Piticlontzi de iulie-august 2004 (241)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!

Ema - sincere condoleante - imi pare tare rau sa aud de tragedia de la tine din familie...sunt si eu alaturi de tine macar cu gindul...fii tare!

Rain - bitestul, ca si triplul test este un calcul statistic realizat pe baza unor markeri endocrini (sper ca spun bine) - una peste alta ambele iti dau riscul de trisomie 21 (sindrom down), trisomie 18 (sindrom edwards) si defecte de tub neural...

Fetelor eu sunt intr-o situatie de nu va spun...revin, trebuie sa intru intr-o sedinta...

Gabriela 17+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
eu am alergat de dimineata prin oras si acum am ajuns la munca.
Dana condoleantele noastre cele mai sincere speram sa treceti mai usor peste problema asta.
Oliviaaa tu ce faci? nu ai mai zis nimic de voi in ultimul timp, hai, la raport!
Nicole la ce film ati fost? la noi daca nu e Cars nu as baga mana in foc ca sta
Anca cum adica maica niste bazdaganii in burta? ia zi tu mai clar sa nu stam pe aci cu sufletul la gura. succes la invatat poezia!
Daria felicitari pentru cadou
Andreea de pupi sa va treaca rapid bubele si racelile!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Dana-Ema sincere condoleante si multa,multa putere sa treci peste perioada asta!!!
Leloo iti tinem pumnii sa fie totul ok pana la urma!!!
AndreeaP hai ca mai facut sa rad cu igiena...bine ca este totul spre vindecare,pupicei
Alice,io una pana dupa sarbatori nu mai merg in magazinele mari ca nu suport inghesuiala,ma nerfeaza rau di tat,maruntisurile le iau din magazinele de cartier si eu vreau sa-i iau cizme si o salopeta impermeabila mandrei...si,da,da,da ma mut si eu la oradea pentru asa admiratori
Ma duc sa ma trezesc cu o cafea si cioco ca-s cam si revin
Edit ca am revenit,Lia mama sa pui poze cu Dea in rochitzasi io zic la fel ca Alice nu merita sa pui la suflet chiar tot...hai sa-ti zic de ce nu a venit soacra-mea la taiatul motzului unicei nepoatei,n-avea cu cine sa lase mesterii care-i puneau termopan mamicii ei,de parca baba nu putea sa stea cu eica n-a venit nici la 2 nici la 3 ani asta-i deja altceva,ca-s oameni ocupati si de ce nu am nascut-o io in august cand au ei concediu
Daria te asteptam sa ne spui cum a fost la serbare!!!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata,

Dana-speel, sincere condoleante. Suntem alaturi de tine si-ti dorim, va dorim, multa putere sa treceti peste momentele grele

Eu acum m-am intors de la serbarea de Mos Craciun...am ras in hohote, absolut dementiali sunt astia mici...Maria evident ca mai avea un pic si se suia pe pereti...A spus poezia, a dansat, a alergat toate fetitele cu rochii din alea de mirese...Noua ni s-a zapacit camera (cica semiprofesionala..dadusem o caruta de bani pe ea) asa ca am filmat cu aparatul foto...

Va povestesc cand termin de depus proiectul...La noi e nebunie, ne-au zis astia ca daca nu depunem toate actele pana la 14 nu luam salariile...:)))

O zi frumoasa!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Am revenit...

Pe scurt - am fost aseara la Badiu - a vazut si el rezultatul de la triplu test - mai intii mi-a spus ca nu mai trebuia sa-l fac si pe asta daca dublu test a fost ok, dar pe de alta parte ca nu poate ignora rezultatele de acum... Primul lucru mi-a spus sa vorbesc la laborator sa-mi refaca calculul pentru ca la prima vedere pare ca este o neconcordanta - daca iese la fel, trebuie sa fac amniocenteza... Evident momentul este cum nu se poate mai prost, acum inainte de sarbatori... Mi-am facut o programare la medlife pentru miine cu medicul genetician, insa din cite mi-au spus la ei e full de programari la amnio pentru saptamina viitoare... Va tin la curent!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi totusi cat de mare a iesit riscul? daca Badiu a zis ca e o neconcordanta aparenta... poate e asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, uof, iti tin pumnii in continuare sa fie totul bine !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

Gabi totusi cat de mare a iesit riscul? daca Badiu a zis ca e o neconcordanta aparenta... poate e asa.

Mare...1/50 (in timp ce riscul de virsta e de 1/244)...Astept in continuare telefonul de la laborator - mi-au promis ca ruleaza inca o data programul si se uita cu atentie pe datele introduse...

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

(242)

Mergi la inceput