Bilant la sfarsit de an

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

acina, nici nu stii cat ma bucur ca o sa ai si o fetita. FELICITARI

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Lilina merci mult.

Anca 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Anul 2007 – cel mai cumplit an al vietii mele. Nici nu stiu cu ce sa incep ; dupa multe nopti de gindire ne hotarim sa ne luam masina in leasing prin aprilie . OK cu vreo 3 zile inainte de a ne ajunge masina in tara ni se strica masina de spalat dupa ce iesise din garantie de 2 luni.Gaura -15 mil . Ne invirtim noi sa facem rost de bani , cumparam masina de spalat. Cam intr-o joi ne suna astia de la reprezentanta sa venim dupa amiaza sa ridicam masina iar peste 10 min ne suna astia cu masina de spalAt ca ne-o aduc acasa. Bucurosi sunam la parinti. Tatal sotului meu fusese internat noaptea cu criza puternica de inima. Va dati seam ace eera in sufletul sotului. Tot in acea zi pe la ora 15 ma duc sa fac vaccinul de 6 luni fetitei meme apoi mergem sa ne luam masina. Ajungem inapoi cu masina acasa, obositi si facem comanda de mincare sa sarbatorim masinile; ma duc sa schimb fata sip e masura ce o dezbracam ii apareau pete: mi-a facut alergie la vaccin- fugi la spital , umflata toata, i-a pus branula in minuta sin e-a foit intre spitale :ba de copii ba de infectioase. Dupa ce s-a dezumflat si era totul sub conttrol am ajuns si noi pe la 1 noaptea acasa.

Asta a fost prin aprilie. Pina prin iulie sotul a fost racit de n ori si a mai capatat si un ulcer f costisitor. Plus ca uaaparut cheltuieli neprevazute cu masina: impozite taxe, covorase cauciucuri dee iarna etc.
In iulie ne hotarim sa plecam in concediu dupa ce cu un an inainte nu plecasem nicaieri. Plecam noi in concediu la munte si mare. Mergem la munte 3 zile , plecam la costinesti unde aveam bilet ca apoi sa ne intoarcem la munte. Cu 2 zile inainte de a pleca din costinesti dau intilnire la fetele de pe forum la cazino in constanta ; cu 5 min inainte de a ajunge ni se opreste masina in plina strada si acolo a ramas ; am tras-o intr-o parcare impinsa si de acolo doar tractata pina la reprezentanta ww din constanta a mai plecat – s-a dus placuta de ambreiaj.Am avut norc imens ca nanutii fetitei mele venisera cu totul intimplator la mare cu vreo 2 zile inainte si am putut apela la ei sa vina in ct sa ne ajute sa ne intoarcem cu fata in costinesti inapoi si se intorceau in iasi tot in acea zi in care ne decazam si noi. Masina a ramas in constanta 3 sapt pina s-a facut comanda de piesa. Bagajele mari (vreo 8) plus carut au ramas la complexul unde am fost cazati contrta cost pina se intorcea iuly sa ia masina inapoi.Am pus in masina nasilor cam ce am putut.
Ajungem in iasi si suntem anuntati ca noi tb sa platim ambreiajul ca din vina nostra s-a defectat. Deci dupa ce ni s-a scurtat concediul mai eram si in paguba vreo 15 mil.
Se duce dupa 3 sapt sa ia masina si cind iesie din constanta venea unul cu viteza de pe contrasens si ca sa isi salveze viata intra in altul care un avea asigurare si i-am platit si aluia masina – vreo 20 mil. Plus pina la iasi ni s-a spart si parbriz ; noi ne-am facut masina pe casco ca a fost si a noastra busita.

Dupa probleme foarte grave intre mine si sot (vroiam sa divortez) este anuntat de la job ca se inchide firma. El e singurul care adduce bani in casa. Reusim sa gasim job dar care il plateste la o luna dupa ce se termina luna pt care a lucrat. Alta gaura .

N u mai zic ca 2 prieteni pe care ii bateam la cap de mult s-au hotarit brusc sa faca si cununia civila si nunta ; cu o sapt inainte de a-l anunta de la job. Basca ca ni s-a stricat si hardul de la laptop dup ace iesise si asta din garantie de o luna.

Iar faza cu divortul abia acum vreo 2 sapt s-a clarificat in sensul ca eu chiar vroiam sa depun dosar iar parintii sotului au intervenit.

Sigur am mai uitat ca tin minte ca mai erau. Oricum au mai fost multe peripetii.
Cumplit: abia astept sa sparg sticle de sampanie si pahare sa se sparga ghinionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

A fost unul din cei mai buni ani din viata mea.a fost si cu bune i cu rele. mai mult bune. avem casa care ne-am dorit-o, un bebe sanatos si jucaus,am fost nasi la o pereche. am avut si un deces in familie (bunicul). per total a fost bine. Sa ne ajute Dumnezeu sa fie si anul viitor la fel.Acum ne pregatim sa sarbatorim trecerea dintre ani.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

facind o retrospectiva observ ca 2005 a fost un an tare greu, 2006 an al realizarilor iar 2007 an de stagnare, de pauza

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Anul 2007 mi-a aratat cat de imatura sunt.Sper ca in 2008 sa fac mai multe pentru mine si baietii mei - Gil (sotu') si Stefanita (feciorul de 8 luni). In alta ordine de idei, 2007 a venit (si se duce) si cu bune si cu rele, ca asa e viata asta de pamantean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Un an cu bune si cu rele; bune: profesional apreciata, am ramas gravida, concedii superbe; rele: accident de masina , din fericire am scapat doar cu cateva echimoze!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

incerc sa fac un bilant si nu reusesc....pentru ca pt mine singurul lucru cu adevarat important, ceea ce pune eticheta de an excelent, este faptul ca in burtica mea "locuieste" Teodor, a doua mica minune din viata mea, dupa surioara lui, Alexandra! de rele, nici ca-mi mai pasa. asa ca a fost un an superb, de pus in rama, alaturi de 2003!

alexutza 4 ani + si 23 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Lorym,cred ca fiecare a avut in viata lui un an mai putin bun!Iti doresc un an mai bun,poate anul 2008 va fi mai norocos pentru tine! Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

uf, a fost un an al naibii de greu...si inca mai este
insa am putut si pot sa trec peste toate cand o vad pe ea ca imi zambeste si se alinta sau ca isi increteste nasucul si ma cearta sau fuge in extaz prin casa sau pur si simplu sta cuminte si se gandeste

ca realizari, am reusit sa ne cumparam our lil' dreamhouse si sa o aranjam asa cum vrem; am trecut peste temeri si am inceput sa conduc masina in haosul din Bucuresti, am vizitat Geneva si Bulgaria si am muncit mult, mult, mult

cele rele- nu mai conteaza, s-au dus si se vor duce si alea care au ramas, si daca mi-a venit de 100 de ori sa imi fac bagajele si sa plec undeva departe, unde sa nu mai vad pe nimeni decat pe Bia, dar AM RAMAS, inseamna ca, totusi, ...I still live on love-street, ceea ce va doresc si voua

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput