*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pumba, drum bun si vacanta placuta!

Edit: am trimis un mesaj cu poze in contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

vacanta placuta, pumba!

link pt mamici de fete: http://www.cancan.ro/2007-12-12/Papusa-Barbie-afecteaza-ficatul-plamanii-si-rinichii.html

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce ma enervez, io nu pot deschide pozele lui meems, nu'sh de ce.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Cami ,sanatate multa Dariucai!
Noki ,nasol cu febra dar poate-si revine fara antibiotic daca-i viroza ,pupam fata !!
Roxi ,multumesc de complimente dar nu arat a eleva de liceu :))),nici pe departe .Locul de joaca mi-a placut mult ,cafeneaua la fel ,deci mai merem si cu alte ocazii ,numai ca-i foarte cald ,eram toti lesinati de caldura ,copii traspirati rau ...
Pumba ,drum bun si sarbatori fericite!

Ma duc sa-mi beau cafeaua pina pleaca tati si revin

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Camelia, sanatate multa Dariei!

Noki, sper ca ati avut o noapte linistita si ca nu va paste nimic urat

Pumba, sa va bucurati din plin de o vacanta insorita!

Meems, tare fericiti aratati voi in poze, in sfarsit impreuna!

Roxi, mii de scuze, vazusem intrebarea ta dar pana sa apuc sa raspund... ziceam ca nu mai e de interes sa povestesc despre burtica Suntem chiar bine, inca ma bucur de ultimele zile/saptamani in care mai am energie si reusesc sa ma misc fara sa gafai. Cam stiu ce ma asteapta in perioada urmatoare . Ma uitam la poze - acum, in luna a 6-a, am burtica de luna a 8-a la Cristi .
Am inceput sa iau vitamine, data trecuta mi-a fost ff greu imediat dupa ce am nascut, eram super-anemiata si la pamant cu toate cele. Asa ca acum iau centrum materna alternat cu elevit in fiecare luna, plus Ca+ D3 alternativ cu Fe tot cate o luna. Plus omega 3. Sper sa fie mai bine. Si am mii de griji ca n-o sa se intoarca bebele la timp, la ultima echo (erau doar 24 sapt, e drept) statea foarte bine si comod asezat pelvian si inca nu-i simt piciorusele in ficat/stomac . Sper sa mai fie timp sa-si revina, deja am cosmaruri cu cezariana...

In rest, ne pregatim de aniversarea lui Cristi si de Craciun, imi tot caut si eu o tinuta mai festiva in care sa nu arat chiar ca un balon

Chiar, piticutii vostri o sa se intalneasca anul asta cu Mos Craciun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Roxi ai reaparut...ma intrebam ieri ce-i cu tine, am crezut ca iar ati fost plecati pe undeva, munte, chestii si inca despachetati.Odihneste-te acu' cat mai poti, eu cand eram gravi cu Miru dormeam non-stop, cel putin in primele 6 luni. Sa vii sa ne zici cum e burtica, cum sunt analizele?

Pumba multam de urari, petrecere frumoasa si voua si multe cadouri frumoase!

Noki cum e Sarah? Nu trebuie sa te enervezi pe mamica ta, si a mea face exact la fel, cand o intreb "bine dar de ce n-ai dat telefon, sau ceva? ", imi zice "pai si daca dadeam telefon ce-i trecea?".."abia te mai suparai si tu". Ceea ce e drept, dar ma supar cand face asa

Feli ce face Chiti?

Fee daca ne mai citesti, da-ne ceva vesti noi, cum e Daniel?

Cuscra Madutza, sa v-o parasc..ieri se plangea ca e obosita de nu mai poate, si in loc sa stea acasa sa se odihneasca, bantuia prin magazine la shoping

Io-s happy, am gasit ieri cada asa cum vroiam, sambata cel mai tarziu ne-o aduc acasa, am avut noroc ca mai intarziasera cu livrarile ptr anul asta si abia astazi seara pleaca masina de la Cluj spre Bucuresti, asa ca apuca sa ne-o faca si noua. Am iesit destul de bine ca bani...ceea ce ma bucura si mai mult, plus ca ne-am personalizat-o noi asa cum am vrut. Incepe si casa noastra sa mai prinda contur, incet-incet..imi pare rau ca n-am facut poze atunci cand era fara nici un perete....

Nu va mai impui capul cu renvatul meu..ma duc sa ma spal/imbrac si sa fug pana la mall sa-mi cumpar o bluza, ceva ptr sambata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cuscra ,da si voi ce mai bintuiti ..,ati ajuns in Plaza ieri??Am luat aia de 3/4 ani ,l0am probat pe fi'miu :))) ,ii vin sus lejer dar sint lungi ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!!!!

Multumim de urari! Am avut o noapte linistita, nu s-a trezit deloc, am controlat-o eu la 0.15 si nu avea febra. Dimineata era iarasi ok, i-am dat nurofenul, apoi a dormit pana pe la 9.30 si acum am sunat acasa si vad ca zice Flori ca e bine, nu are febra si e vesela!!!Doamne ajuta ca asta sa fi fost tot. Oricum, continui cu Nurofenul cam 3 zile.

Maria- hi hi hi, ce-mi plac povestile cu burtici!Cu Mos Craciun, credeam ca va fi iar party la brad la mine la serviciu, dar e PRIMUL an in care nu se organizeaza nimik.E fara cuvinte, mai ales cand stim pe ce alte prostii se duc banii.
M-am gandit sa merg cu ea la un centru de joaca la care vine Mosul, dar o sa zic pas, ca nu cred ca-i va placea, judecand dupa cum s-a sperait de clovn.

Madau- hai ca ati avut noroc cu cada!Ba poti povesti de renicare, ca mie una imi plac povestile astea!

andache- bun pont cu barbi-ul!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

hello,

Madau , sigur ca va citesc , sunt dependenta de colectie :))

Eu una m-am saturat , imi vine sa plec in lumeee !!Tare as vrea ca o zi sa aiba 48 de ore ca sa am timp de facut totul : copil ( non stop cu mine ) , actele de la munca ( pe care le fac noaptea ) si acum ne-am luat casa , deci incepem si noi cu amenajarile ( si sunt muulte , al naibii !) si in final cautatul cadourilor pt craciun ( bineinteles cu plodul atasat )

Daniel , este un hot si jumatate , nu vrea deloc sa vb in rom ( decat apa, gata , pupic ) in rest ne raspunde in fr chiar si sotului care ii vb in engleza ; In rest face numai prostioare asa cum fac si ai vostri

uffff , m-am saturat , tocmai m-a sunat soacra-mea sa caut si cadouri pt nepoate si sa ii trimit pe mail linkurile , asa ca fetelor o idee ce putem lua pt doua fetite de 4 si 6 ani dar sa nu fie prea mare ca trebuie sa le punem in colet ;

pupici dulci

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fee, ooof..asa simt si io. Ce bine ar fi daca ziua ar avea macar 48 de ore!!! Ma ales acuma, cu serviciul, facultatea si zecile de cadouri si shoppinguri de Craciun!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput