Piticlontzi de iulie-august 2004 (241)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am uitat sa zic ca am admirat "2 giulii" we asta. super!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria daca te referi la Ema (Dana)..chiar vroiam sa va rog sa fim alaturi macar cu gindul, de ea si familia ei. In urma unui stupid accident (nu de circulatie) , socrul ei a decedat la numai 56 de ani. Este al doilea deces in familie in mai putin de 1 luna....Sa fim alaturi de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupacim !!!

vazut poze, nu toate, doar cu Patrick si Giulia, sper sa recuperez si la restul!
sa va zic, ieri am fost la film cu Andreea, pentru a doua oara, si a fost f cuminte, chiar i-a placut, iar noi ne bucuram teribil ...in felul asta mai putem si noi vedea un film la cinema!

Lia, la multi ani pentru Deea, sa fie sanatoasa, sa se faca mare si desteapta, ca frumoasa e!

Gabi, te cred ca esti ingrijorata, as vrea sa-ti zic sa nu te stresezi, dar imi dau seama ca n-ai cum sa stai linistita! pe tine te auzisem despre bitest, ce mai e si asta, mi-a zis dr si habar nu am ce e, eu doar am aprobat-o ca il fac, dar zau ca nu stiu pentru ce se face, ma ajuti, te rog?

Andreea, hai ca sinteti tari ...bine ca au inceput sa-i treaca bubitele, pupam Philipu'!

Alice, multumesc! m-ai facut sa ma simt putin mai bine, dar simt colaceii de grasime acusi cand scriu si nu poci decat sa ma compar cu o balena!
stiti ce chestie mi se intimpla: am un ten curat, la moatza n-a fost asa, dar acum chiar imi place fatza mea, mai ales dimineata!

pupacim, sigur am vrut eu sa va scriu mai mult, dar am o memorie ...de galinacee

7 sapt & Andreea (26 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Off Dana, sincere condoleante, imi pare rau sa aud asa vesti, insa noi, oamenii, sintem prea mici pentru a face ceva in aceste situatii, e asa cum vrea Dumnezeu, iti spun eu dupa multe framantari si zile in care nu intelegeam de ce mi se intimpla mie atatea, in doi ani am avut patru decese, mi-am pierdut ambii parinti ...asa ca stiu cum e, dar trebuie sa fi puternica, copii sint cei pentru care tu trebuie sa ridici capul sus si sa accepti tot ce se intimpla!
Te pupam!

7 sapt & Andreea (26 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dana, condoleante si sa stii ca suntem cu gandul macar alaturi de tine. pupici dulci

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dana, imi pare nespus de rau ... va doresc tot binele din lume, sper ca stii asta ! Sunt alaturi de voi, cu gandul, tot timpul

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna seara!

Dragelor, va multumim din suflete pt urarile de bine, am sarbatorit-o pe Dea, avem o multime de poze, o sa vi le impartasesc dupa ce ne calmam un pic, acum ma apuc sa ii fac piureul pe maine. Petrecerea a fost ok, putin umbrita de niste probleme d-ale parintilor ce-au ajuns in pragul divortului la 64 de ani, mama mea nu a participat, se certase rau cu tata si asa ca a venit numai el, ea ne-a transmis telefonic urarile, cica nu suporta sa fie in aceeasi camera cu el....ma rog, pacat ca a ratat un eveniment important pt nepotica ei. Dea s-a comportat extraordinar, a zambit tot timpul, si-a etalat rochita cu multa gratie, a facut poze in brate la toti musafirii, la un moment dat se tuflise de oboseala dar a ramas calma si senina, chiar daca nu mai putea zambi asa tare. Danut a pupat-o si i-a urat de bine de cum a facut ochi, a infulecat singur cu manuta lui o felie de tort de fructe cu frisca, stand pe marginea patului, apoi la final a mai lasat ceva frisca pe farfurie, s-a impiedicat si a cazut cu capu-n farfurie...nebunieeee, plin de frisca in par radea de se scutura tot. Cadouri au primit amandoi, si hainute si jucarii si banuti....oamenii s-au simtit bine, eu am prestat un curcan mare umplut cu ficatei, orez si ciuperci, salata verde sau castraveciori,...dulciurile au fost comandate de la cofetarie, foarte bune toate, a placut totul tuturor, s-a fain bine toata lumea. Doamne Ajuta!

Tinem pumnii Gabi sa fie bine!
Vomitaciosilor le doresc sa le treaca fitzele, stiu cum e....si e nasol
Ema, condoleante, imi pare rau de socrul tau, si sper sa te ajute curajul tau si puterea ta psihica sa fii un sprijin familiei tale in asemenea momente

merci mult inca o data pt gandurile bune
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ema condoleante.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani, Deea! Lia, sa iti traiasca copii si sa fiti fericiti cu totii!

Dana, condoleante! Suntem alaturi de tine..

Andreea, pupici lui pupi pe bubite sa ii treaca repede! Pe mine nu ma mira, vorba ta, la cate am auzit si pe aici...

Leeloo, iti tin pumnii sa iasa bine..

Andries, am citit cu mare interes ce ai postat despre zapaceala din magazine.. ma bucura (pe bune!) sa vad ca oamenii o duc atat de bine, ca altfel nu-mi explic de unde rafturile goale..

Noi am fost ieri la biserica si am primit poezie (de 4 randuri) sa o invatam pentru ziua de Craciun, cand o sa fie un mic spectacol acolo.. aici asa se obisnuieste in fiecare an.. problema e ca poezia e in romana... vom vedea...

In alta ordine de idei, nici eu nu vin cu vesti prea bune... mi-am facut o eco la burta si mi-au iesit nu-s ce dracovenii p-acolo, doctorita vrea sa repet testul in 6 saptamani si dupa aceea vom sti incotro sa apucam..asa ca sa-mi tineti pumnii..

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza, neatza ! Da pe unde umblati cu toatele in dimineata asta de pina acu nu v-ati aratat la semnat condica matinala ??
Dana-ema, imi pare tare tare rau !! Condoleantele mele - cred ca alte cuvinte sint de prisos acum, dar ca si celelalte fete, iti spun si eu ca sintem alaturi de tine si iti trimitem toate gindurile noastre bune ! Te pupam cu mare drag !
Andreea, pupici si lui Pupi , sa treaca bubitele ! Din cite ai scris, am citit chiar ca este mai bine, sanatate multa tuturor, in special tie, ca vaz ca te-ai pricopsit cu una bucata raceala !! Si sa folosesti cu succes noul birou !
Daria, moam, io declar ca vreau sa ma mut la Oradea, ca acolo observ ca admiratorii fac cadouri placut mirositoare (cunosc givenchy-ul de care vorbesti, e super !). Cit despre problema Giulikai, nush ce sa zic, nu cred ca e ceva fizic ... dar stiu ca nu ai sa te linistesti decit in urma mersului la doc, so, sa primesti doar vesti bune iti doresc !
Hehehe, Rainule, sa stii ca am vorbit serios cind am spus ce am spus, ca doar te vazui cu ochii mei personali (acu e adevarat ca aveai haina pe umeri si se poate sa ma fi inselat puuuutin, dar doar puuuutin de tooot !) Eu dublul test nu l-am facut, doar pe cel triplu, ca eram gravida cu risc si aproape de 35 de ani. Din fericire mi-a iesit ok, dar doar io stiu cum am stat pe ace zilele pina ce am primit rezultatul !! Acu eu stiu ca testele acestea se recomanda de catre medici in caz de antecedente ale gravidei sau virsta inaintata, so nu crez ca este cazul tau !! Pupi multi si sanatate multa !! Si pofta buna in continuare !!
Olivia, da scurta postarea ... ce mai face Uka si cum e cu rezultatele de la testul tau ?? Ca nu ne-ai spus daca bem sau nu !!
Anca, heheh, ca mare dreptate ai, asa ma gindesc si eu apropo de ce cumpara romanii si starea lor materiala ! Nush cum se face ca toti se pling ca nu au, salarii mici si alte alea, da magazinele sint full de cumparatori, iar rafturile sint goale ! Aseara am fost si noi in auchan si era o inghesuialaaaa, mama-mama ! In cora nici nu am mai avut curaj sa intram - ii cautam cizme gizmoului, da nu am gasit nik care sa ne placa. Pina la urma tot la magazinul de cartier am apelat cu succes ! Am citit despre vestile de la medic, sanatate maxima iti doresc, sper din suflet ca nu este nimic serios !
Lia, ma bucur tare ca a fost frumos la petrecerea Deei, asteptam pozele ! Cit despre parintii tai, stiu ca te supara problemele lor si te inteleg, ca pe undeva am fost si eu in situatia ta. Doar ca eu imi impun pe cit posibil sa nu ma las afectata asa de tare, ca altfel pe bune c-o iau razna !! Mai nou m-am certat cu cumnata-mea veri hard si nu ne mai vorbim deloc, a iesit o faza tare urita si m-am suparat si am zis ca o sa o tratez ca pe o cunostinta oarecare, daca altfel nu se poate !
Sint pe aici ... va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput