Piticlontzi de iulie-august 2004 (241)
Raspunsuri - Pagina 14
carmenp spune:
vazut suedezu`, felicitari pentru poezii!
miine dimineata avem si noi serbarea, anul asta am scapat de costumele populare de la gradi ca psihoza ierea`n floare;))
edit, io n-am luat cadourile inca
roxanaz spune:
neata neata!
Olivia era pitic... toti baietii erau pitici
ai zis poezia, da.... si a fost incantat si de compresorul primit. azi dimineata la 6 era in baie sa imi spuna ca compresorul lui a aprins deja farurile si ca are de munca
.
Anca tu tot asa cu munca? cand va da liber? pupici Biancai!
Andreea de Pupi succes la gasit bratari
. pista de la cars este asta cumva http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/dragonballzcentral_1978_555173938 ? daca da, e super misto ![]()
fug la treaba, slava Domnului ca azi e vineri si nu mai am decat 6 zile de munca pe anul asta!
pup tuturor!
Andries spune:
Neata'
Pen'ca ieri Mirciulix a inceput circul un pic mai devreme (pe la 5 jumate' dupa masa) a si terminat pe la 0:30, deci am dormit si eu ceva mai bine az'noapte ![]()
au venit parintii mei in vizita, doua ore, seara, au plecat cu ochii scosi
nu le venea sa creada ca poate sa urle atat!! Cea mai tare faza a fost cand le-am spus ca as vrea sa vin si eu de craciun la ei la munte: "daaa, nici o problema, avem loc, vino". Eu de colo: "dar nu fumati in casa ca-mi deranjati copilul" la care taica-miu siderat "pai ce? ai de gand sa-l scoti din camera lui pe Mircea? Il aduci si jos in living???" 
In fine, la un moment dat au plecat dand din cap compatimitor...mama e convinsa ca eu sunt de vina ca nu i-am facut program de somn copilului, mai si a urlat Mirciulix la ea de credeam ca o mananca, iar tata: "uite, uite...Andreea fa-i ceva ca i se umfla o vena la cap". Victor il tragea de manutza si ii spunea: "maaaa, taci din gura ca deranjezi vecinii" si mie "mami, da' Mircea nu aude?"
La vreo ora dupa ce au plecat, i-a tras Mirciu un kk atomic cu niste partzuri de mitraliera de-a iesit pe langa pampers si abia dupa aia s-a mai linistit, a dormit 30 de minute (fix cat imi trebuia sa-l adorm pe cel mare) apoi a vrut mancare, apoi iar schimbat, cand sa zic si eu ca ma culc apare barbata-miu in bucatarie cu laptopul in mana, de-am zis ca bag si-un power point ...asa ...de control!!
Deja ma revoltasem si ma pregateam sa protestez, dar m-am inselat, dorea doar sa citeasca ceva documentatie 
Eu acum imi fac lista de cumparaturi, la noapte trag o fuga la metro si maine poate ajung la carefour, sau invers...vad eu. Cadourile care erau de Cracium le-a livrat Mos Niculae (vorba lui fi-miu "mos niculae ii trimite factura lui mos craciun") si acum mos craciun e chel, trebe' cadouri cam multe, dar ce sa-i faci? Numai la gradi am de dus nu stiu cate cutii de bomboane plus inca oarece pe langa ele...nici nu stiu ce sa mai iau pe langa bomboane, ceva idei?
Andries
szivarvany spune:
Andries - iarta-ma dar am ras cu lacrim iimaginandu-mi scena de aseara de la voi 
AndreeaP - atunci spor la shopping ! 
Rox - spor la munci. Cum mai e Patrick ??? 
Kim - tinem pumnii pt rezultate bune 
Anca - datoria aia cu pozili ... 
Ina - vazut si admirat copiii si mamicile, suuuper 
Pupici tuturor si spor la treburi !
La noi e frriiiiiggg ... io am luat ceva raceala, k tot am mers in fiecare dimineata la gradi
Giulik tuseste fff rar, sper sa scapam .
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
Olivia nu stiu cum o fi cu emigratul in state, dar eu m-am saturat de balamucul asta de-aici. Vreau si eu un loc linistit, sa pot sa ies cu masina din parcare si sa nu intru in coada de masini, sa gasesc si eu ceva in magazine chiar si in ajun de sarbatori, sa nu am senzatia ca au intrat termitele in hypermarketuri (faza cu rafturile goale am experimentat-o si eu acum doua craciunuri cand m-am trezit tarziu sa cumpar ce-mi trebuia si am mai gasit praful de pe toba), sa am si eu timp de mine si de copii nu numai de job, sa nu am ore suplimentare "implicite" si "nelimitate" si in primul rand sa scap de poluare. O eczema este o eczema, nasoala, te mananca, te enerveaza, dar un edem glotic te scoate din minti. Alergia laalune (nici eu nu stiam) este una dintre cele mai periculoase, are mortalitate semnificativa. Ati observat ca pe fiecare pachet de cioco scrie ca "poate contine urme de alune/nuci" ? Din cauza acestei alergii pacatoase, pe linia de ambalare pot sa am o transa de cioco cu alune si a doua de cioco simpla, ei bine chiar si de la eventualele ramasite de alune de la prima transa ciocolata din transa a doua poate fi potential mortala pentru un copil alergic la alune. Probabilitatea este foarte mica, dar producatorii se protejeaza, sa nu poti sa-i dai in judecata, ei ti-au scris pe ambalaj, e treaba ta daca respecti sau nu avertismentul.
Azi fac experienta si-l scot pe Mirciu afara, nu mai are muci, vreau sa vad daca diseara si maine apar la loc!!
Parintii mei sunt ca doua flori, n-au nici o treaba, ei au preocuparile lor, sunt net addicted ambii, nu au chef de prea multa agitatie, pana ieri mi se plangeau ca Vic ar fi cam neastamparat, acum cred ca il considera un inger.
Asa ca... imi astept asiguratorul la o cafea si ma mai uit si eu pe net, apoi ma duc afara.
Andries
mitzura spune:
Neata fetele!
Noi avem o noua problema!
A devenit cupilu dependent de Uptoten. Stiu ca m-ati avertizat, dar m-am gandit ca n-o sa se instaleze dependenta asa repede, sau poata n-o sa-i placa asa mult...de unde, m-am inselat! Initial am zis ca las ca e bine ca sunt programele educative, si mai invata copilul ceva util, dar chestia e ca nu mai vrea sa faca nimic altceva, in afara de "joculete" cum le spune el. De cand se trezeste imi spune ca el vrea joculetele. A uitat complet de desene animate, de jucariile din casa nici nu mai vorbesc. Nu stiu ce sa fac...am incercat sa-i impun limita sa nu se joace decat cu 3-4 joculete si gata, dar se lasa cu urlete. Dar jur ca n-o sa-i mai arat vreun alt site din asta, sau alt joc de copii, pana la 7 ani cand imi cere el.
cand se uita la desene imi convenea, ca imparteam ecranul in doua si pe cealalta jumatate eu lucram. Dar cu site-ul asta, mouse-ul e al lui, tastatura a lui.
Alice la voi cum mai sta treaba?
Azi intentionam sa merg si eu la metro, sa cumpar ceva cadouri, dar am realizat ca nu mi-am pregatit cursul pentru marti, asa ca stau acasa si lucrez. Si sunt stresata ca nu mai apuc sa le cumpar.
Am vazut poze faine, cu doi pusti din Norvegia! Si cu un piticut albastru.. Ii pupam pe toti!
Andries vad ca ati intrat si voi in focuri....mai dureaza ceva fazele astea, dar trec intr-un final. Imi aduc aminte ce hartuita eram si eu anul trecut intre cei doi copii, amandoi mici, si amandoi cu pretentii si nevoi. da acu e mai bine.
Roxi, sa te intreb si pe tine, tu mai faci Joffre cu ciocolata? Da-mi un sfat, ca de cand am auzit de portocalele astea cu pesticide nu stiu ce sa fac. ma tot gandesc ce sa pregatesc de Craciun....
szivarvany spune:
Mitzu, eu ink nu am apucat sa prezint jocurile dp net, mama denaturata ce sunt, dar efectiv ne luam cu altele. Cred ca e singura din grupa care habar n-are k pe net sunt jocuri 
In schimb, ii place sa miste cartile la freesolitaire (i-a aratat prietenul nostru si ii place, le mai nimereste asa, alela) si ii place orice joc de carti (va dati seama ce inseamna asta: le punem dupa culoare, apoi dupa desene, apoi le grupam dupa forme, etc, e innebunita). Trebuie sa-i cumpar jocuri din`astea de companie 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
szivarvany spune:
Mitzu, dar am impresia ca va ramane in urma cu tehnica, pe bune. Doar k nu apucam, seara ori iesim, ori pictam, ori ne jucam, nu stiu, efectiv nu am timp ... iar we-urile trec fff rapid.
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:
Buna ziua,
Azi avem petrecerea de la institut. O aranjara astia la cercul central al armatei...ih!...ce-o fi fost in capul lor nu stiu.
Drept pentru care printre hartii, procese verbale si devize am dat o fuga pana la manichiurista
.
I-am impuiat capul de cat am povestit. M-am prins, eu ma duc la cosmetica in loc de psiholog...mult mai ieftin si face bine si la cap...hehehe
Dar mi-am terminat si raportul la al doilea proiect, asa ca merit...:)))
Andries, frumos la voi acasa...sa vin in vizita cu galustile sa facem schimb de experienta?!![]()
Rad de paiul din ochiul altuia...ca in weekend s-au anuntat parintii mei ca vin in vizita, au fost raciti si sper din tot sufletul sa le fi trecut pen' ca altfel ma asteapta zile grele.
Si prevad un weekend cu circ pen' ca ai mei (mai ales mama) nu raspund la comenzi...![]()
Roxi, tare frumos ii statea lui Pat in pitic albastru!
Ina, frumoase pozele din Norvegia...cam putine...:)))
Mitzura, Mariei ii place sa o imbrace pe Polly Pocket si sa se joace cu Barbie pe calculator...adica taica-su se joaca si ea ii da ordine de pe un scaun de langa
.
Mai nou am adus acasa un tablet PC asa ca sta cu pixul in mana si face "tututzel" adica tortulet...:))
John e tare stresat ca nu vrea sa ramana in urma cu "tehnica" dar nu-i las sa se joace prea mult ca sa nu o ia de cap...:)))
Daria, lasa fata ca are tot timpul sa invete!
Philip, sa-ti aduca mosul bratari frumoase...:)))
Olivia, orga noastra e "pian"
...intr-un final a zis ca e de la Mos Nicolae (cred ca a invatat la gradinita). Ii place la maxim si ce e frumos e ca are ureche muzicala...Asa ca baga si "cu vocea" ![]()
Dar face un zgomot teribil, ca nu-mi mai aud gandurile-n cap.
De obicei programul artistic are loc seara cand vine John pen' ca i-am explicat ca "mami nu stie sa lucreze la orga si la jocurile de pe calculator, numai tati stie!"
"de ce!?"
"pen' ca e foarte inteligent"![]()
(m-a zapacit cu deceurile!!!)
Iar cand Barosana o vede incepe sa chiuie si sa tipe de cred ca se aude pe o raza de 3-4 blocuri in jur distractia de la noi...:)))
Are microfon si are si melodii asa ca avem program de "pera jaca" seara...:)))
Gata! Ma duc sa ma imbrac si eu fremos (am hainele pe umeras aici ca mi-e frica sa ma duc acasa ca sa nu ma vada galustile ...ca la prosti!)
O zi frumoasa si un weekend minunat sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi