Piticlontzi de iulie-august 2004 (241)
Raspunsuri - Pagina 12
Andries spune:
quote:
Originally posted by Doamna Bibi
Multumesc, am fost cam in toate Metro, Selgros, Carrefour, Cora, am fost si pe la tarabe,o sa ma duc si in Kaufland. Asa in ofertele scrise au toti, dar in magazine e lipsa...cerere mare la costumele astea de moshi.
Si inca ceva...ceva sugestii de cadouri pentru doamnele educatoare...
Monica si Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
Monica, am eu costum de mos pentru baietel, daca vrei il caut si-l masor, sincer cred ca la 1 m inaltime merge...
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Carmen, ba nu, ca locul e ocupat de mine. De cand avem doua femei eu nu mai gatesc decat rar si la cerere, care la noi nu prea exista...:))
Andries, zi-mi daca a ajuns la tine.
Doamna Bibi, daca imi trimiti un numar de telefon pe PM te sun sa-ti spun daca am gasit costum de mos. Singura problema e ca trebuie sa faci o excursie in Magurele sa-l iei.
Olivia, vazut si bradutul si voinicul, amandoi tare frumosi...:)))
Alice, vazut poze cu minunatul brad. Imi place mai mult aia a lui Gizmo cu coiful...:)))
Felicitari elfului si piticului albastru ...:) Vrem poze!
Daria, sanatate maxima1
Eu m-am ingropat in hartii, rapoarte, devize si planuri de realizare...
O zi frumaosa la toata lumea, ma duc sa culc galusti.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
A ajuns, sar'na!! Foarrte frumoasa!! Acum trebe' sa-mi fac un pic de avant sa pun mana pe ac sa ii fac niste cute ca e un pic cam mare pentru pitic (mai exact ajunge pana aproape de glezne
Si am un chef lipsa azi, ieri noapte am jucat hora cu fi-miu ca husbandul mi-a raportat ca azi are zi grea si l-am lasat sa doarma, plus ca a facut o criza de alergie de-am crezut ca moare (Mitz de aia vrem sa plecam si pana la urma o sa plecam) asta dupa ce acum 3 zile facea hemisuccinat pe vena, dar nu se poate frate trai in acest oras, in stilul asta in cativa ani ajungem cu aparatul de oxigen in casa. E cumplit, cateodata zici ca esti intr-un cosmar care nu se mai termina.
Andries
Andries spune:
Deci problema mea numarul 1 (si a familiei mele in general) este alergia la praf, puf, smog si chimicale.
Husbandul in aproape 8 ani de zile de cand il cunosc nu a avut o luna intreaga cap coada de trai in bucuresti fara sa aiba macar un episod de alergie.
Victor ... pe la doi ani era adus din parc pe brate, in aprilie si mai nu iese fara claritine dupa el si de multe ori cu o doza data preventiv.
Mirciulix...daca il scot acum afara pe ceata si ploaia asta i se infunda nasul si abia mai respira. L-am scos sambata si duminica, de luni au inceput mucii si abia azi e mai bine. Daca il scot maine, o iau de la cap ...again and again and again...
Toate simptomele husbandului si ale lui Victor dispar ca prin farmec cand plecam din Bucuresti. Pe Mirciu nu l-am testat inca.
Nu mai stim ce sa facem.
Andries
alice2004 spune:
Uite ca nu a parasit locurile natale ... inca !
Pai Andrieshule, banuiesc ca ati luat in calcul varianta mutatului din Bucuresti ! Eu as face-o ieri, daca as putea ! Va doresc sanatate multa si sa va fie bine, orice decizie ati lua !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Nu avem cum sa ne mutam din Bucuresti in alt oras din romania din cauza profesiei, specializarea e f ingusta si nu avem unde lucra. Ne trebuie oras universitar din pacate si muuulte pile, ceea ce nu avem. Asa ca sunt cam doborata cu moralul.
Andries
g_ioana spune:
Felicitari pentru Elf si Pitic
asteptam poze multe si filmari si celelalte serbari piticlontesti...noi nu avem serbare,dar mandra este superpregatita,trebuie musai sa gasesc un mosh sa o asculte si pe ea![]()
Daria cum adik magazinele sunt goale??
...mei nu ma speria ca io nu am luat nici un cadou de craciun,de maine mi-am propus sa incep actiunea putin cate putin..
Andries,of,of,of tare greu cu alergiile astea....pupam piticii si mamica obosita!
...la meniul ploua-ninge deodata s-a adaugat si vantul![]()
edit ca uitai sa spui ca am admirat frumusetea de baiat
Alice io zic ca seamana bine cu tine,sa-i pupe mama soacra ochisorii aia albastrii!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Pfff, banuiam io ca joburile voastre sint motivul care va retine aici in capitala ! Poi Andrieshule, nush ce sa zic ... sper sa rezolvati intr-un fel fericit situatia ! 
Hehehe, cuscrela dear, acusi ca nu ma aude hazbandul, eu ma uit la pozele mele cind eram mititela si la gizmoul meu si vad ca semanam mai ceva ca mama-fiu !
Dar ii las pe ceilalti sa spuna cit de bine seamana fiul cu taxu, ca stiu ca ii creste inima de zece coti cind aude asa ceva !!![]()
Pies - zapada si ploaie nu avem inca pacilea, dar vint se pare ca servim si noi din pacate, si s-a lasat un friiiig ! Nashpa !
Zapada pare-se vine mai pe seara !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Ca uitai sa mentionez - miine daca nu semnez condica, sa nu ma dati disparuta, ca florin are cintari si tre sa plece din oras, so ramin "bona" la copil, inca nu stiu daca mai vin la job pina-n prinz sau stau direct acasa de dimineata !
Alice si Andrei
Doamna Bibi spune:
Uraaaaaa....gata, a gasit mama costum, am pus toata familia pe jar, doar nu duceam baiatul fara costum...
Merci
Puup
Monica si Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
szivarvany spune:
Fetele, bate un vant de intepenesti ... brrr ... poate aduce zapada ?! 
DoamnaBibi - suuuper ca ati gasit, pupici lui Bobo !
Andries - la alergii ma bag si io ... eu sufar vara, e crunt. Giulia a suferit prima primavara a vietii ei, de atunci, grazie a Dio, nu s-a repetat, insa e foarte sensibila si Claritine-ul e sfant.
Alice - spor la dadacit maine ! Pupam ochiosul tau frumooos !
Ioana - jucarii nu mai gasim deloc ... eu sper ca sambata sa ajung dupa chitara ...
Si btw cadouri ... nu m-am putut abtine si am luat un camion cu accesorii de demontat alias scule de lucru ca tot tanjea capra asta mik
Mama nebuna.
Leeloo - unde esti azi ??? ??? ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16)