Mamici de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"NEATA!

Noi venim dupa o noapte foarte agitata: am facut pipi cam o data/ ora.....pt ca am baut multe lichide ieri si pt ca inainte de culcare am mancat 3 mango mari. A-propos, mango e fructul meu preferat de cand sunt insarcinata. Si acum salivez

Alexuta, eu iau inca utrogestan, dar dr mi-a spus ca din sapt 20 imi va da altceva. Nu-mi amintesc cums e numeste, voi afla la urmatoarea eco, mi-a spus doar ca da palpitatii si eu fug de asta ca de nu stiu ce. Mai ales ca am fost diagnosticata mai demult cu tahicardie. Si mai stiam dintr-o alta sursa ca utrogestanul trebuie schimbat dupa o anumita varsta a sarcinii.

Cami, imi pare tare rau ca ai trecut prin experienta aceea neplacuta. Poate ti-a scazut glicemia sau poate nu era deloc aer acolo.....ai mare grija!

Alina 18+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Buna tuturor mamicilor din nou!Am mai scris un mesaj pe acest forum dar vad ca nu a aparut pana acum...poate am gresit pe undeva...ma rog.Eu sunt in 13 saptamani...va tot citesc din octombrie(de cand am aflat de pui)si va admir fantastic...respect acest spirit de solidaritate care exista aici.Eu am facut pana acum 3 ecografii...una transvaginala la 4 saptamani pentru ca aveam acele scurgeri maronii despre care am vazut ca s-a vorbit si pe aici ,una la 9 saptamani si una la 13 saptamani.Aceasta din urma m-a facut sa imbatranesc cu 5 ani intr-o zi pt.ca dr.mea a zis ca ceva nu e in regula la cavitatea craniana ,fapt pt.care am plecat la Iasi pt.morfologie fetala...si...sufletelul meu e bine,normal dezvoltat pt varsta sa.Aici nu a vrut puiul deloc sa se intoarca si dr.nu a putut sa-i masoare pliul nucal,in consecinta m-a trimis sa fac dublu test..pe 18 va trebui sa iau rezulatul.La ce medic ma sfatuiti sa merg si in Bucuresti pt eco.morfologica de la 21 de sapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by Luminel

Multumesc mult de tot, fetelor, pentru urari! Sunteti niste dragutze! Va pup pe toate si va doresc ce-mi doresc si mie!

Revin cu o intrebare mai veche de-a mea la care nu am primit raspuns...poate am noroc acum: stie cineva ceva de doctorii ecografisti de la Centrul de diagnostic Victor Babes? Cum sunt?La cine m-ar putea indruma sa merg pentru morfo-fetala?

Merci frumos

Lumi 15+ posibil

Vad ca de medicii de la Babes nu stie nimeni nimic...dar de dr.Hamid Ayatollahi de la Medicover Grozovici aveti idee daca face ecografii 3D...m-as duce la el ca am citit numai referinte bune pe net.

Merci frumos!

Lumi 15+ posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Luminel..stiu ca ai mai p[us intrebarea asta, dar eu nu stiu daca dr Hamid face 3D...de ce nu suni acolo unde consulta el si sa intrebi? e cea mai buna solutie.

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Luminel..stiu ca ai mai p[us intrebarea asta, dar eu nu stiu daca dr Hamid face 3D...de ce nu suni acolo unde consulta el si sa intrebi? e cea mai buna solutie.

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

Multumesc de raspuns, Simona! Intrebarea asta nu am mai pus-o, dar ai dreptate, cel mai bine e sa te informezi de la sursa.

Numai bine la toata lumea! Si cer scuze daca v-am deranjat cu intrebarile mele.

Lumi 15+ posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
cami imi pare rau ca ai lesinat, cred ca a fost din cauza caldurii, eu am tot timpul cu mine o sticla de apa si cand simt ca ma ia caldura beau.
la noi e totul bine, peste o sapt mergem la dr sa imi vad si eu BB ca a trecut aproape o luna de cand nu l-am vazut.
gabitzam, sa sti ca si eu fac azi paprikas de pui, de mult n-am mai facut si sotul si bunicul meu m-au rugat sa le fac.
va pup pe toate si bafta celor care merg la dr azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.
Iar sunt putin intoarsa pe dos, desi nu prea as avea motive.
Am fost la eco, bebe e bine merci, bine dezvoltat pt varsta lui.Nu mi-a spus ce e, ca cica e prea devreme pt asa ceva, dar...doctorita a refuzat sa scrie pe foaia de TT de la laborator varsta sarcinii ca cica nu-si asuma nici o responsabilitate, ca nu is pacienta ei, etc. Asa ca, in seara asta trebuie sa ma mai duc o data la d-ra care ma urmareste si sa scrie pe foaie varsta sarcinii si sa semneze. Si alta chestie care m-a intristat, ajung la lucru si-aici cand sa ma uit la pozele de la eco, ia-le de unde nu-s (nu s-au salvat). Apoi am stat la telefon 10 minute cu cea de la cabinet ca sa-mi zica ca haideti maine ca poate se pot recupera Tot maine dimineata ma duc sa-mi recolteze si sange pt TT. Eu is tot pe drumuri
Mai am si herpesul ala de la gura care ma enerveaza, dar ma dau cu tinctura de propolis (am citit pe net ca ar fi buna), si sper sa-mi treaca cat mai repede.
Revin cand voi fi mai vesela.

Lilly 16+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Luminel

quote:
Originally posted by simonacip

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

Multumesc de raspuns, Simona! Intrebarea asta nu am mai pus-o, dar ai dreptate, cel mai bine e sa te informezi de la sursa.

Numai bine la toata lumea! Si cer scuze daca v-am deranjat cu intrebarile mele.

Lumi 15+ posibil

Luminel, sper ca nu ti-a sunat nicicum raspunsul meu..., am vrut doar sa-ti raspund, chiar daca raspunsul meu nu te ajuta cu mare lucru...Dar de ex eu pina n-am sunat sa vad unde face Iosup 3D, nu ma lamurisem doar cititnd pe net. Dupa ce am sunat m-am lamurit.
Scuze eu daca raspunsul a sunat altfel decit voiam

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, fetelor, asa la pranz!

n-am putut sa intru mai devreme, am avut spioni si ceva de munca.
Fetelor, cad va citesc ca aveti probleme cu medicii.... nu ca aici ar fi altfel, aici foarte greu iei o programare la ginecolog daca nu esti gravida sau n-ai ceva probleme, mai bine te duci pa particular ca te vede mai repede.
Eu cred ca medicul care iti urmareste sarcina are obligatia sa-ti raspunda la orice intrebare, oricand ai nevoie, nu sa te rogi de el sa te vada. Eu, multumesc lui Dumnezeu, n-am avut pana acum probleme, ei, mai dureri de spate, mai dureri de jos (oasele de jos), dar nu altceva.
Va doresc la toate sa aveti o sarcina cat mai linistita, ca tare greu este cand esti nedumerita si nu poti gasi raspuns mai ales la medic !

20+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatas burtici,
Cami, imi pare rau ca ai leshinat, probaibl era aglomerat, nu aveai aer, plus ca in timpul sarcinii glicemia scade (da, sa papam mai bine...si nu numai dulce).

Cat despre eco 3D la Hamid...eu sunt pashienta lui dr-ul, el e la Medicover Grozovici, si pt consultatii, si pt ecografii, dar in sediul de acolo nu se fac 3D (ecograful cred ca nu e de 3D), si m-a trimis pt eco morfo fetala de trim.2 in Medicover Victoriei. Am insistat sa fac cu el, si mi-a zis ca el nu face.
Si de suparare m-am dus la Mentosana
Am glumit. Dar dr Hamid Ayatolahi e un medic de milioane. Si am incredere 100% in el.

19+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput