Mamici de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Salutare mai burtici cu pitici

Ce faceti mai copii va luati la cearta???
Hai ca nu se merita sa va suparati acum... Avem atatea probleme de rezolvat ca numai de suparat intre noi nu ne mai trebuie..
Mai intai trebuie sa ne exersam toanele de gravidutza pe viitorii tatici ca sa simta si intr-un fel ca suntem insarcinati, nu???
Eu fetelor am o mare mica intrebare:

Cand trece greatza? Si raul?
Ca eu deja am ajuns la limita rabdarii cu asta. Sunt zile cand imi e tare bine, dar si zile ca azi cand mor de rau...mai mai ma aduni de pe jos...
Teoretic ar fi trebuit sa treaca de ceva timp, dar la mine se tot incapatzaneaza sa ramana... Offf, plus ca incepe a doua raceala sa isi ddea cu parerea. O mai pocnesc asa cu cate o vitamia C dar cred ca deja incepe sa devina imuna.
Hai ca fug acum sa fac cunostinta cu toaleta(pentru a cata oara???)
V-am pupat si am fugit

Felicia 15+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by fecian

Salutare mai burtici cu pitici

Ce faceti mai copii va luati la cearta???
Hai ca nu se merita sa va suparati acum... Avem atatea probleme de rezolvat ca numai de suparat intre noi nu ne mai trebuie..
Mai intai trebuie sa ne exersam toanele de gravidutza pe viitorii tatici ca sa simta si intr-un fel ca suntem insarcinati, nu???
Eu fetelor am o mare mica intrebare:

Cand trece greatza? Si raul?
Ca eu deja am ajuns la limita rabdarii cu asta. Sunt zile cand imi e tare bine, dar si zile ca azi cand mor de rau...mai mai ma aduni de pe jos...
Teoretic ar fi trebuit sa treaca de ceva timp, dar la mine se tot incapatzaneaza sa ramana... Offf, plus ca incepe a doua raceala sa isi ddea cu parerea. O mai pocnesc asa cu cate o vitamia C dar cred ca deja incepe sa devina imuna.
Hai ca fug acum sa fac cunostinta cu toaleta(pentru a cata oara???)
V-am pupat si am fugit

Iubitzica, ar trebui sa iti treaca gretzurile, fii barbata!!!! Hai ca mai e putzin. Cine se cearta? Cine se cearta? Vreau si eu, sunt pusa pe releeeee!!!!!!

Hak!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by andreap

Simona,eu am programare la Iosup pe 20 la eco morfologica de 14 saptamani....apoi voi mai merge la el si la alte ecografii.Voiam si una 4D..da' mai incolo..sa vedem unde,ca nu stiu cine face 4D si e mai..cunoscut.Mai am timp sa ma interesez.Dr.Albu face 3D chiar in spital?Imi dai un nr.ptr.programare?cam cu cat timp inainte ai sunat?
Mada,felicitari ptr.printesa!

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Andreea, mi-am facut de multicel programarea, de cind aveam 14 saptamini, cam asa..Deci tel este 0722 97 14 00 si ecografiile se fac in spital, undeva intri prin curtea interioara, te ghideaza oricine.
In ce priveste 4D, am senzatia ca la centrul Fortis se face...suna tu si intreaba ca nu mai stiu exact tel 0724 46 46 46 sau 0742 46 46 46.
Succes!

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nu se cearta nimeni, fetele, ce tot spuneti acolo?... Nu-i asa Luminel?? Eu nu am auzit nimic.

Ylari...incearca sa-ti mai reprimi din temeri, gindeste-te ca toate suntem mai mult sau mai putin tematoare si pana nu nastem sa facem inventarul si sa numaram degetele, minute, etc...toate stam cu teama in san. Dar chiar nu ne ajuta la nimic daca avem insomnii si ginduri negre...
Hai, eu te vad mai optimista decit te descrii.
In ce priveste nasterea, desigur difera de la femeia la femeie. Pt mine n-a fost un cosmar,aveam doar mari emotii (si dardaiam din toate oasele) pentru ca se intimpla evenimentul si aveam sa-l vad pe David, si atata ma gindisem si citisem despre asta ca nu-mi venea sa cred c-am ajuns sa si traiesc clipa. Dar chiar mi-a placut. A fost bine si cred ca am nascut cu zimbetul pe buze...Fara misto, iar anestezia am facut-o abia la dilatatie 7, deci am suportat ceva ceva dureri..
Andreea, pai mi se pare ok faza cu provocarea nasterii...Daca voi ramine sa nasc la Cantacuzino, sper s-o conving pe dr mea ca vreau si eu sarcina indusa, sa nu stau cu teama ca ma apuca in momente nepotrivite...Dar, mai vedem pana atunci
Fecian, imi pare rau ca inca ai greturi. E timpul sa-ti treaca, mie la prima sarcina la 14 sapt eram gata...acum m-au tinut pana la 18, dar nu vreau sa te descurajez, eu am probleme si cu bila.
Onyx, cred ca si eu voi face bradutul simbata sau duminica, ca sa ne bucuram cit mai mult de el, abia astept...Si de miercuri stau acasa...Uuurrraaa!!!!

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Simona, te rog mult-mult sa-mi spui si mie cum a decurs eco la dr Albu. am si eu programare in ianuarie si vreau sa stiu daca il primeste pe sotz, daca indrepta ecranul spre tine sa-l vezi si tu pe strumfica, daca iti da imagini acasa( tiparite sau pe CD) etc. Multumesc anticipat
in privinta TT, fetelor, eu am facut TT si atat. mi-a luat sange, mi-a analizat substantele alea, mi-au iesit in parametri si nu mi-a mai corelat cu nici o ecografie, nu mi-a mai dat nici un verdict de risc la nu stiu cate milioane ceea ce mi se pare corect. a mai redus din stressul cu care ne confruntam toate.
pt fetele suparacioase- eu sunt campioana. acum cateva sapt nush ce am zis eu si nu m-a bagat nimeni in seama. asa ca m-am suparicit si am sarit cateva capitole. dar uite ca mi-a trecut, haha
va pup pe toate
PS: mi-am cumparat brad ca anul trecut mi-am luat globuri si am ramas fara brad. am asteptat pana in ultimul moment sa scada preturile si m-am trezit ca in ajun erau niste urati de brazi cu preturi de ordinul milioanelor. sotul m-a incurajat ca a doua zi dupa Craciun gasim brazi abandonati prin piete si luam moca. de unde! a doua zi erau oamenii de paza la brazi si preturile si mai crescute. am ramas paf. am pus globurile intr-o fructiera ca ouale de Pasti, haha, si instalatia langa ficus. asa ca..anul asta mi-am luat din timp. vedeti ca la MR. Bricolaje( langa mall vitan) au brazi din import( deci desi) cu 65 ron.
la cateva ore mai deschid balconul si bag nasul sa-l miros mi-am luat brad-I am sooo happy

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip

Fecian, imi pare rau ca inca ai greturi. E timpul sa-ti treaca, mie la prima sarcina la 14 sapt eram gata...acum m-au tinut pana la 18, dar nu vreau sa te descurajez, eu am probleme si cu bila.

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

Simona draga parca ai pus sare pe rana. Am aceasi problema ca si tine, plus uneori niste crize de toata frumusetea(stii tu junghiurile celea de sub coasta de nu poti respira, o frumusete)... La mine se pare ca au devenit zilnice.
Acum cred ca am si racit (din nou) ca am o durere de cap de toata frumusetea si nu as vrea sa merg acum acasa ca ma incearca o stare de slabiciune, si chiar nu am chef sa mai si cad pe undeva...Asa ca mai zabovesc pe la servici , poate mai fac si ceva util si poate imi mai trece dracovenia.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SilviaPop

pt fetele suparacioase- eu sunt campioana. acum cateva sapt nush ce am zis eu si nu m-a bagat nimeni in seama. asa ca m-am suparicit si am sarit cateva capitole. dar uite ca mi-a trecut, haha
va pup pe toate
PS: mi-am cumparat brad ca anul trecut mi-am luat globuri si am ramas fara brad. am asteptat pana in ultimul moment sa scada preturile si m-am trezit ca in ajun erau niste urati de brazi cu preturi de ordinul milioanelor. sotul m-a inurajat ca a doua zi dupa Craciun gasim brazi abandonati prin pete si si luam moca. de unde! a doua zi erau oamenii de paza la brazi si preturile si mai crescute. am ramas paf. am pus globurile intr-o fructiera ca oauale de Pasti, haha, si instalatia langa ficus. asa ca..anul asta mi-am luat din timp. vedeti ca la MR. Bricolaje( langa mall vitan) au brazi din import( deci desi) cu 65 ron.
la cateva ore mai deschid balconul si bag nasul sa-l miros mi-am luat brad-I am sooo happy

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Hai sa va spun cum sunt preturile la brazi aici. Sunt chiar faini , pot sa ajunga pana la 2 metri si costa 15 euro, oriunde te-ai duce. Cei de lux, insemnand mai bogati un pic si mai mari costa 35 de euro.

Eu cand vad ce preturi sunt in romania ma ingrozesc. Noi anul asta nu am luat brad, dar avem cel de plastic de anul trecut si suntem chiar multumiti. Saptamana trecuta nu am rezistat si l-am impodobit deja. Parca as mai pune niste beteala prin casa sa mai imbogatesc atmosfera.

Ca venit vb de suparat...eu ziceam sa nu va suparati ...Si ce fac in momentul imediat urmator? M-am suparat! Nu mai zic de ce, (oricum nu e nici una din fete, e doar jumatatea mea insarcinata...)

Hai ca va pup si stau pe aproape(poate poate imi trec si nervii si starea de rau...chiar mi-am luat un cappucino..nu cred ca e chiar ceva rau, nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, se pare ca gargaritza mea este gargaritz Cred ca maresc numarul baieteilor. Inca nu stiu 100%, dar pina la proba contrarie este cu putza

Am fost la eco 2D morfofetala, la Centrul Medical Unirea, la dr.Iosup.

M-am dus cu inima in gat la ecografie si cu rau de masina, de asta cred ca nu mai scap pina nasc. Fatza de data trecuta, cand cu Andrei, acum era un ecran cu ce vede si face medicul la ecograf, sa vada si mamica. Ma uitam fascinata la gagalicea mea, misca usurel, destul de alene, se intorcea de pe o parte pe alta, cred ca-l mana doctorul sa miste mai incolo, sa poata sa-l masoare cum trebuie. I-a luat la masurat toate osisoarele, organele interne, capul, totul a iesit ca la carte, in parametrii normali. Cred ca a durat spre jumatate de ora toata chestia. La sfarsit l-am intrebat pe doctor daca nu se vede culoarea caruciorului, sa stiu daca e roz sau bleu. Zambea si facea din cap ca nu, nu se vede. Dupa ce m-am imbracat a zambit si ne-a zis ca totusi pare albastru Deci garantat 100% nu este, dar ma bazez pe experienta si feelingul lui. La Andrei tot el mi-a zis la aceiasi varsta a sarcinii ca este baiat, si asa a ramas. Are reputatia ca gresteste foarte rar.
Zambeam tamp asa...nu stiam ce sa zic...ma bucuram ca e in regula dar m-am socat oarecum sa aflu ca e baiat. Nu stiu de ce eram aproape sigura ca-mi zice ca este fata. Iar sotul meu radea cu gura pina la urechi si a inceput sa faca misto de mine ce ma fac cu atatea putze in casa. Si ca o sa-mi manance urechile

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Mamici, va invit la capitolul 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

gabitzam, felicitari pt bb-uc. Si ca e sanatos!
Asta e cel mai important.

19+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput