cand iubirea infrange gelozia

cand iubirea infrange gelozia | Autor: valy2007

Link direct la acest mesaj

pot sa ma numesc o femeie fericita. suntem casatoriti de 7 ani si avem 2 copii .ne-a dat dumnezeu pana acum tot ce ne-am dorit insa am muncit pentru tot si am facut sacrificii ca toata lumea.
dar ,ca trebuia sa existe un "dar "eu sufar din cauza geloziei , o gelozie mocnita de care nu stie nimeni ,o gelozie care ma macina zi si noapte .
se spune ca atunci cand iubesti esti gelos si pot sa zic ca eu iubesc cu toata fiinta mea ,mi-am sufocat sotul cu iubire si ma bucur ca nu se simte prea inecat in valurile mele de iubire.
de curand si-a schimbat serviciul si iata ca la orizont au aparut inamicii: femeile.asta nu devenit pentru mine o problema decand o colega mai tinerica se straduia sa-i faca curte sotului meu. atunci au inceput sa-mi sune sirenele si am intrat in stare de alerta.
cu multa seninatate el imi povestea cu lux de amanunte stratagemele "dusmanului",mi le povestea amuzat si putin mandru de ceea ce i se intampla .eu ma prefaceam ca il ascult ca intotdeauna fara sa schitez vreo urma de gelozie .incercam si eu sa ma amuz ,dar in sufletul meu totul era in flacari .se facuse scrum toata linistea mea interioara si inlocul ei au aparut soldatii geloziei gata oricand de lupta .
incepusem sa inventez srategii de recuperare a sotului furat de peisajul proaspat ce i se afisa . oricum el ma suna zilnic si de 4 ori pe zi asa ca puteam oricand sa-l sun fara sa dau nimic de banuit astfel incat sa ma conving ca e la serviciu , aflam fara efort daca se afla in compania ei sau nu.
am inceput sa ii citesc toate mesajele de pe net ,ca am uitat sa va spun ca si netul devenise un camp de lupta deoarece individa ii trimitea diferite mesaje .apoi cand el dormea eu luam cele trei telefoane mobile sle sotului si studiam cu atentie tot ceea ce ar fi dat de gandit:apeluri primite ,pierdute si efectuate dupa care treceam la mesaje trimise si primite .de la un astfel de control mi-am luat "palma". intr-una din zile a venit din tura de noapte si s-a dus la culcare drept pentru care eu mi-am reluat munca.am citit tot ce se putea citi in telefoane cand iata ca ceva mi-a atras atentia va citez: TE IUBESC! SA STII CA ATUNCI CAND NU ESTI LANGA MINE ITI DUC DORUL ! MA MAI IUBESTI?
atunci mintea mea a luat-o razna si am inceput sa cuget :mie nu mi-l trimisese pana atunci ca l-as fi recunoscut! atunci cui? desi numele catre care era trimis era numele meu .AHA! deci sub numele meu se ascunde altcineva! si tragedie mare !
incep cu infrigurare sa caut ziua si ora la care era trimis mesajul si atunci furtuna din mintea mea incepe sa se linisteasca si descopar ca era trimis in noaptea aceea la ora 4 cand eu dormeam si nu apucasem sa-mi citesc mesajele mele.
mi-au dat lacrimile gandindu-ma ca eu imi citisem mesajul de iubire din telefonul lui si nicidecum dintr-al meu cum ar fi fost firesc .mi-am dat seama ca gelozia e o boala grea si cred ca antidotul e dragostea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Ma asteptam sa spui ca i l-a trimis ei si cand am ajuns la sfarsit am rasuflat usurata. Uite dom'le ca exista si happy end .
Poate dupa episodul asta o sa te relaxezi mai mult.

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Initial creeata de valy2007
de curand si-a schimbat serviciul si iata ca la orizont au aparut inamicii: femeile.asta nu devenit pentru mine o problema decand o colega mai tinerica se straduia sa-i faca curte sotului meu. atunci au inceput sa-mi sune sirenele si am intrat in stare de alerta.

in locul tau as zice atita timp cit inamicii sint femeile e totul okay ...ca stiu ce trebuie sa fac si ma pot lupta cu ele ....ce ai face daca inamicii ar fi barbatii de la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Te iubeste mult si el daca la ora 4 dimineata in loc sa doarma ca tot omu' care e la serviciu in tura de noapte el iti trimite mesaje de dragoste. Nu cred ca antidotul geloziei e dragostea, ci doar increderea in tine, in el, in casatoria voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

quote:
atunci mintea mea a luat-o razna si am inceput sa cuget :mie nu mi-l trimisese pana atunci ca l-as fi recunoscut! atunci cui? desi numele catre care era trimis era numele meu

Nu numele conteaza ci numarul de telefon la care a fost trimis.

Ca sa stai linistita iti spun ce am patit eu:
- 2 mesaje trimise asta iarna pe Orange nu au ajuns la destinatar nici azi. eu le-am trimis el nu le-a primit.
- 1 mesaj a ajuns dupa cateva saptamani
- 1 mesaj de pe 24 oct. a ajuns pe 26 oct. fix la aceeasi ora!
Deci posibil ca el sa fi trimis mesajul si tu sa nu il fi primit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cel mai bine te uiti la numarul la care a fost trimis.
oricum ceea ce e bine la tine e ca nu-l sufoci cu gelozia ta. asta ar fi putut dauna relatiei.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Initial creeata de valy2007

mi-au dat lacrimile gandindu-ma

Banuiesc ca da. Cert este ca te iau lacrimile.
Lacrimi mici despre care nu stii daca sint de la ris sau de la plins.
Oare sint lacrimi de troll mic, mic - mic si vulnerabil?
Imi cer scuze pentru lipsa mea de sensibilitate si o sa ma caiesc pe veci ca ti-am raspuns sarcastic DACA se va dovedi ca esti mai mult decit un mic troll, Valy2007.

Daca nu esti troll: lucreaza cu tine, gelozia nu este decit dovada ca te subestimezi si ai un complex. Scapa de complex. Nu mai cauta dovezi prin telefoane, mesaje etc. Intre un tip care te inseala dar e atent sa stearga urmele si altul care nu te inseala si n-are ce urme sa stearga nu exista decit o diferenta: TU

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Vezi esti totusi o norocoasa!Ai un sot care pe langa ca e foarte sincer,te si iubeste foarte mult!Asta trebuie apreciat.In schimb gelozie avem toti, cand e vorba de bucatica noastra!
Ispite sunt la tot coltul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

De cele mai multe ori gelozia infrange iubirea, si nu invers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Pentru mine gelozia este cea mai grea boala. din fericire nu am suferit niciodata de asta si nici nu stiu cum este sa fiu gelozita de cineva si nu pentru ca nu m-ar iubi.
Mi-ar fi ater frica daca as fi in locul tau ca la un moment dat am sa pierd ratiunea si controlul acestui sentiment nebun si am sa pierd totul intr-o clipa. Fi foarte atenta! Eu daca mi-as prinde sotul cotrobainud-mi prin toate cele nu l-as ierta. as prefera mai bine sa fiu intrebata in fata decat sa fiu anchetata ca de securitate pe vremuri si sa nu stiu.
Mult succes in relatia ta pentru ca ai nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

si eu sunt din fire extrem de geloasa. Dar nu o gelozie pe fata ci in mine. Nu am nici un motiv sa fiu...dar asa sunt eu construita poate si pentru ca iubesc f mult! Insa....nu umblu in telefoane etc si incerc sa lupt cu aceasta boala grea. Sotul meu e la fel ca si mine si tot asa pe interior. Deci e bine..ne intelegem si incercam sa pastram totul in limite normale. Sfatul meu pentru tine este sa pui punct la tot ceea ce faci. O sa te distruga incet si sigur! Nimanui nu-i place sa fie anchetat, suspectat, controlat si e imposibil ca la un moment dat sa nu se prinda. Plus ca nu e bine pentru tine....iti faci rau singura!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput