LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 15
kikineata spune:
Am vazut sute de poze...nik nu mai stiu decat Alesia de flore ca-s ultimele....ce frumoasa e pitica blonda!
Dianocica, felicitari pt. d umblaret!Iaca se misca lucrurile si prin Bucuresti!
Dandusa, de acord cu Dia in privinta nurofenului.
Asiza, da Mustela stelatopia toata gama,....cum zice flore...si are dreptate Dianarus...5 zile crema hidrocortizonmusai nu face decat bine.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
Hmmm, nu mai sterilizam nimic de la 9 luni, bine nu suntem un exemplu, ea nu a baut lapte multa vreme si am sistat, dc ar fi baut in perioada calduroasa chiar insitam cu sterilizarea ca e nasol cu stomacelul ...dar acum ca ea a inceput sa bea lapte din nou....chiar nu ar mai avea sens sa ma reapuc. Oricum atata se plimba si linge roti si papuci ca n-ar avea rost.
Papa...pai nu prea mai papa legume, carne...stiti doar ficat si ou si astea cant mici...cand manca binisor...o dadusem pe perisoare, dovlecei umpluti, dar tot dietetic, acum insist tot cu mancarea de bbei blenduita.
Olita...n-o stergem vorba Dianei decat de praf...mi-e asa ...fara chef s-o pun pe olita!!!
Sigur mai era ceva!!!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
asiza spune:
Dayanara, multa multa multa sanatate va dorim!!!! L-a pus la perfuzii pe Ivan?
Octavian de Desiree!!!! Sa cresti mare si sa fii sanatos!!!!
Celeste de d-na avocat!!! Mai haideti pe aici ca sunteti tare scumpe la vedere!!!
Ana de Marcela!!!! Marcelinoooooo, ce mai faceti, ce mai dregeti? Ai dus-o deja in munti pe asta mica?
Tudor de Ruxmax!!! Sa fiti fericiti si sanatosi!
Dandusa, si noi am prestat cu muci galbeni...Nurofen n-are rost...doar ser, eventual Vibrocil si atat!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Donia
Despre noi (in afara de faptul ca eu sunt azi intr-o dispozitie socatoare... cred ca de la atat aplans ieri am ramas mai sensibila...) - Cristi mucoseste intr-o veselie, tuseste mult, dar papa bine, n-are febra si e veselut.
asizaaaaaaa cum sunteti?
Despre voi acum... am si eu vreo doua intrebari:
- le mai fierbeti... diverse... biberoane, apa pentru lapte, pentru cereale, etc?
- mamicile care alapteaza, dar ci celelalte, cand planuiti sa le dati lapte de vaca? Daca alaptez sa ii dau si lapte de vaca? Ma bate gandul sa ii dau cerealele cu lapte. Dar sa va zic modelul actual: trezit, supt, cereale preparate cu apa. la fel seara, doar ca intai ii dau cerealele si apoi san. Si cerealele astea ma gandesc sa i le dau cu lapte de vaca la un moment dat, in viitorul apropiat, continuand si cu san. Idei? pareri?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
fiind in criza de lapte praf, i-am dat de 2 ori saptamana asta cereale cu lapte de vaca. le-a mancat f bine. nu a avut reactii. deja ii gatesc cu lapte de vaca din comert.
sunt in mare criza de timp, nu reusesc sa ma adun, azi mergem la 2 chefuri, poate maine mai ajung sa spun ceva.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
marani spune:
Celeste de Avdanaarhire
Ana de Marcela_c
Octavian de Desiree
Tudor de Ruxmax
multa sanatate, petrecere frumoasa si asteptam povestea nasterii!
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
am citit tot dar in cap putine-au ramas...
DIANOCICA, felicitari pt mersul lui d...
DANDUSA, cu mucii am patit si noi la fel, eu doar ser fiziologic pus si aspirat doar dimineata si seara caci in rest isi sufla nasul singurica.
DIANARUS, sper ca ati avut o noapte buna si bubitele sa treaca repede-repede...poate nu-i DA...
am tras cu ochiul la Nicu lui FLORE....frumosi sunteti toti!
DAYANARA, offff...sanatate multa va doresc, sa va intoarceti cat mai repede acasa! bine ca sunteti sub observatie...nu te gandi la prostii ca el o sa fie bine! pup pe Ivan si-a lui mamica luptatoare!
revin...
Ajutati-o pe Sonia
leyla spune:
Dandusa, hai sa dam mana cu mana si sa cantam in cor "mama lor de muci". Deci, abia am scapat exact acu o sapt de ei si iata ca ieri s-au hotarat sa ne viziteze din nou, of, of... Data trecuta ne-a tinut o luna, of, of .... sper sa nu tina la fel si acuma... Deci, sanatate si sper sa nu fie cazul sa vizitati spitalul. Succes luni la examen si la marea revedere. O sa stau cu ochii tintiti spre cer.
Dayanara, sanatate multa si voua, tinem pumnii sa va intoarceti acasica cat mai repede, pusi pe picioare.
Dianarus, of, of de voi...ce sa mai zic...sanatate multa, multa!
Dianocia, felicitari o data pentru frumosul cadou si...la mai mare! si felicitari lui d pentru luatul la goana!
Ktrinel, ti-am ramas datoare cu reteta de salata de avocado. Pai curat avocado care tre sa fie foarte bine copt, tai bucatele, pun sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline si pasez bine pana obtin o pasta. Am bagat o data la blender dar nu mi-a placut gustul asa ca il pasez cu un instrument de pasat cartofii pentru piure.
Va dorec un we placut tututor cu sanatate si lipsit de evenimente neplacute.
Poze Kaan 1 anisor
marani spune:
Cereale Nestle Ovaz cu prune ca are tendinte de constipare iar para nu prea ne ajuta...
Sterilizat absolut deloc, nu din comoditate ci pur si simplu nu vad rostul...Apa plata bea din cana cu pai, suc facut de mine din cana cu supapa, bibe cu lapte doar la 19 inainte de culcare. Lapte Milli, Nan nu-i mai dau deloc. Noaptea nu bea nik, somn si doar somn.
Blenduit deloc, uneori nici pasat....din ciorba vrea cartoful intreg nu pasat...2 mandarine mananca pe zi cu tot cu pulpa si 2 felii lamaie intregi.
DONIA, mi-ar fi placut s-o tin numai in chefuri...dar nu-i deloc asa....avem inima cat un purice ca luni aflam daca soacra va fi alaturi de noi de sarbatori sau nu...A fost acasa dar neoperata din cauza tahicardiei plus multe altele...si-i era tot mai rau. Acu facu infectie...e la terapie intensiva, dr ne-a spus ca operatie e de risc major si are nevoie de semnatura. A semnat al meu barbat ca asta-i dorinta soacrei...dar ea l-a intrebat "daca nu ma mai trezesc?"...ce-i in sufletul lui...d-aia sunt uneori fara chef...si nu intru pe forum...
azi mergem la party la un copil de-un an....
vichend placut tuturor
Ajutati-o pe Sonia
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dayanara
suntem internati de ieri, gastroenterita rotavirus, a baut f multa apa si saruri si mancat din 3 caca si voma s.a deshidratat rau de tot, am ajuns la fix la spital unde toti sunt cu aceeasi problema, fiind a doua cauza a mortii aici, deshidratarea
acum am venit acasa sa ma schimb sa iau ce mai trebe, l.am lasat cu tatal...si vai de capu nostru prin ce.am trecut
ivan si dayanara
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
quote:
Originally posted by marani
Cereale Nestle Ovaz cu prune ca are tendinte de constipare iar para nu prea ne ajuta...
Sterilizat absolut deloc, nu din comoditate ci pur si simplu nu vad rostul...Apa plata bea din cana cu pai, suc facut de mine din cana cu supapa, bibe cu lapte doar la 19 inainte de culcare. Lapte Milli, Nan nu-i mai dau deloc. Noaptea nu bea nik, somn si doar somn.
Blenduit deloc, uneori nici pasat....din ciorba vrea cartoful intreg nu pasat...2 mandarine mananca pe zi cu tot cu pulpa si 2 felii lamaie intregi.
DONIA, mi-ar fi placut s-o tin numai in chefuri...dar nu-i deloc asa....avem inima cat un purice ca luni aflam daca soacra va fi alaturi de noi de sarbatori sau nu...A fost acasa dar neoperata din cauza tahicardiei plus multe altele...si-i era tot mai rau. Acu facu infectie...e la terapie intensiva, dr ne-a spus ca operatie e de risc major si are nevoie de semnatura. A semnat al meu barbat ca asta-i dorinta soacrei...dar ea l-a intrebat "daca nu ma mai trezesc?"...ce-i in sufletul lui...d-aia sunt uneori fara chef...si nu intru pe forum...
azi mergem la party la un copil de-un an....
vichend placut tuturor
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
sa fie bine luni
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia