*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Catutza, inelul l-am primit la locul de joaca. I-a lasat semn pe deget. Io una sunt total impotriva brizbrizurilor la copii asa de mici. Are timp cand o fi mai mare. deci nu stiu de unde sa-ti zic sa cauti.

Anda, e naspa faza daca ai cerut una si ai primit alta!!!ancarea a fost buna, dar normal ca te enervezi cand stii ca nu e ce ai cerut.

Io-s vraiste de suparare - Sarah mi se pare extrem de linistita, suspect de linistita cand e cu bona. Cand iese afara si se intalneste cu copii din parc - prietenii ei, sta si vegeteaz ain carucior si nu are nicio reactie!!!!!!!!!1 Da, Sarah mea, cea zglobie!!!
Iar noaptea nu se mai scoal deloc in timpul saptamanii, doar in week-end si ii e mereu fff somn - vineri a dormit pana la 11.30!!!!!!!
Deja ma stresez daca nu mi-o sedeaza bona. io ma astept de la oricine la orice. Nu as vedea logica insa, ca e genul de femeie foarte harnica si care imi face diverse in casa d epictiseala - curata frigiderul, spala rufele, le calca, le strange, curatenie etc. Ma gandesc ce rost ar avea sa o sedeze pe Sarah, daca ea tot se plictiseste...nu s-ar plictisi si mai rau?? sarah e foarte cumnte cu ea, nici gand de crize de personalitate sau altele de genul asta. e drept ca nici macar cu mine nu le mai face...
Dar taman de-aia zic ca e ciudat. Parca e drogata. cred ca-i fac un examen toxicologic. ma duc sa sun la Medicover sa vad daca se face la sange sau la urina...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mada , revin cu intrebarea : ce face Mirunici, mai are vanataia?

Fetelor, a mai vorbit cineva cu Cristina Bulci? Ca a trecut ceva vreme de cand nu mai avem niciun semn de la ea. Mie i-mi este dor de postarile ei haioase.
Nici Siminaf nu a mai scris de ceva vreme la noi la colectie...

Meems , ce frumos ai descris revederea voastra

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Cuscra Noki, ma sperii! Stii ca noi am mai vorbit de asta si eu nu prea cred....... Ce te face sa revii la subiectul asta? Ce s-a mai intamplat intre timp?
Daca totusi esti asa morcovita, fa-i analizele, si eu as face la fel. Tin pumnii!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Hello!
Ce parere aveti de Cavit? Eu i-am cumparat astazi fetei din alea cu gust de ciocolata si i-am si dat una bucata. Si mi-a facut un scandal de parca era sfarsitul lumii ca nu a mai primit inca o aiata=ciocolata.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Eu abia azi am intrat pe net dupa ceva zile, am citit tot din urma, insa nu mai pot sa raspund. Sunt tare morcovita, nu am chef de nimic, chiar acum cand ar trebui sa fiu in "apele mele"...

Aveam multe de povestit despre Bogdan dar o s-o fac alta data, vorba Andei, cand am sa simt.

Pana una-alta, voiam sa-ti zic Noki: poate e bine sa-i faci analize lui Sarah, ca sa te linistesti, insa eu ti-as zice ca poate fi plictiseala... fetitei tale! Adica doamna ta nu are calitati de bona, ci de menajera, nu are chef, dispozitie, sau ce vrei tu pentru a se juca cu un copil mic, de a il antrena in activitati si asteapta de la fata ta sa se joace singura, fara sa i se dea atentie si fara sa fie laudata, incurajata, pupata, trasa de urechi... ori pasivitatea asta a adultului face din copil tot unul pasiv... Daca ea face treaba, pentru ca asta stie si are chef, ori din obisnuinta, normal ca nu se joaca cu domnisoara... iar ea se plictiseste. Ma mir ca nu face prostii ca sa-i atraga atentia! Iar la joaca fireste ca nu are pentru cine sa se "dea mare", asa ca sta in banca ei. Am vazut asta si la alti copii. Asa ca, ori te impaci cu ideea, ori cauti bona care sa stie "meserie" sau care sa aiba dragoste de copii si chef de joaca.

Vazut poze de la ziua NIchitutului. Super frumoase. M-am intristat din cauza ca eu nu l-am dus niciodata pe Bogdan intr-un loc ca asta. Pare super fain de distractie. Cand am auzit-o si pe Noki ca face comparatii intre mai multe locuri de joaca... mi s-au inecat corabiile de tot! Noki, te rog frumos de tot, imi dai si mie pe PM sau e-mail adresele unor locuri de joaca placute? Poate facem concurs Bogdan-Sarah intr-o zi cu ploaie.

Sper sa ne auzim in curand, cand imi voi reveni putin dpdv psihic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helep spune:

Salutam colectia.

Doamne, da frumosi copii mai avem in colectie. Am admirat pozele lui Nic de Anda, Bia de Cata, albastrelele de Monet si Orlando de Madutza.
Pumba - eu tot nu stiu unde sa-ti gasesc pozele. Poate-ti faci pomana si-mi trimiti si mie un PM cu un link .
Noki - e ingrozitor ce zici... E foarte bine ca nu ai incredere in nimeni. Am citit niste povesti de groaza cu bone, aici pe forum. Sper sa fie doar o banuiala.

Sanatate copilasilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

madutza- frumoase pozele,hai nu mai fi suparata se vede ca ai avut o petrecere reusita, copii s-au distrat asta e cel mai important.
noki- nu stiu ce sa zic despre banuiala ta, chestia cu somnul se intampla si la noi sa doarma la pranz cate 4 ore . ii da ceai la pranz?
nu o poti lasa pe Sarah cateva zile cu mama ta,sa vezi cum se comporta?bafta!
anda- sa fie baiatu sanatos ,ca frumos e, iar meniu asta e... la noi se da pizza si tort ,cel mai simplu meniu posibil si esti sigura ca toata lumea manca.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

helep-ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helep spune:

Pumba - unde-i PM-ul

Mergi la inceput

gasit?PM?