Piticlontzi de iulie-august 2004 (241)
Raspunsuri - Pagina 6
roberta04 spune:
Cu scuze pentru intarziere, SIMONA, LA MULTI ANI!!
Sa ai parte de tot binele din lume!
szivarvany spune:
Lume noua ... da` telegrafice steti azi, Marina si Roberta.
Mey, ziceti-mi un EXPECTORANT bun pt copil, dar bun-bun.
Si daca se poate si o varianta cu pastile, ca Giulia nu e in stare sa mai bea alte siropuri.
Salbutamolul e destul de ok, are gusr de cirese si o pot prosti ca daca bea, ramane cu ruj de cirese pe buze
Tusea aia latratoare i-a trecut, imi pare acum productiva dar care nu poate iesi ... oricum, fugin la pediatra, dar astept si sugestiile voastre !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Marina spune:
telegrafic, telegrafic dar cu okiu ager. Mi se decolorara pantalonii de elf...asa ca azi m-am stresat sa ma fac pantaloni de elf
g_ioana spune:
Buna seara,am admirat fetele superbe ale Caroline,pupiceice-mi place cum patineaza deja Ale si imi place la nebunie ca au casca,io-s facuta paranoica daca vreau sa-i pun casca cand merge pe bicicleta...noua ne-au stricat patinoaruldar au promis ca de pe 20 decembrie fac altu,io abia astept....pupicei si pentru elegantul de Stefanutz,are un zambet,mama,mama...si pentru Giulika cocheta!!!!...a uitai de masinutza,super frumusica,s-o stapaniti sanatoase si sa faceti multe excursii cu ea.....btw si noua ne aduce maine moshul o masina noua
Daria noi am luat acu' vreun an erdomed,dupa ce lua ii ieseau mucii apa,dar dupa aia...si ambroxol,altceva nu mai stiu sper sa te ajute fetele!!!
Daca a aparut Marina...oare apare si Liliana sa ne de-a vreo veste?!
o seara buna
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
AncaMaria spune:
Salut fetili ,
Da ce liniste p-aicea astazi... Olivia pe unde umbli:)
Eu am stat acasa 2 zile saptamana trecuta, destrabalare curata... de fapt a trebuit sa merg la spital pentru niste teste in ambele zile dar dupa ce am terminat cu spitalul ne-am dus la americani la shopping, nu am cumparat mare lucru decat pentru Bianca ceva...
Vad ca v-ati petrecut bine in week-end, ati facut bradutii.. poze sper sa vad diseara de acasa.. si noi am facut aseara bradutul, ai mei fusera ieri pe munte la zapada, deci fericire maxima pe Bianca..
Felicia, multa sanatate! Iti tin pumnii sa se rezolve totul repede.
Ioana, sa stapanati sanatosi masinuta! Si asteptam poze..
Va pup si mai scriu dupa ce vad pozele..
Rugati-va pentru Diana
leeloo2004 spune:
Neata!
Chiar ca a fost liniste pe aici, schimbul trei cred ca a fost ocupat ca nu prea vad postari...
Eu iar sunt depresata pe motiv de vreme mohorita de afara, asa as fi stat inchisa in casa...dar asta e, mai trebuie sa si muncim...
Miine sunt programata la banca pentru semnarea contractului de credit - sa-mi tineti pumnii sa iasa ok ca sa mai putem continua lucrarile la casa. Cu banii astia am putea termina toate instalatiile (si electrice si termice si sanitare, instalatia de aer conditionat precum si izolatia la acoperis, tavanele false si alte citeva finisaje. Dupa asta vor veni adevaratele finisaje - respectiv vopseluri, parchet, mocheta, faianta, gresie, scari, etc...dar astea cred ca mai pe la primavara-vara...
Va pup pe toate si mai intru dupa prinz cind termin cu sedintele...
Gabriela 16+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Neatza!
E o vreme la noi de imi vine sa ma asez cuminrte intr-un colt si sa astept ora de plecat acasa...
Telegrafica, telegrafica, chiar asa am fost, de mandra ce sunt ca sunt matusa
Duminica dimineata la ora 07.30 a venit pe lume nepotelul meu (inca nu stiu cum il cheama ), 3350 grame, nastere normala da' cu peripetii, eu cu galeria la cumnat prin telefon vreo 4 ore inainte...
Si desi am zis ca stau in banca mea, am tras un bocet de se scutura T-shirt-ul pe mine si de atinci am epuizat toate sutele de minute cat am vorbit cu noua mamica.
Va pup, ma-c la munci ca am o englezoaica genul workoholic in sediu.
Pupici si sanatate maxima copiilor biolnaviori!
carmenp spune:
roberta, sa`ti traiasca nepotu`, sa fie sanatos!
io m-am delectat de dimineata cu giulika si stefanut
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Raportam k aseara n-am prins pediatra nikaieri, dar am fost direct la policlinik la un nenea doc pediatru si alergolog. Luam mai departe Salbutamol si ACC.
In rest Giulik a papat bine, azi noapte a dormit si a tusit o data asa najpa de s-a si carat la baie dar nu a vimat. Dupa 5 minute de frikineala s-a aruncat pe mine k "mamiii, eu am ceva in patul meu" La care io, filozofic dimineata la 3: "poi eu sunt la tine`n pat". Pana la urma, am schimbat locurile. Si am aflat ce era in pat: o figurina Kinder cu colturi
Pupici tuturor si muuulta sanatate !
Roberta - sa-ti traiasca nepotelul !
Marinaaa - unde iejti ?
Rox - cum e Patrick ???
Alice - pe unde umbli ???
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza,ninge de vreo ora asa frumos la noi,eu ma bucur numa' ca stiu ce incantata trebuie sa fie mandra mea
Daria super faza cu schimbatul paturilor...si noi am dormit cu un "musafir" in pat,tati era disperat ca nu-si gasea telefonul de dimineatza si-a adus aminte ca ultima convorbire a avut-o in patul fetelor,asa ca l-a gasit la picioarele mandrei...oricum noi m-ai dormim cu 3 bebelusi in pat..
Roberta sa-ti traiasca nepotelul,da' n-am inteles de ce nu stii cum il cheama
Anca asteptam poze cu bradutul si cu zapada!!!!
Leeloo si pe mine ma enerveaza rau lipsa soarelui,da io compensez la greu cu cioco si capucino,cred ca m-am ingrasat cu vreo 2 kg
hai pupicei si treceti la semnat condica
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele