Strumfi de iulie-august 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

Fetelor care inca mai alaptati integral, am si eu o intrebare: cat de des fac bebeii vostri kk? ca bebitei mele i s-a cam schimbat frecventa de cateva saptamani incoace; de la 4-8 scaune pe zi a trecut (cam brusc) la unul la cateva zile (chiar si 4 zile mai nou). Poate fi asta motiv de ingrijorare? Inca o alaptez exclusiv si nu mi-am schimbat nimic in alimentatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizas spune:

Maria, si fetita mea trece prin aceeasi faza. Nu te ingrijora, este normal pentru copiii alaptati la san.

Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

fetele am nevoie de ajutor.la 11 ma duc cu elisa la party-ul de la sot de la lucru,e pt copii.nu ma hotarasca in ce sa o imbrac,in
asta sau asta?

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Elisa e asa de frumoasa

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

aseara am constatat si aparitia celui de-al doilea dintisor, care demult parea ca va sparge gingia. cand deschide gurita si rade, imi vine s-o mananc din cap pana-n picioare, cu dintisori cu tot.

ashera, mult succes cu bebe. sper sa fie totul ok si sa inceapa sa manance. te inteleg f bine...pentru ca arina mananca mai nou numai cand este semiadormita sau in masina. iar cand e treaza si foarte infometata, trebuie sa o pun la san si sa ma plimb cu ea prin casa...altfel scoate sanul si rade cu gura pana la urechi. iar daca incerc sa o fortez se enerveaza si plange.

andutzy...la mai multi dintisori. sa fie cu noroc.

alinutzo...eu nu vad tinutele elisei...multumim pt complimente. si ma bucur ca sotul s-a mai "imbunat" . daca mai trec cateva luni, o sa-ti propuna chiar el sa mai faceti un bb.

luna, karli, ioana (si eu mai scap cate un "iubirea lu' mami", pe furis...cand sunt amandoua, ma straduiesc sa vorbesc la plural)

nico, felicitari pentru examen!!! si bafta pentru marti. e tare greu sa inveti cu 2 copilasi acasa.
...si mie mi se umple sufletul cand vad ca arina ii zambeste anyei...

karli, mycky, simo, multumim pentru bancuri...ne mai destindem si noi.

lavi, multa sanatate iti doresc. poate ar fi bine sa-ti pui o mascuta atunci cand stai mai mult "in nasul" lorinei. odata declansata raceala, isi va face de cap oricum, cateva zile. nu dispera, ca trece de la sine. dar te chinuie...

fianna, arina, ca si anya cand avea varsta ei, face kk o data pe saptamana. nu ma stresez deloc (si cred ca de vreo 2 ori a trecut chiar mai mult de o saptamana, ca n-am mai tinut evidenta). daca nu plange si nu pare sa o doara burtica, lasa-l in pace.

maria, vezi raspunsul de mai sus.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Anya, merci mult de rapuns. M-am agitat insa degeaba ca m-a "binecuvantat" puiul mic la scurt timp dupa ce am scris ca maine ma duc sa iau 10 bilete la loto! Nu stiu cum dar face numai cand il sterg la poponeata! Vad insa ca dureaza o saptamana intre reprize asa ca nu ma mai agit!

fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

?

Mai eu cred ca-i frumoasa vremea acolo la voi de ati disparut cu toate...Sa nu imi spuneti ca ninge

Aici toate mall-urile sunt decorate de craciun, luminite si stelute e strada, soacra ma tot indeamna sa iau niste decoratiuni sa facem un bradut sau macara asa, un coltisor....Dar e caaaald si daca nu-mi ingheata urechie si nu am nasul rosu, nu simt nici un fior de sarbatoare in mine. Eh! Cum nu le putem avea pe toate!

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

?

!! Simo, nu te necaji!
Prezint eu vremea din partea asta a lumii: ceata cat sa nu vezi dincolo de lungul nasului, umezeala, nici un strop de zapada... Cum spuneai, nu le poti avea pe toate!

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neaa fete!

ashera, sa iti spun si eu, ca am patit-o. la noi analizele erau bune, insa de mancat nu manca neam. nici tzatzica, nici bibe. nu vroia nimic. eu ii dadeam 3 picaturi de vigantol. de cand ii dau 2, e mult mai bine. unii copii au inapetenta de la vigantol. daca analizele ii ies bine si ii dai 3 picaturi, treci la 2. si vezi daca e mai bine. iti spune cineva care mai avea putin si ii dadea sa manance cu spagatul in pozitie de pod ca sa mai ia 2 guri in plus.

sa ne tii la curent!

ioana, "masanda"....ce frumoooos!

carla, misto fazele!

anya, exact asa facea si Alma!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza!
alina(anya)am sters cele doua poze dar uite modelul
http://picasaweb.google.com/elisutza
simo of of asa-i in viatza nu poti sa le impaci pe toate.
cristina26 multumesc.acum ma duc sa ma uit la pozele lui ingrid,sper ca ai mai pus cateva noi.
eu acum incerc sa-mi revin dupa a treia noapte de trezit din doua in doua ore,mancat si facut sedinta cu copilul.nu s-a mai trezit asa de des de la o luna.poate are si un puseu de crestere ,nu poate goli bine sanii ca o dor dintii si i se face iar foame,habar nu am.nu ma plang dar se cam vede oboseala la mine,ma cam lasa si tzatzele.trecem noi si peste asta.oricum e atat de nervoasa.... si face si scaune diareice de doua zile.mama lor de dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cristina26 am vazut cele doua craciunitze superbe!si ce dragalasha e ingrid imbracata in zana.sa mai trimiti poze pt albumul comun.

Mergi la inceput