Mamici de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona,eco 3D la Iosup ai facut-o la cabinetul lui de pe langa Arcul de Triumf(fortis parca)?????Sau la alt centru medical?

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, nu am facut inca 3D-ul, am programarea miercuri, dar merg la dr Albu, la Giulesti. E mai scump 3 mil 700 fata de 3 mil la Iosup, dar ce mi-e una ce mi-e alta.. Iosup face 3D la Centrul Fortis si am inteles ca numai acolo. Daca vrei pot sa caut numarul si sa ti-l dau.

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am intrat sa va spun k mai adaugam un carucior listei de la inceput. Sa mai echilibram putin balanta k prea s-au inmultit baietii in ultimii ani.Azi am facut si TT si peste o sapt am rezultatul..alt motiv de stres..da asta e...
va pup

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Felicitari madaluta pt printesa.

Mi-a revenit optimismul. Ce daca nu stiu ce e bebele meu, si m-a luat d-ra la rost ca ma duc la 2 medici o data?
Copilasul e bine, i-am vazut inimioara , stomacelul, manutele, degetelele...Cu putin noroc poate recuperez maine pozele.

Lilly 16+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Madaluta felicitari..cred ca esti bucuroasa sa ai pereche!
Hmmm, vad ca e slabuta miscarea pe aici...Ylari, unde esti sa ne strunesti???

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Fetelor-burticilor, nu va mai stresati cu TT si rezultatul, ca totul trebuie sa fie bine. Luptati un pic cu subconstientul si spuneti-va mereu ca totul e bine! Pana o sa realizati ca intr-adevar nu mai are rost sa va ingrijorati. Viata bebelusului si mai ales starile prin care trece sunt influentate in mod direct de temerile, starile de fericire, bucuriile si supararile voastre.
Va "cert" un pic, da' nu va suparati pe mine!

Adidana

Adidana 19+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona,eu am programare la Iosup pe 20 la eco morfologica de 14 saptamani....apoi voi mai merge la el si la alte ecografii.Voiam si una 4D..da' mai incolo..sa vedem unde,ca nu stiu cine face 4D si e mai..cunoscut.Mai am timp sa ma interesez.Dr.Albu face 3D chiar in spital?Imi dai un nr.ptr.programare?cam cu cat timp inainte ai sunat?
Mada,felicitari ptr.printesa!

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Fetelor,

Va este teama de momentul nasterii??
Eu sunt moarta de frica, dupa ce am patit cu Vlad…. Ca mi s-a rupt apa intr-o vineri, 23 martie 2001, la 6 dimineata si am nascut sambata, pe 24 martie 2001 la 3 dimineata si de cand mi s-a rupt apa pana la 7 seara cand mi-au pus epidurala…….
Nu vreau sa va sperii, dar tare greu este…
20+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Onyx, cumnata mea are doua bijuterii de copii...un domn serios de 3 ani jumate si o printesa tare harnica de 2 ani. Pe baiat l-a nascut dupa 16 ore de travaliu, dar la fata n-a stat pe ganduri si in 3 ore a terminat ce avea de facut. Asa ca incearca sa te gandesti ca va fi bine si citeste postarea de mai sus, cea cu subconstientul

Adidana

Adidana 19+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Madaluta felicitari..cred ca esti bucuroasa sa ai pereche!
Hmmm, vad ca e slabuta miscarea pe aici...Ylari, unde esti sa ne strunesti???

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

Aici sunt, prezent!!!!!!! Ma agit ca sifonu' aici la munca...
Va pup pe toate! Bebelina mea e intr-o forma de zile mari, se agita si ea ca si ma-sa, face niste tumbe, cred ca din ADN-ul meu s-au transmis niste treburi de cand eram eu gimnasta
Bravoooo, sa vina si fetitzeleeeee!!!!! Chiar, parca statistica asa zicea ca se nasm mai multe fete decat baietzi, ce se intampla, s-a modificat schimbarea???????
Mie imi e o frica de nastere de nu mai pot!!!!! Mai ales ca sunt mai baba eu un pic, mai ales ca n-am mai nascut pana acum, mai ales ca mi-e frica de toate rahaturile din lume mie... Merg maine la analize si iar stau cu frica in san!!! Ca asa sunt eu tuta!!!!!!! Asta e demonul din mintea mea care ma chinuie la greu de cateva saptamani, de nu mai dorm noaptea..................... Va mai dau eu detalii dupa rezultate. Pana atunci rugati-va si voi pentru mintea mea sa fie puternica, va roooooooooog!!!!!!!!

Va pup pe toatee!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput