Bilant la sfarsit de an

Bilant la sfarsit de an | Autor: iahim

Link direct la acest mesaj

Mai este putin si se sfarsesta si acest an...Parca timpul se comprima pe zi ce trece...Ma gandesc ca a fost un an bun, cu suisurile si coborasurile sale,dar afost mai bun ca alti ani..Ce-mi doresc pentru noul an?Mai mult timp liber,mai multa organizare,mai multe realizari profesionale,mai multa liniste sufleteasca,sanatate....lista este lunga...Cred ca fiecare ne facem aces bilant...cand este pozitiv,nu ne pare rau ca am mai imbatranit cu un an!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

a fost un an f. bun si f. sporadic...din toate punctele de vedere..acum imi doresc sa pot mentine si organiza bine ceea ce am obtinut...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

2007 a fost un an care ne-a oferit mai mult decat am indraznit sa visam: primul copil, atat de dorit si asteptat ..apoi un examen pe care l-am luat asa cum mi-am dorit ..o masina si o casa noua! suntem in continuare -sotul meu si cu mine- indragostiti mai ceva ca la inceput , parintii ne sunt sanatosi, asa ca tot ce ne dorim e ca lucrurile sa ramana asa cum sunt, perfecte!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am avut un an foarte, foarte greu.
Insa spre surprinderea mea am supravietuit muuult mai bine decat as fi crezut vreodata.
Anul acesta mi-a aratat bunatatea si rautatea oamenilor. Si inca cred in bunatatea lor
Mi-a aratat ca binele pe care-l faci se intoarce.
A fost un an educativ
Si nu in ultimul rand, mi-a aratat inca o data ca sunt un om norocos !
Iar Giulia e bine

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

a fost 1 an bun, chiar f bun. sg regret si durere e ca anul asta a murit cel m bun prieten al fratelui meu si avea numai 21 ani(in ziua in care ii implinea l-a inmormantat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

cumplit

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Daca am supravietuit inseamna ca nu a fost chiar asa rau.... de fapt pot spune ca tot ce parea rau a adus imbunatatiri substantiale in tot si in toate. Am invatat sa spun NU si am invatat sa fiu egoista chiar daca s-a intamplat in ultimul moment. Am pierdut "prieteni" dar am descoperit adevaratii prietenii care stiu sa se bucure de orice realizare si care isi fac griji daca am probleme. Am o firma cu o gramada de datorii in spate, atat de multe incat ma simteam coplesita de ele. Bilantul: trezirea la realitate, o hipertiroida activa, atacuri de panica, 20 de kg pierdute intr-o luna, multa nopti nedormite, contabilitate invatata intr-o luna si ar mai fi, dar toate astea nu mai conteaza, chiar nu mai conteaza.Daca nu aveam doi copii probabil nu mi-ar fi pasat ce mi se intampla. Cineva acolo sus ma iubeste, n-am stiut niciodata de ce, dar stiu ca e mereu cu mine.
Va doresc ca anul care vine sa va aduca numai lucruri bune iar la bilantul viitor sa auzim numai de bine.

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pentru mine cred ca a fost cel mai bun an al vietii mele.In martie am aflat ca sunt insarcinata, asta dupa noua ani de relatie, apoi in vara am terminat facultatea cu 10 pe care o incepusem acum noua ani, si am abandonat-o acum 7 cand am venit in Spania, am reusit sa ne cumparam un apartament la cluj asa cum am visat intotdeauna, am reusit sa ne mutam intr-o casa aici, ca ma saturasem de apartament, suntem sanatosi, si azi cand avm 10 ani impreuna, avem si in bebik de 10 zile, fericire completa.
imi doresc ca toti anii vietii mele sa fie la fel de buni ca acesta.

siAlex Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Pot sa spun ca am avut un an bun. Dupa multe incercari ne-am depus dosarul sa emigram in Canada si speram ca la anul sa fie un raspuns favorabil si sa mentinem ceea ce am inceput. Ii multumesc lui Dzeu ca suntem sanatosi eu cu sotul meu, chiar daca acum spre sfarsitul anului sotul meu a suferit a doua operatie la mana stanga, dar nimic grav, m-am apropiat mai mult de mama mea, la serviciu nu merge prea roz pentru ca am niste colege..., dar important este ca stiu de cine sa ma feresc si oricum nu mai raman mult la locul de munca, chiar daca nu mi-as fi depus dosarul de emigrare tot as fi plecat de la acel serviciu, am o relatie excelenta cu sotul meu. Imi doresc ca noul an sa imi aduca sanatate mie si sotului meu, sa apara inca un membru in casa noastra pe care il asteptam f mult, sa plec din Romania si sa imi duc la bun sfarsit cu bine tot ce am inceput anul acesta.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

A fost un an OK. Cel mai important e ca am fost cu totii sanatosi.
Daca ar fi sa iau ceva cu mine in 2008, ar fi cheful de munca si starea de spirit, mai ales din primavara incoace. As vrea sa fiu la fel de stahanovista si la anu', ca am multa multa treaba.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shattrath spune:

Din ianuarie sint promovata.Dar tinand cont ca aici anul se incheie prin februarie,inseama ca a fost un an bun!Se pune?

Mergi la inceput