LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Voiam sa va zic ca Maria-sa a cam devenit dependent de ma-sa!
Imi era frica de momentul asta. Dimineata tre sa ies pis pis din casa sa nu ma vada, fiindca daca ma vede incepe sa urleeeeee de nu se mai opreste.
Seara la culcare tre sa stau pe langa patutul lui pana ajunge in starea aia de semi-constienta, daca plec mai devreme urlaaaa.
Prin casa numai dupa picioarele mele umbla, daca merg la baie musai tre sa vina si el si se trage de haine sa-l iau in brate (e misto sa stai pe toaleta cu pruncu' in brate!)
Si daca nici al meu nu a fost obisnuit sa stea singur...
Fetelor cu experienta in mamicie, va rog spuneti-mi ca-i numai o faza si ca o sa treaca...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by danutz
Na , ca de data asta io am prins scutecul, se pare ca don'soara Bea a lasat-o pe mami ei sa mai sforaie un pic!!!

te las sa savurezi, te las...
pana la ora asta am spalat, am adunat rufele uscate, am facut galustele pentru supa, am facut pilaf si pui in sos de rosii, am curatat bucataria, am baut cafea, m-am jucat cu bea, am vorbit cu mama la telefon...ha.

4.47

cred ca vrea sa fie constanta beoaca..

donia vezi, vezi...iar am venit..

felicitari dmic pentru primii pasi singurel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am nevoie de un sfat...
Crinuta de trei-patru zile are muci albi..., de azi sint galbeni,alte simptome ,nu are...,a mincat ca de obicei...,se joaca etc...,arata ok...
I-am dat Nurofen 2,5 ml ,ii voi da la 6 ore...,o aspir...,altceva ce sa-i fac?ce sa-i dau?
Aseara in somn,cred ca m-a calcat trenul...,ma dor toate...,ma simt groaznic...,eu sint mai rau...,slava domnului ca sint eu...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Am nevoie de un sfat...
Crinuta de trei-patru zile are muci albi..., de azi sint galbeni,alte simptome ,nu are...,a mincat ca de obicei...,se joaca etc...,arata ok...
I-am dat Nurofen 2,5 ml ,ii voi da la 6 ore...,o aspir...,altceva ce sa-i fac?ce sa-i dau?
Aseara in somn,cred ca m-a calcat trenul...,ma dor toate...,ma simt groaznic...,eu sint mai rau...,slava domnului ca sint eu...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Cand am fost si noi in faza asta, doctorul ne/a recomandat picaturi VIBROCIL, 3 pic intr/o nara, 3 in cealalta, lasat 15 minute si apoi aspirat f bine; si NUROFEN 2,5 ml de 3 ori pe zi...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by flore26

quote:

Am nevoie de un sfat...

Fiti mai buni de Craciun

Cand am fost si noi in faza asta, doctorul ne/a recomandat picaturi VIBROCIL, 3 pic intr/o nara, 3 in cealalta, lasat 15 minute si apoi aspirat f bine; si NUROFEN 2,5 ml de 3 ori pe zi...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

vibrocil 3 pic??????????
dandusa ser la greu, aspirat f bine. noua ne-a spus vibrocil 1 pic in fiecare nara la 12 max, dar daca se poate de preferinta 1 data pe zi
mi se pare mult nurofen/panadol la 6h, mai ales daca nu are febra. cand dani a fost asa i-am dat de 2 ori de zi cate 5ml de panadol. pt nas colargol. umiditate ffff mare, pediatra mi-a spus ca at cand bb e racit tb ca curga apa de pe geamuri. karvol in apa oparita in camera la crinuta.
acum sa iti spun cum e la mine.....4-5 zile am muci curgatori, apoi se "intaresc".....la mine e semn ca de acum trece, adica inca vreo 3 zile si am scapat. daca te incalzeste cu ceva

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

Am nevoie de un sfat...

Fiti mai buni de Craciun

de ce ii dai nurofen? nu are febra, nu are gatul inflamat... numai pt muci? pune-i ser si vibrocil cate o picatura in fiecare nara de 2 ori pe zi max .. sanatate crinutei si sa fie numai muci

Mergi la inceput

multumesc de sfaturi

i-am dat nurofen pentru ca mucii si-au schimbat culoarea...,sint galbeni spre verzui
ma gindeam sa nu dea si in altele daca nu mai sint albi,ca pina acum...
este prima data cind mucii au culoarea asta...si stiu ca nu-i bine...,in alte conditii nu-i dadeam nurofen...decit pt dureri de dinti...
offf,ce ma enerveaza,fir-ar sa fie...,daca nu se opresc mergem la spital...,ca dr abia luni ne poate vedea...,mama lor de muci...

Fiti mai buni de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dandusa noi la simptome d'astea numai aspiram mucii si spalam cu ser. de 3 ori pe zi. Nurofenul lasa-l in caz ca incepe maraiala...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

suntem internati de ieri, gastroenterita rotavirus, a baut f multa apa si saruri si mancat din 3 caca si voma s.a deshidratat rau de tot, am ajuns la fix la spital unde toti sunt cu aceeasi problema, fiind a doua cauza a mortii aici, deshidratarea

acum am venit acasa sa ma schimb sa iau ce mai trebe, l.am lasat cu tatal...si vai de capu nostru prin ce.am trecut

ivan si dayanara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara

suntem internati de ieri, gastroenterita rotavirus, a baut f multa apa si saruri si mancat din 3 caca si voma s.a deshidratat rau de tot, am ajuns la fix la spital unde toti sunt cu aceeasi problema, fiind a doua cauza a mortii aici, deshidratarea

acum am venit acasa sa ma schimb sa iau ce mai trebe, l.am lasat cu tatal...si vai de capu nostru prin ce.am trecut

ivan si dayanara

offff,saracutii de voi,prin ce treceti...,las ca-i mai bine sub observatie medicala...,nu-ti fa griji,Ivan este puternic,se va face bine repede...,multa putere si insanatosire grabnica va dorim din suflet...

Fiti mai buni de Craciun

Mergi la inceput