* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (77) *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by grati.ela
...cat despre puterile lui 3...aveam ochii rosii de nervi la ce zgomot era in sala asa incat mi-au sarit printre dinti...ca n-au stiut sa calculeze...s-or pricepe si ei la altele!
tot despre dat pe numere sa va mai povestesc: vine un coleg stresat ca intra la examen si a fost anuntat ca e obligat sa dea pe 4 numere si nu are decat un singur bilet pregatit. L-am relaxat propunand sa scrie: daca modulul lui i (nr.complex care la patrat da -1)la puterea produsului dintre nr litere nume si nr litere prenume este 1 atunci studentul e pe nr.1; daca este 2 e pe 2 dak da 3 e pe 3 iar dak da 4 e pe patru. Cum saracul modul al lui i la orice putere este 1 toti studentii au fost nr.1...deci e buna si mate a mea la ceva!

31+
AMR 8

Gratiela, sunt coplesita... deja ma tineam iar ca sunt desteapta si uite ca iar m-ai coborat din sfere inalte. Eu cu matematica nu am avut nici o tangenta, in liceu faceam o ora pe saptamana si atunci... iti dai seama. Singurele matematici care mi-au placut a fost geometria in spatiu... Vai de capul meu... Dar macar sunt bucuroasa ca la o adik as putea vorbi despre un apus/rasarit de soare trei zile incheiate fara sa ma repet... Am si eu un talent :)))))

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gatta, superdraguta expperienta cu scoala mamicilor!
Cum e cu lisstuta pt spital? Eu imi amintesc ca mi-am luat o camasa, un halat, papuci, sosete, chiloti, un prosop mediu si unul mic, sapun,2 pachete vata, 2 jumatati de ceai, vreo 4 pampersi pt bb. Ulterior mi-a adus sotul o perie de spalat skinarusha (cu coada lunga) si vreo 3 batiste mari pe care le legam bine, le imbibam cu sapun si ma spalam pe picioare dupa pishu (operata nu ma puteam apleca si urmarile rau...umede), sampon pt ca dupa 3 zile simteam ca am paduchi (am tras o spalare a la evul mediu...stat drept deasupra chiuvetei, turnat din pahar mare apa cu sampon, scarmanat pielea capului, clatit iara cu apa...bagasem doar barbia in piept ca mai mult nu puteam...jirloia apa pe mine dar nu conta).

31+
AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Gatta ma bucur sa aud ca totul decurge nemaipomenit, ca analizele-s bune si colul cumintel.
Cat despre sfaturile de la Scoala... super.Ne-a zis si noua doctorul sa sunam si sa ne inscriem ... sa vedem cand incep cursurile.
Totusi, desi..acum bagi la cap si retii ce ti se spune/arata/explica.... cand vom fi in travaliu, cu dureri &co. oare ne vom mai aduce aminte tot ce trebuie facut? Cum e "bine" sa impingi, si cand....cum sa te concentrezi,cum sa asculti sfaturile asistentei/moasei???

Gina acum am citit... ca ai colul deschis si ca de-acum... poti naste in orice moment. Ce zici de un numar de telefon??? Asa, putem tine legatura mai strans, in caz ca se intampla pe neasteptate.

Pupicei.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 29+ Andrew John

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

in sfarsit, si eu acasa!!!

gatta, eu nu imi doream inducere sau ceza. dar nu puteam spune (si nu pot nici acum) ca le refuzam cu orice pret. cred ca-s candidata perfecta la nastere: cand o fi, cum o fi, don't care, sa se termine totul cu bine si sa fim amandoi sanatosi-voiosi. :-)
doar ca imi exprimam usoara stare de...imponderabilitate, cumva. ma obisnuisem cu o idee si pe urma mi s-a spus ca nu mai e de actualitate. te rog mult de tot, nu te speria de inducere. eu mi-am propus (pe cuvant de cercetas, hahaha) ca nu ma mai gandesc la nastere. pe bune. n-o sa mai icnerc sa ma obisnuiesc cu vreo idee in sensul asta. cum s-a vazut si la alina, se poate intampla orice. asa ca cel mai bine pt mine e sa nu imi fac planuri in directii pe care nu le pot controla.
vestile tale de la medic sunt excelente. bravo bebelinei ca se prezinta asa de furmos.

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Angi , ne luam de mana...nici eu n-am stare , de-aia ziceam ca eram mai odihnita cand mergeam la serviciu. Acum toata ziua sunt in tururi prin oras...ieri dupa doctor am bantuit prin Unirea - i-am luat cercelushi Sarei , scumpici foc , abia astept s-o vad cu ei.
Apoi am fost prin Titan , i-am luat lui tati cadou de Mosh Nicolae ...ca el , saracu' se gandise la mine inca de dimineatza si cand m-am sculat am gasit in cizme un cadouas , insa eu , nesimtita ...am uitat total.
Mi-am definitivat ieri bagajelul de spital...imi mai lipseau sutiene pt alaptat si tot ce tinea de farmacie...am rezolvat si subiectul asta , am mai bifat un punct pe lista.
Maine bantui iar dupa patut , ca asta a mai ramas de luat , apoi ma intalnesc cu zuzele si duminica am in plan Baby Expo.
Sapt viitoare vreau sa stau mai mult pe-acasa , sa-mi aranjez cuibul , sa fac bradul , sa spal si sa calc toate lucrushoarele .
Sper sa ma tina Doamne Doamne in puteri...

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

Gatta, superdraguta expperienta cu scoala mamicilor!
Cum e cu lisstuta pt spital? Eu imi amintesc ca mi-am luat o camasa, un halat, papuci, sosete, chiloti, un prosop mediu si unul mic, sapun,2 pachete vata, 2 jumatati de ceai, vreo 4 pampersi pt bb. Ulterior mi-a adus sotul o perie de spalat skinarusha (cu coada lunga) si vreo 3 batiste mari pe care le legam bine, le imbibam cu sapun si ma spalam pe picioare dupa pishu (operata nu ma puteam apleca si urmarile rau...umede), sampon pt ca dupa 3 zile simteam ca am paduchi (am tras o spalare a la evul mediu...stat drept deasupra chiuvetei, turnat din pahar mare apa cu sampon, scarmanat pielea capului, clatit iara cu apa...bagasem doar barbia in piept ca mai mult nu puteam...jirloia apa pe mine dar nu conta).

31+
AMR 8

grati....ce pot sa spun in afara de ...iiiiiiihhhhhhhhhh...!!!

ia zi, sper ca nu chiulesti maine? daaa??? ca scot santajul la inaintare, hihihi!

irina 35 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Cineva care sa ne deschida si noua capitol nou ?
Angi , Gina ...mai sunteti pe-aici?

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, va pregatiti iar de o seara prelungita?
Va urez succes in cazul asta, eu abia am reusit sa recuperez ce ati scris, ca scrieti fara oprire, si acum o sa ma bag in pat, dar nu inainte sa o felicit pe Gratiela pentru ideea ei cu lucrarea pe numere...m-a terminat de ras chestia, si era de asteptat ca nu multi sa stie sa-si calculeze numarul....
Va pup pe toate, noapte buna

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

ange, "shopaholica" mica...:-)))

capitol nou?

irina 35 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Uitasem sa schimb semnatura...acum pot sa ma culc linistita....
Mama mea, ce morcovi se aduna si la mine, cu toate ca mai am, dar se scurteaza AMR-ul........

Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput