LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

noapte a fost incredibil de linistita, a dormit 6 ore legate

ieri a luat 2 doze de zyrtec si l-am tamponat cu mixtura, nu s-a mai scarpinat asa tare. l-am dat cu crema aia cu hidrocortizon aproape pe toata suprafata, si e muuuult, are tot abdomenul si tot spatele acoperite complet de bubite. azi il dau la fel, de maine restrangem, dau numai unde e obligatoriu. ciudat este ca bubitele au continuat sa se extinda pe gat, gusa, tample, maini, picioare, dar mult mai rare si abia vizibile, fara mancarimi. speram sa se retraga curand.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Diana, astea-s totusi vesti bune ...ma bucur...Doamne ajuta sa treaca repede!
Marani, imi pare rau pentru soacra ta! Sper sa fie bine pana la urma!
Leyla, mi-am amintit acuma daca te-am vazut postand...am vazut pozele voastre...super frumosi sunteti toti trei!!!! Tu semeni cu Dandusa, da' bine de tot...asa mi s-a parut!
Dianocica, asadar a luat-o d la picior!!! ...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Celeste de Avdanaarhire

Ana de Marcela_c

Octavian de Desiree

Tudor de Ruxmax

Felicitari minunatelor sa va traiasca comorile

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI!Celeste

LA MULTI ANI!Ana

LA MULTI ANI!Octavian

LA MULTI ANI!Tudor

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Suntem in pregatiri impodobim bradul

Antonia nu e prea atrasa de el a tras de vreo doua globuri si sa plictisit sper sa reziste pana de Craciun

Am incercat si noi laptele de vaca cu gris cu orez un timp ia priit dupa a inceput sa faca diaree asa ca ne-am oprit,oricum vom continua cu laptele praf

Orarul de somn: prima tura :12 pana la 1-2, a doua tura 16 pana la 17-18 in unele zile are doar o tura de somn

Papa neblenduita papam si noi intr-un timp dar nu era f incantata asa ca am revenit iar la cea blenduita,unele fructe le papa feliute+biscuiti+paine

Sterilizatul il practicam f rar

Donia-am la ciocolata in forma de portocala
Dbunny-felicitari pt pasaport bine ca nu are nimic Dani
Flore-f frumoase pozele
Dandusa-multa sanatate
eu ii gatesc mazare congelata
si noi avem muci dar is transparenti punem mult ser,seara si vibrocil si aspiram bine , chinezoaica
daphna-super poza
Dianocica-bravo Dmare pt mers
Chris-asteptam pozele
Yagmur-distractie placuta la Xmas party
Danutz-si la noi tot la fel e cu dependenta cred ca in jurul varstei de 1 an toti vor fi asa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Celeste de Avdanaarhire [red]LA MULTI ANI!

Ana de Marcela_c LA MULTI ANI!

Octavian de Desiree LA MULTI ANI!

Tudor de Ruxmax LA MULTI ANI!

diana ma bucur ca nu mai are mancarimi puternice marc, e un chin pentru el

dandusa imi pare rau, nu am facut inca cunostinta cu mucii colorati. nurofenul nu e pentru febra? oricum va tinem pumnii sa se decoloreze urgent

dayanara e pacatos tare rotavirusul asta..
aici se fac vaccinuri speciale impotriva rotaviruslui, sunt un catralion de forme, nu e in schema de vaccinare, numai la cerere se inteapa bebele.
multa sanatate

ktrinelul te-am uitat si ieri seara si azi dimineata..
ce exemple vrei? m² si d'astea?
cam 40..cred...in buricul targului. targul neu-ulm, nu ulm, ca in ulm e alta povestea. dar avand in vedere ca cele doua orase sunt de fapt un oras..tot aia.
nu cladire nou construita, nu amenajat tip top.
cu garaj insa..
-Zi.-ETW v. priv., Senden-Ay 62 m², prov.-frei, 4. OG, gepfl. Wohnanl., ruhige Westseite, TG, Aufzug, Balkon, EBK, 60 000 Euro. Tel. (0731) 64046 v. 9-17 Uhr
Wohnungen > 2 bis 2½ Zi.-Whg. Donau-Iller / Raum Ulm > Ulm/ Neu-Ulm 60.000€
08.12. 2-Zi.-Whg., NU-Offenh., 46 m², EBK, sehr gt. Ausst., 54 000 Euro; Tel. (07322) 919245, ab 19 Uhr

uite. cam asa.

editez din nou sa va spun ca nu ma mai chinui sa schimb nimic.
pa si la gara!
Beatrice (13.12.2006)[/size=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

Octavian

Tudor, celeste, ana

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

dandusua daca ii dai nurofen da-i la 8h. pe prospect nu zice cumva 5ml la 1 an? nu mai stiu..intreb si eu...

dayanara multa putere sa fi alaturi de ivan acum. mereu vesela pt el, sa uite de mama ei de boala si de spital. va pupam

marani ma voi gandi la voi

diana bravo! sunteti pe drumul cel bun.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

am fost la targ. partea buna e ca am gasit ghetutze. partea proasta e ca venise garda in control si nimeni nu mai vindea nimic deci nu am luat nimic. decat un kil de bomboane din care am mancaaat..si am mancaaat...am uitat sa scoatem bani de pe card inainte sa intram si am zis ca mai intai luam ghetutze si vedem ce mai luam de ce ne ramane. e, pana am gasit ghetutzele deja nu mai vindea nimeni... moooor.

a, ralumat am intrat la tcm-ul de pe lipscani. erau forme dar erau 55-70 ron, nimic ieftin.

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Off dayanara speram sa treaca repede Cum si-au dat seama de nivelul deshidratarii? sau v-au internat ca-i rotavirusu prin preajma? pe noi cu 8 caca pe zi de ce nu ne-au internat? mai intelega naiba si pe medicii astia..si nu manca nimic Dani al meu...numai saruri de hidratare baga...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput