LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 12
Ktrinel spune:
la spartul targului imi amintesc sa zic si eu LA MULTI ANI lui PISI! CHRIS, sa va traiasca!
flore26 spune:
quote:ce frumos...
Originally posted by daphna
hai s va mai arat o poza ..eu mor dupa ea...aici
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
Ktrinel spune:
Daphna, offf...cata dragoste si tandrete transpira poza asta...sunteti minunate...si tu te-au blonzit ?
adinazot spune:
FLORE,ce faini sunteti!!
Alessia papa si bucatele si blenduit,drept e ca blenduit merge mai repede..si mai mult,iar bucatele mai incet si mai putin,dar merge,chit ca avem numai 2 dinti.Azi am facut vita la cuptor,condimentata doar cu putina sare,o foiae dafin,cateva pic de ulei de masline si apa,iamiii,a papat aproape o bucata intreaga ,bucatele cu manuta ei.Si ea papa unt,in mancare si pe paine prajita si ii place mult.Cereale inca papam pt bb,si cu lapte si fara,dar din cand in cand mai rontaie cerealele mele,dar inca nu i-am dat masa propriu zisa de cereale de -ale noastre.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
dianocica spune:
mamaana [omulet mut]fetele tale..scumpe ca de obicei. ti am zis ce mi au placut rochitele lor?
porumbita ma bucur ca ne mai scrii. samburelul face bine, da?
katrinela cred ca sunt si pe la noi...acum vreo 4 ani cand bagam eu la greu chiar n-am vazut. dar nici n-am mai cautat. de frica
flore da, ai un barbat minunat. si norocul ca stai in tm. in buc nu ma aventurez inainte de 10-11 sau dupa 5. efectiv nu pot iesi din casa. sa merg in centru...asta ar fi sinucidere curata...
a, donia , cumva cioco aia e cu lapte? singura chestie care nu-mi placea la ciocolatelele alea era ca ciocolata era amaruie. e, am invatat sa traiesc si cu asta
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
adinazot spune:
DANDUSA,eu ii fac mazare congelata,si porumb la fel,azi a primit boabe de porumb,a papat o gramada ,ii place!
DAPHNA,ce dulce e !!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
dianocica spune:
quote:ha ha...asa zice si alex. doar ca sunt variatiuni pe aceesi tema. rea/a dracu'/intepata.. sau..cu incredere in el . dar cand vine vorba sa il lasi sa faca exact ce vrea el, sa nu il constrangi, sa nu il pacalesti, sa il lasi sa aiba incredere in tine , in el...e..atunci e greu...mai zicem direct ca nu e voie..:(((
eu n/as vrea sa semene cu mine la bunatate, mai bine sa fie mai rea, asa ca tine
chinico, eu zic ca mai bine ca bea decat ca d. in ultimul timp se culca numai dupa 10, pe la 11 de preferinta....si se trezeste pe la 8-9-10. doar ca eu chiar am nevoie de un pic de timp dupa ce adoarme el, sa-mi pun ordine in cap. si de multe ori pic inaintea lui. si el iar se da jos din pat si ma cheama la joaca...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
deeaA spune:
FLORE 26 sunteti f.frumosi toti 3,iar buburuza este leita lui tati
Mancare,off,ma zgarie pe creier acest cuvant,deoarece am ramas doar la cereale(terci,normal)la iaurt(cu cereale)si niscavai fructe(tot pasate,normal); iar despre lapte de vaca,chiar nu stiu,o sa cer si eu parerea dr.(care pana acum s-a descurcat o.k.)si sa vedem ce zice(as opta pt.cel de continuare de la Nan-cu el am mers pana acum.Si ce mai era...nu mai stiu...sunt franta.Ma bag la somnic,nb tuturor!!!
pozedavidutz
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
flore26 spune:
DIANOCICA si aici e nebunie mare, dar noi stam la 5 minute cu masina, de centru
Flore Alessia Liane (16-12-2006)