* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (77) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

[quote]Originally posted by gugushtiuc

Multumesc mult !! Si mie imi plac! Si ma bucur ca au o mare insemnatate pentru barbata-meu ca sunt numele tatalui lui si al bunicii ce a avut grija de el!

Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Banuiesc ca sunt greci bunicii.
Mie imi plac multe nume straine, insa nu am curajul sa pun unul si bebicului meu, din cauza zonei in care stau, pt ca mai mult ca sigur din cauza accentului moldovenesc puternic ar suna caraghios rau.
Cel mai tare ma distreaza situatia la tara.Sa vezi ce "frumos" se aud in satele moldovenesti, pline odinioara de Gheorghe, Vasile, Ion si Maria, nume precum Mateo, Alessio, Amadeus,Enriche, Chiara si alte "italienisme" ce nu se inscriu deloc in peisajul mioritic, toate pronuntate moldoveneste "ca la carte" . Sa mori de ras nu alta

GUGU 36+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 12 ZILE!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ereena

gugushtiuc , citeam ca acum se poate face cezariana cu anestezie epidurala, asta daca vrei sa iti vezi puiul imediat ce il scoate doctorul .Incearca sa vorbesti cu docrtorul poate acolo se face , si mai ales daca vrei sa fii constienta in timp ce se plimba toti cu mainile prin tine ......eu una nu as avea curaj....Oricum va fi , o sa fiti bine amandoi.Eu nici pana acum nu stiu cum o sa nasc, deci incerc sa ma pregatesc psihic pt ambele posibilitati si am incetat in a-mi dori ceva anume pt ca apoi sa fiu dezamagita .

Irinouka, grozave pozele :-) mi-e asa un dor de munte iarna , e primul an cand nu semnez condica ,dar merita ;-)

32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

M-am interesat si se face doar anestezie generala.

GUGU 36+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 12 ZILE!!!

Mergi la inceput

LAURICI felicitari pt culorile alese in camera.
Bebe al meu are cordonul in jurul gatului. cred ca daca ar fi sa-ti cer un sfat mi-ai recomanda cezariana in mod sigur.

GUGU 36+ Alex?

AMR 12 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gugule si eu vreau sa fac cezariana cu epidurala. Am vb deja cu dr si mi-a zis ca trebuie sa vorbim din timp cu anestezistul (cred ca-i unul singur care face asa ceva). Oricum, daca nu se poate, fac rahie ptc vreau sa fiu treaza cand se naste bebe, sa vad eu cum se prezinta, ca e bine Azi poate ma vad iar cu dr si stabilim treaba cu anestezia...cred ca trebuie sa-mi cumpar eu trusa de epidurala si sigur nu gasesc in Piatra.
Edit: Da, cezariana ti-as recomanda! Nu are rost sa risti, chiar daca sunt femei care au nascut cu bine copilasi chiar cu dubla sau tripla circulara, mai bine sa nu stai cu stres!

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineata fetelor!
La mine este 5:20 AM si m-am trezit cu o foame teribila!Asa dar, in timp ce savurez ceva cozonac cu lapte si ciocolata calda m-am oprit sa va citesc si sa va scriu!
Astazi am incheiat saptamana 37 de sarcina!
De acum poate veni puisorul pe lume oricand caci, nu mai este considerat prematur.Tinand cont de colul meu de la ultimul control daca este posibil,as vrea sa mai stea in burtica macar o saptamana.Sper sa ma reintorc de la doctor cu vesti bune.Va

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gina felicitari! Te asteptam cu vestile bune de la doctor.

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

irinouka,

Nu am vrut sa te jignesc, da' puterile unui numar se invata in clasa a 5 -a... Puterile lui 3 sunt foarte usor de dedus in ce se termina... Deci e un calcul banal... Imi pare rau ca nu iti mai aduci aminte, dar sigur ai stiut candva, nu am vrut sa zic ca esti de scoala ajutatoare . Uite: 3 la 0 = 1, 3 la a 1-a = 3, 3 la a 2-a = 9, 3 la a 3-a = ..7, 3 la a 4-a = ..1, pe urma ..3, ..9, ..7, s.a.m.d, nu ramane decat sa imparti produsul ala la 4 si vezi cat iti da restul... Si cauti intre primele 4 puteri! Nu sunt eu o profa prea buna, da' sper ca ai inteles ce am spus... Sau poate nici nu te intereseaza . Pup sa treaca!

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

doamne, fereste! cum sa ma supar???
da' am clipit des cand am citit acolo si de nume si de prenume si de puteri si de toate alea. cat despre faptul ca am stiut anumite lucruri candva...sunt momente in care nu inteleg, pur si simplu, cum de puteam rezolva anumite chestii de algebra, de pilda. nimic nu mai stiu. cred ca daca as fi nevoita sa le invat cu mintea de acum, n-as reusi. ma tem ca am piedut taaaaaaare mult(e) pe drum. :-)
saru'mana de explicatii, parca-parca s-a mai ridicat ceatza. :-) si mi-am amintit chiar ca ORICE NUMAR LA PUTEREA ZERO E EGAL CU ZERO...parca...:-)

pupam!

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

buna zuzelor, in sfarsit imi merge netul

Angelique ma bucur ca e bebe bine si ca mai vrei la mamai in burtic ca e tare bina

In ceea ce priveste celallat subiect toate la timpul lor, momentan ne sta bine aici , le va sta bine si bebeilor, si crfed ca am stabilit de mult ca ne mutam dupa ce naste ultima zuza sa incheiam odiseea cum se cuvine, si poate vom avea vreun 29 februarie sa fim si mai deosebite .

Cyntia, arati bine graviduto, si iti sta bine si in gospodina

miki, vezi mai mama ca bebeii recupereaza, felicitari

irinouka super pozele chiar ca mi-ai facut pofta de un munte

creato esti cumva sora cu sotul meu la ghipsuri, ca si cam tot de atatea ori a stat ghipsuit, eu o data si sper ca ataa

Laura D, ce bine ca mai sunt si soacre din astea, sa se bucure dimitris de jucarii si eleni mai incolo de scaunel, si multumim ca ne tii la CURENT CU ALINA

Gatta tu ai fost cea care si-a cumaparat scutece specilae de buric, ma rog din acelea intelegi tu? si daca DA CUM SE NUMEAU
of mereu apas aiurea cu tastatura la laptop

eu ma duc sa mai dorm o leaca si apoi ma apuc de mancarica ca in weekend vreau sa stau

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Gugule, sa nu fii suprata de cezariana...!!!!
Important este ca bebe si mamica sa fie bine sanatosi !!!
Cred ca tie, de fapt, ti-e frica de nastere, de fapt ca s-a apropiat momentul... Ca si pe mine ma apuca uneori.. Mai ales cand imi amintesc ce dureri am avut alea 2 ore dinainte sa nasc si cum am putut sa urlu... Si acum o iau de la capat...!!
Trece!
Si ramanem cu minunea din brate si cu amintirea durerilor!!!!

Fetelor, am vorbit cu alina. Este bine. Sta intr-o rezerva doar ea si ana si va veni si mama ei sa stea cu ele noaptea. Ana este o frumoasa. Inca nu i-a venit laptele si o doare operatia dar se simte in vocea ei ca este fericita!!!

Eu sunt fericita ca socrela mea draga s-a apucat sa gateasca bunatati grecesti.... Aseara a venit cu tolba ( a se citi valizele ) pline de cadouri. Cel mai tare m-a entuziasmat scaunelul de masina pentru eleni si jucariile aduse lui dimitris.
Ma bucur ca vine week-end-ul si stau acasa !!!!!!!

Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

hehe, laurici dimitrici, n-arunci si pe la noi cu ceva bunatati grecesti? ce buuun! ce furmos e sa vina soacra sa te rasfete. cu papa bun si cadouri.
soacra mea, care e f misto si amuzanta dar e complet aeriana, m-a anuntat din nou, zilele trecute, ca asteapta cu mare nerabdare nepotul si ca deja se gandeste unde sa faca loc in casa la ea pt patutul in care va sta cand o sa il aduc in zilele in care poate am teraba sau vreau sa ies pe undeva. cand voi fi in concediu.
ma si vad incarcand masina cu copilul, cu tarcul, cu scaunul-scoica, toate astea cand va avea palugel cateva saptamani/luni, ca sa nu fie nevoie sa se deplaseze ea si sa faca baby sitting la mine acasa...
bine, sunt absolut convinsa ca a spus ce a spus complet nevinovata, asa gandeste ea, la prima mana. si ca atunci cand o sa ii ssun ca mai bine ar veni ea sa stea la mine acasa cat sunt eu plecata o sa faca ochii maari si o sa zica aaaa, sigur, nu ma gandisem la asta. :-)

frumaose foc vestile despre alina, de-abia o astept sa apara iar pe forum si sa goleasca tolba cu povesti.

irina 35 Rares

Mergi la inceput

gugule, pic si eu din lumea mea si intreb: nu exista posibilitatea sa iti faca ceza fara anestezie generala?

irina 35 Rares

Mergi la inceput