*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Mihaelutat spune:
Hello colectie!va mai amintiti de noi? Nu am mai intrat de secole pentru ca sunt in mini-concediu de acomodare cu noua bona. Acasa nu am net, asa ca azi am dat o fuga la serviciu sa semnez ceva acte si am bagat un ochi la voi. Azi e practic a doua zi cu noua bona, pare ok, sper sa se acomodeze cu ea repede. eu sunt cu inima in gat de emotie sa manace si sa se culce cu ea. ea a venit si sambata cateva ore, ieri am stat cu ei sa ii explic ce si cum si azi am plecat la dentist si job si ma duc dupa ce il culca. Am o stare de panica naspa, nu legat de bona ci de efectele schimbarii asupra copilului. Imi e teama sa nu il traumeatizeze schimbarea si sa fie naspa. Oricum doaman pare ok, a mai fost bona la 2 copilasi, la fiecare a stat cate 3 ani-3 ani jumatate, pare stabila, a reusit sa il prinda la joaca pe Titi, dar cate am stat eu cu ei tot ma mai cauta din cand in cand. Tot ce pot spera e sa fie ok si eu sa ma linistesc, asta ca imi dau seaman ca in starea in care sunt nu ma pot concentra la munca imi sta gandul tot la ei si ma abtin cu greu sa nu sun non-stop acasa.
din cauza succesiunii nefericite de evenimete am ratat o gramada de aniversari cum imi recapat buna-dispozitie ma bag sa urez.
Pusy
Mihaela
album dn Titi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Multumim de aprecieri
In poza cu tricicleta nu pedala, este pus suportul de picioare acolo. Dupa cateva zile l-a vrut jos, am incercat sa-l invatam miscarea dar n-a prea prins-o. Mai incercam vara viitoare .
E o tricicleta tare desteapta, are 2 moduri de pedalare - cand o impingi poate sa-si invarta pedalele incat copilul sa prinda miscarea, sau sa le fixezi, incat el sa stea comod acolo.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Madutza, e normal sa fi extenuata dupa atatea evenimente. Clar nu poti sa te intinzi cu puiul in jur, incearca mai bine alte revitalizante, papa bun, vitamine, ciocolata ... Ce te lasa inima
Apropos, arati mortal in pozele de la ziua lui Orlando. Si super coafura
.
Anda
Deja vorbesti ca o mamica cu experienta la nazdravaniile piticului
Mihaelutat, multa bafta cu noua bona. Ma impresioneaza ce spui, ca a stat asa de mult la familiie precedente, asta cu siguranta e o nota fff buna pentru ea.
Eu tocmai am scapat cu bine de o sedinta super-stresanta, bine ca a mers totul bine. Ca le-au venit idei noi si trebuie toate implementate cu deadline "ieri" - e partea a doua, o sa ma stresez din nou cand vine termenul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Salve!
Madau, ma bucur ca scapati de muci! Sa fiti in forma sambata la party!
Offf, Feli, deja diaree?! Sanatate multa
si bafta cu urologul! Poate "exterminati" totusi proteusul asta !
Vazut poze de copii frumosi foc - Bianca, Andrei & Family in Stuttgart, albastrele de Monet! Superbitati de copii si parinti!
Mai Noki, am citit si la "parintii .." si am ramas socata! Este fff grav daca se adevereste temerea ta! Ca si restul lumii sunt de parere ca trebuie sa faci analizele corespunzatoare ca sa te lamuresti cum stau lucrurile !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Terminai si eu mancarea, am facut rapidissim o dupa de pui cu galusti si niste mazare tot cu pui...am culcat copilul si acu ma delectez cu nitel DC si cu o salata
Cami cum mai e Dariuca?
Mihaeluta bafta cu noua bona!Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
pischi2003 spune:
Am fost cu Alex la teatru duminica, o piesa draguta pentru copii - "Casuta din valiza". Ce i-a plaaaccuuuut Gata, am zis c-o ducem in fiecare duminica. Spre final, se plictisise putin si voia sa urce pe scena (pardon, a si urcat), ca erau confeti pe jos si alea de pe scena erau mai ochioase.
Era o atmosfera asa de faina, copii cam de varsta Alexandrei cu parintii aferenti, caldut acolo. A durat maxim o ora. Eu una mai vreau, cu siguranta.
Noki, am mai zis eu de trenuletele Thomas. Alexandrei ii plac mult. A primit ba cate un trenulet (e cam 30-40 ron bucata) , ba un set de sine (vreo 70 ron) sau o gara. De ziua ei a primit cele mai multe - de la noi podul care are inclus vreo 4-5 sine si un trenulet (a costat 145 ron), de la soacra+cumnata au fost vreo 8 trenulete, alt set de sine, o macara si spalatoria de trenuri. Si se pregateste de Mos Craciun magazia de trenuri Thomas (incap vreo 15 trenulete inauntru, e gen valijoara si pui etichete autocolante cu numele trenului). Suntem toti fani trenulete thomas&friends, mai ales noi, cei mari
Mara, m-ai pus pe jar cand am vazut c-ai multumit doar catorva fete de urari si am fugit sa-ti fac urarile de rigoare. Dar le facusem deja M-am gandit c-ai uitat, dar nu ca nu stii de subiect, he-he. Asa e, timp avem tot mai putin, din pacate.
Madutza, daaa si eu vreau sa vad poze cu Orlando pe tocuri.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Mai intai de toate vreau sa urez tuturor sarbatoritilor la multi ani si multa fericire!
Am vazut atatea poze care mai de care ma frumoase, copii frumosi, voiosi..., petreceri care mai de care mai frumoase, torturi care iti lasa gura apa..., distractie ... ce mai.
Vreau sa va spun ca Dimitrie s-a facut un mare, mare bandit. Da... bandit!
Avem broasca, o ia din acvariu si vine cu ea in mana la mine "basi basi" Saraca broasca e moarta de frica. Hai mami sa o punem la loc, caci lu' basi basi ii e frica. Ma rog cu multe rugaminti si explicatii pune broasca la loc. Azi asa ca sa ii fac o bucurie, il pun pe el sa ii dea de mancare. Foarte fericit ii da, dar apoi ma impinge sa ies din camera. M-am prins ce vroia dar am facut pe mortu'-n papusoi. Plec, ma tot uitam din capul camerei si el imi facea cu mana tai, tai. Ies, dar ma uitam pe furis. Cum am iesit din camera el ...pac, cu mana in acvariu si o ia pe basi de acolo. Intru si il intreb ce face acolo. Ma minte, ceva cu degetul, ca el de fapt nu are treaba cu broasca ci decat degetul si l-a bagat in apa, dar totusi eu ce caut acolo iar imi face tai. Si uite asa ne-am petrecut noi dimineata.
V-am spus ca al meu copil are treaba cu aruncatul lucrurilor pe fereastra. Are cu cine semana de altfel, ca eu la 4 ani am aruncat pe balcon, la copii, toti banii pe care i-am gasit in casa, ca ii ascundea maica-mea sub covor si toate bijuteriile maica-mii, asa ca nu ma mira fiu-miu. Vine repede in bucatarie, ia un dop de la o sticla de Fanta si il arunca pe geam.
- De ce ai aruncat dopul?!!
- Caca... si fuge.
Il las in pace si se intoarce frate cu un brat intreg de chestii gasite prin casa, papuci de casa, fular, caciula, manusi, ce nu suporta el si repede sa le arunce pe geam. Sunt pe faza si inchid repede geamul.
- De ce le arunci, ce ai cu ele?!Se uita la mine foarte serios, se stramba si imi spune
- Caca!
A inceput sa faca prostii pe care nu prea si le recunoaste, iar cand si le recunoaste se bate cu mana in piepti si rade de nu mai poate, mandru nevoie mare de el. Ca ca "Chichita" al nostru
xandra28 spune:
ca sa raspund la indemnul cuscrei Noki: am avut aseara mare-party-mare in clubul de fitze Bamboo... nu orice fel de perty, ci cu tematica: anii '20-'30, divele si mafiotii. super misto idee, toata lumea imbracata conform temei, sau ma rog, aproape toata lumea...
muzica live, au cantat Mandinga si Juke Box, au prezentat Morar si Buzdugan.
Au fost si filmulete haioase, a fost Dezbracatu' prin banca si a filmat diversi colegi, a intrat si la toaleta pt ca, emotionata, toata lumea se refugiase acolo
la final, a venit un tort mare din care a sarit o donsoara foarte draguta, care a dansat pe "you can live your hat on" of course.
una peste alta, super-super tare.
ioana, sotul tau a fost la vreun party local al lui BP?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
ioana_77 spune:
Xandra, nu a fost, oricum nu mai lucreaza la ei din iulie. Lucreaza acum cu fostul vostru sef (daca nu ma insel si ai lucrat in Constanta la Emporiki)
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani
Stefan - primele zile
xandra28 spune:
ioana, la emporiki am fost aici, in bucuresti, in centrala.
in constanta am lucrat la banca romaneasca.
da-mi detalii pe pm - despre cine vorbesti de la emporiki.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut