat, la care eu, putin dezamagita i-am spus ca e ok sunt obisnuita ca mai am unul acasa...Si el parca sa-mi faca placere (desi nu e real) s-a uitat mai atent si mi-a spus: Ba nu, e fata. Si a dictat : "sex feminin"...M-a tinut pe putin 1/2 de ora, dar am plecat aproape zburand pt ca bb e bine si e fetitza..( acuma la ultimele 2 eco era baiat, dar nu asta conteaza)
Concluzia e ca tipul e rece la prima vedere si nu are nici un impuls in a comunica cu pacientele(chiar si ale lui) Dar daca il intrebi si-i arati ca stii despre ce vorbesti cit de cit, isi da si el drumul si devine mai comunicativ.
Fecian, deci nici tu nu poti respira cind mergi...Sunt terminata, ma intorc de la serviciu cocosata, mai am putin si merg paralela cu solul, mai ales daca mai sunt si un pic balonata...Imi pare rau c-am pus sare pe rana in mod inconstient. Dar esti in 16, mai e una mai crunta, 18 deja va fi muult mai bine
Nu ma 
David (10 nov 2004) si
Simona
20+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
analisa spune:
quote:
Originally posted by lcazangiu
fetelor la sunetul batailor inimii am lacrimat
eu am plans de-a binelea..i-am zis doctoritei ca daca ma mai tine mult ii ud toata perna
gabitzam spune:
Analisa, s-a deschis capitol nou aici ![]()
Vine si carutul acusica.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
TaniaForsea spune:
gabizam,ai avut dreptate in privinta datei nasterii,dar eu am gresit.Te rog sa modifici datele: UM 31-08-2007; DPN 09-06-2008,iar pe baiatul meu l-am nascut in 24-07-2006.Multumesc. 
TaniaForsea spune:
Eu merg pentru ecograf 4D la Medlife la d-na dr. Chitescu.La prima sarcina mi-a spus ca am baiat in saptamana a-15-a, si a zis bine.Pe 19 decembrie merg la eco si sper sa-mi spuna ca am o fetita. Daca imi spune ca este baiat o sa ma consoleze faptul ca Alexandru (puiutul meu de 1 an si 4 luni)o sa se impace mai bine cu un fratior.