LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 20
dianocica spune:
donia pot sa du un citat din dvs cu problema cu mancatul? de la subiectul cu pricina? ca mi se pare ca lucrurile sunt mai subtile un pic decat a il invata sa minta sau nu
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
asiza spune:
...ca veni vorba de minciuna...mai, fratilor, nu stiu daca voi ati cunoscut oameni care mint patologic, nu pot altfel, le e in sange, nu se pot abtine, e vorba de minciuni mici, fara rost, zi de zi......am cunoscut o familie...erau bolnavi de-a dreptul...si pentru lucrurile care n-aveau nevoie de a fi confirmate ca fiind adevarate, intrucat era evident, ei minteau...nu se puteau abtine...cred ca ei chiar credeau...E boala grea si Doamne fereste sa intalniti astfel de oamnei...bine ca m-am descotorosit de ei...brrrr
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dianocica spune:
ca sa nu mai vina x si y sa ne faca capitol taman din alte tari iaca ca prepar eu unul proaspat.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
Capitol inchis.
124
diana si david 03.12.06
deeaA spune:
Buna sera,mamici!
OCTAVIAN de DESIREE!
CELESTE de AVDANAARHIRE!
ANA de MARCELA_C!
TUDOR de RUXMAX!
YAGMUR mersi mult pt.aprecierisi distractie placuta la petrecere!
DANUTZ eu cred ca asa sunt toti copii la varsta asta(mai ales dc stau doar cu parintii)asa stau si eu cu David,este peste tot langa mine(si mai ales pe toaleta,nu poate lipsi)
DAYANARA ooff,imi pare tare rau prin ce a-ti trecut,multa sanatate!
CHRIS 80 frumoasa pove de nastere ...si rapida!
DIANARUS ma bucur ca a dormit mai bine,sper sa treaca repede toate bubitele!
TEUTZ tare faza cu marulsi multumesc pt.aprecieri!
pozedavidutz
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006