Muresence... la apel :) (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Biancas spune:
La multi ani pt Marc
, Diana!!!!
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
kover spune:
diana:eu am facut un pachet cu jucarii(plus,zornaitoare, masinute,verificate sa nu fie stricate,sau periculoase),plus hainute(salopete,bluzite,pantaloni,ciorapei,sosetute,paturi,sac de dormit,gagarin,toate in perfecta stare,pantofi-nu ca sint uzati).am sunat la fundatie dar persoana care se ocupa(parca d-na Cosmean) nu era acolo,sa-mi spuna daca sint bune,am lasat nr. sa ma sune ei,inca nimic.in legatura cu bona:e vorba in fiecare zi fara simbata si duminica de la 7.30 pina pe la 14(fam de profesori),o fetita de 2 ani si tipa cere 450 lei plus abonamentul autobuz.mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)
kover spune:
quote:faza asta n-am inteles-o,despre ce e vorba?imi inchipui ca probleme legale?sau ce?mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)
Originally posted by olim
salutare tuturorAzi am rezolvat in sfarsit cu maternitatea, ca am fost de vreo 4 ori in oras
kover spune:
eu nu inteleg ceva.scrie ca bianca a postat la ora 11.30 dar nu apare postarea ei.de ce?mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)
Criss75 spune:
Saluta la toata lumea.
Diana . La multi ni baietelului!
N-am intrat pentru ca am fost foarte ocupata, la noi e sfarsitul lunii si al lumii acum. Sunt foarte ocupata, vreau sa depun TVA-ul pana miercuri ca apoi o sa fie nebunie, si oricum lucram doar pana in 21, apoi, vacanta pana in 3.
Alex e cam racit, dar l-am dus la gradi ca n-am avut ce sa fac cu el, soacra-mea e ocupata, ingrijeste alt copii
asa ca nu poate sa stea cu el.
Mi-e teama ca in grupa lor doi copii au facut varicela. Sper sa nu faca si el. Desi una dintre mamici, cu care am vorbit mi-a zis ca si baietelul ei a tusit si a facut febra cateva zile la rand, inainte sa erupa besicile. Si Alex are aceleasi simptome.
Sper totusi sa nu fie..
Criss si Alex
lizzy spune:
carola, eu vad postarea biancai. la pag 4.
suna la fundatie si cere cu dna erdely (vezi in mesajul postat de mine cu 2 pag.in urma). de la ea am primit informarea pe mail si tot ea mi-a raspuns in aceeasi zi ca e ok sa duc hainute/jucarii de 1-3 ani. nu am facut inca pachetul. deseara, cred.
olim, e minunat ca papa bine, iti poti creste lactatia daca insisti sa alaptezi la cerere. cand vrea si cat vrea. cu cat mai des, cu atat vor fi stimulati sanii sa produca. si silicoanele alea il ajuta sa suga daca nu ai sfarcul format! exista si ceaiuri si produse naturiste pt cresterea lactatiei, in ro as sti ce sa-ti recomand, la tine insa nu stiu ce gasesti. pt orice info/suport pt alaptare ai subiect 'alaptarea help-line' pe dc. de ce insist eu asa mult cu alaptarea... eu mi-am pierdut laptele ca fraiera cu ianis, pt ca nu am stiut cum sa procedez sa-mi cresc lactatia si mama ma batea la cap ca e slab copilu' etc. si odata ce am inceput completarea cu lapte praf... praf s-a facut si lactatia mea :-( oricum, iti urez succes, chiar merita orice efort sa alaptezi cat mai mult! 
bianca, criss, multumesc de urari, e abia pe 17, dar le primim cu drag si inainte! 
bianca, felicitari ca nu ratati nici un eveniment din oraselul asta amarat :-) offff, eu de mult nu-mi mai permit asta. poate cand or creste copiii si-or fi mai rezistenti...
si apropos de rezistenta, la ianis in grupa sunt 5-6 copii care toata toamna mai mult au lipsit. 1 saptamana gradi, 2 bolnavi acasa si tot asa. ca si noi de altfel... si asta numai pt ca sunt parinti care duc copiii bolnavi la gradi. macar primele 2-3 zile, cand viroza este f contagioasa, ar putea sa-i tina cumva acasa, sa-si ia medical, sa plateasca o vecina, nu stiu, ceva... nu mi se pare normal sa-i imbolnavesti cu buna stiinta si pe ceilalti. am ajuns de 2 ori la spital toamna asta cu marc din cauza virozelor aduse de ianis de la gradi. am ajuns la inhalari zilnice pt urmatoarele 6 luni din cauza acelei penumonii facute de marc dupa ianis... sunt f suparata pe chestia asta... scuze...
sper sa apuce sa mearga la gradi si saptamana viitoare pt ca are serbare si sufera teribil ca el nu stie poeziile si cantecele, ca a lipsit atat... vine zilnic de la gradi si plange pe tema asta... offf, in w-end vom fi tare ocupati cu aniversarea lui marc si cumva trebuie sa repet si cu ianis poeziile...
asa ca va pup si ne 'auzim' saptamana viitoare 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
kover spune:
buna!
noi azi am fost la clubul de joaca(socializare) si l-am dus si pe Robert.de trei saptamini nu am mai fost(cu bolile astea
)iar dupa-masa mergem la cetate:ni se vor goli buzunarele.
miine sper sa poata veni bunica la Kristian si atunci mergem la teatrul de papusi(daca nu mergem duminica:capra cu trei iezi).un sfirsit de saptamina placut.
mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)
olim spune:
salutare tuturor
dianarus78, astept sa imi spui ce ceaiuri sa iau, ca saptamana viitoare vine sora mea aici, si o sa ii spun sa imi aduca.Inainte de fiecare biberon il oblig sa traga din amandoi sanii, mai putin dimineata la 6 ca is aproape goi si ii las pana la 10, dar il pun la san cand ii este foame.SPER CA ACUMA DACA AM TERMINAT CURSUL, SI AM RAMAS SINGURI ACASA DE AZI SA AM MAI MULT TIMP DE MINE
.dECI ASTEPT SA IMI RECOMANZI CEAIURI.
in rest pupam toate fetele de la mures
, cum stati cu pregatirile pt sarbatori?
kover distractie faina in cetate si la teatru de papusi

Diana
. La multi ani baietelului! scuze pt intarziere![]()
cris, sanatate multa lui Alex
Si Alex al meu e un pic racit, ieri a avut 37.5 febra si i-au iesit niste pete rosii pe tot corpul.Medicul a zis ca in 2-3 zile o sa ii treaca, sa speram ca deja eram panicata, azi i-a scazut febra si e mai bine.
va dorim un wek frumos tuturor

OanaRusu spune:
Olim, si eu pe aici despre alaptare ![]()
Am alaptat 6 luni + lapte praf completare destul de mare - m-am reinternat la o saptamana de la externarea initiala (Paul avea 2 sapt) si am pierdut aproape tot laptele.
Insa m-am incapatanat sa-l pun la san la fiecare masa - adica de 6 ori pe zi - chiar si cand imi parea sanul gol, la ambii sani desigur.
Am avut ca sprijin exemplul unei alte mamici care a completat cu lapte praf pana la 3 luni apoi a trecut exclusiv pe san - deci se poate ![]()
Eu am baut ceai de chimen si de fenicul - imi plac mult, insa dupa 2 luni deja eram cam satula
si am luat ceai pentru lactatie de la Hipp si de la Humana - precis gasesti si acolo astea. E ceva ceai granulat, se prepara usor si e foarte bun la gust ![]()
Apoi, am vazut pe DC mai demult ca fetele recomandau galactogil - ceva pastile, eu insa am vazut prea tarziu.
Paul era tare indragostit de tzitzi - macar ca uneori era doar suzeta
si eu am stat cuminte cu el la san cat a vrut. Putin inainte de a implini 3 luni a supt mult mai bine si de atunci am avut mai mult lapte - chiar daca nu ajungea, dupa fiecare supt ma mulgeam fie si numai pt 5 ml de laptic - si-mi facea bine la psihic sa vad ce gros si consistent era. (uneori era apa chioara da' tot al meu era
)
Altceva era tare bine pt mine, ii dadeam rar eu biberonul la inceput de tot - asa ca eram ocupata cu mulsul si nu ma mai chinuiam (psihic) atata ca nu-i ajunge laptele meu.
Sper ca nu te-am zapacit, l-am intarcat de forta majora pt ca a facut bronsiolita dupa vaccinul de 6 luni si n-a mai putut sa suga vreo 2 saptamani (avea un pic de muci si stranuta da' madam doctor a zis ca-i ok si i l-a facut.... si a facut o raceala urata urmata de complicatii)
Sa stii laptele mi-a disparut mult mai tarziu, am muls pana la ultimul strop
- cu mana, n-am avut pompa, probabil una electrica ar fi fost utila da' parerile sunt impartite si nu mi-am luat...
Oana
12+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
olim spune:
oana multumesc de sfaturi

sa stii ca la noi nu sunt nici un fel de ceai, astia raman cruciti cand ii intrebi de asa ceva
Si cum delia vine saptaman viitoare am sa ii spun sa imi aduca niste ceaiuri.Multam inca odata de sfaturi oana

tot voua ma adresez mamicilor, ce medicamente aveti in casa pt pitici, ca aici nu iti da nimic decat ibuprofen, si ma gandesc sa imi aduca ceva si pe Alex, daca o sa am nevoie, gen sirop, supizitori, antibiotic.Astept sfaturi de la voi
va pup pe toate si va multumesc anticipat