*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

N-am avut timp sa pozez plodu pe tocuri ca a trebuit sa fug la cumparaturi ,abia m-am intors ,ii fac cat de curind ca zilinc imi umbla pe la incaltaminte si le probeaza ...:)))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Sf.Andrei 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cuscra...noah, ce tute am fost!! Trebuia sa ma imbrac io in mafiot si sa ma bagi si pe mine la party!!!! Am salivat, deci!

Ma, da' mica-i lumea asta...

Io-s inca la serviciu, da' invat pentru faculta.Am seminar de la ora 19.30.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Ma laud si eu, ca am cu ce!
Am renuntat de vreo saptamana la pampersul de noapte a lui Albert, timp in care s-a scapat o singura data pe el. Suntem pe drumul cel bun.

Adelina si Albert Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by proadelina

Ma laud si eu, ca am cu ce!
Am renuntat de vreo saptamana la pampersul de noapte a lui Albert, timp in care s-a scapat o singura data pe el. Suntem pe drumul cel bun.

Adelina si Albert Alexandru

felicitari! E mare realizare, eu ma simt de parca am absolvit facultatea de cand am renuntat (partial intr-adevar) la pampers!

Stie cineva ceva de tatal lui Lavi?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, multumim de intrebare , Daria e bine, mai tuseste ea, dar tot e mai bine; mai avem 2 zile de tratament. Cica dupa ce termiam injectabilul ne mai da o tura de antibiotic pe guritza! Nu prea ma incanta lucrul asta, da' om vedea... sa terminam intai injectabilul si mai vedem! Astazi n-a dormit pitik mea deloc dupa-amiaza, si abia am reusit acum sa o adorme! Era !

Despre tatal lui Lavi nu stiu nimic, insa sper sa fie bine !

Xandra, tare petrecera voastra! Bravooo!

Proadelina, felicitari pentru renuntarea la pampers! Asta e o mare realizare!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Citind ce a scris pischi , mi-am dat seama cat sunteti de deosebite.Desi nu conversam des, la nevoie intotdeauna gasesc o mana intinsa.ma bucur ca fac parte din grupul vostru!Voi incerca sa ma revansez.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mda...e o perioata tare buna pentru noi...Ma duc la scoala, profa anunta prin cineva ca nu vine - dupa ce am stat azi 5-6 ore sa-mi fac ditai tema!!!. Ajung acasa - Sarah cu mama - imi zice mama ca i se pare ca e cam calda. Mie mi se pare ca e calda rau, bag termometrul, 38,4. cica la ora aia - 20.15 deja trecuse varful febrei, Sarah isi mai revenise, ca citez "a fost si mai calda, dar nu am vrut sa te stresez". Femeie cu 2 facultati. Atunci ce pretentii sa mai am de la Flori?????
In fine...doar febra, nimik altceva, deci deja e tipic penru Sarah.
Ea la viroze face doar febra fara absolut nimik altceva, iar la nas curgator + tuse nu face febra.
I-am dat niste Nurofen, i-a scazut pana la baitza si acum sa vedem ce ne asteapta.

Ma duc sa triez poze.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

remember us?

Buna!

Nu mai am cum sa intru de la serviciu pe Dc, seara adorm langa alexia . Azi este una din putinele seri cand sunt treaza la ora asta.Am emotii pentru maine, trebuie sa merg la control si duc si niste analize sa mi le citeasca( sunt niste valori modificate), sper sa fie bine.
Alexia este argint viu, nu ma mai inteleg deloc cu ea, urla ..se zbate, se tavaleste pe jos..idem andreas- madutza ai fost cu el in magazine face la fel? pe mine m-a stiut tot etajul de copii de la unirea, duminica seara.

Am fost si noi la ziua lui chichita, foarte frumos totul…..nichita este un frumos, nicidecum un cuminte asa cum il stiam , mamica andreea este super cool , mancare a fost multaaaaa si apreciata de toti invitatii.Mie tortul nu mi-a fost pe plac fiind foarte dulce, in schimb nokiuta abia iesita de la cura a ras doua portii

Toata lumea s-a simtit bine. Alexia a facut balet, nu a vrut sa ma asculte s-a tavalit pe jos..s-a speriat de clovn si nu vroia deloc sa mearga acolo unde era el.

anda, s-a bucurat nichita de cadouri?

mada, alexia este inalta dar nu arata nicidecum ca un copil de 4 ani.
Nu mai tin minte cat masura la doi ani. Spor la cautari!

madutza, sa va fie de bine petrecerea..se vede ca a fost super fain. Andreas un rasfatat, tortul superr..iar mamica o tanara de pe bancile liceului
Ti-a placut locul de joaca, lasand mancarea de-o parte ?

monet, albastrica cea mica a slabit? Frumoase foc fetele tale.

meems, ce bine ca a venit micuta acasa, frumoasa revedere . Astept sa vedem poze cu micuta cu falcute .

maria, te-am intrebat acum vreo cateva zile ce face burtica, cum te simti?

joy, draga mea, ai resurse nu gluma……eu as fi clacat de mult.Sanatate multa flacailor.Burtica cred ca este bine, maine merg la medic sa vedem ce ne mai spune si pe 27 dec am programare la eco morfologica. In rest umblu la greu ca sa bifez si pentru la anul cand voi fi legata de casa.

Am nimerit pe ultima pagina, sper sa ma citeasca cineva.
va pup, numai bine!
Incerc sa recuperez si la aniversari

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

nokiuta..sanatate multa piticii, aveti grija de voi. O noapte linistita

gandacel, multa sanatate si iubire..sa ai o viata plina de bucurii alaturi de copilasii tai minunati. La multi ani!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

fetelor maine dimineata pleacam in vacanta in California, eu va doresc , sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori de pana acum, sa va aduca mosul numai si numai bucurii, sanatate cu carul si multa fericire alaturi de cei dragi!
Craciun fericit si un An nou cu bucurii !

La multi ani ,celor ce isi serbeaza ziua de nastere in perioada urmatoare!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput