Gravidute si mamici din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 7
Nonna76 spune:
Si vlad a fost indragostit de tzitza si Andrei la fel.Daca andrei plinge Vlad imi zice:Mama,Andrei vrea tzitza!
alynta27 spune:
Nonna, Miha va impartasesc parerea cu alaptatul! Si mie imi este foarte comod sa-l pun la san si baiatului ii place mult! Nu-mi fac probleme ca nu se satura, pentru ca daca mai are nevoie, mai "cere"!
Noapte buna!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Ella ma bucur ca ai petrecut frumos! Mai pune poze noi sa-ti vedem burtica!
Stefania ce se mai aude pe la voi?
Addiana pe unde umbli? m-am obisnuit cu mesajele tale vesele! Sunteti bine fetelor?
Ghinetz nici tu nu ai mai scris! Ce fac baietii?
Noi mergem joi la vaccinul de 6 luni! Mi-e cam frica pentru David, a crescut si constientizeaza durerea! Pentru varsta lui ce alimente imi recomandati? Poate imi da-ti vreo ideie noua!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Ella am vazut poze cu burtica mare si frumoasa! Si cele de la Neamt!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
katthy spune:
Fetele primiti o oaie ratacita?
Kriss fetita mea are aproape 7 luni si a papat numai tzitzi (de la 5 luni si jumatate am inceput diversificarea).
Si zilele astea a inceput sa caute singura sanul, e asa draguta ca ma topesc.
Si Bianca minca destul de des 2,5 - 3 ore maxim iar ultima jumatate de ora trebuia sa o tin ocupata ca altfel era jale, dar asta nu inseamna ca nu se satura - asta pana la diversificare.
Numai sa ai grija ca in momentul in care oferi si cel de-al doilea san primul sa fie golit complet.
Daca vrei sa pleci, poti sa storci laptic intr-un biberon steril pe care il pastrezi la rece si cine ramane acasa cu bb numai il incalzeste si gata papica.In acest fel iti poti face si o imagine despre cantitatea de lapte care o bea bb-ul.
Referitor la prezenta mamei la botez: Daca mama are facuta molifta de 40 zile nu exista nici un motiv sa nu participe la botez.
Eu asa am procedat si nu as fi ratat momentul pt. nimic in lume.
Kathhy
Bianca Elena (15.05.2007)
slimatei spune:
alina..eram pe aici ma amuzam cu tzatele...cu robert..tare![]()
cat despre partea cealalta...inca nu am semne de nascare....si ostetica zice ca mai e timp pana la 42 sapt...
..oricum maine merg la dr. sa luam o decizie....daca in caz ca intr-o sapt....tb sa fac ceva
va urez o seara placuta
..
cavaleri si printese
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
alynta27 spune:
Kathhy bine ai revenit! Ma bucur ca fetita ta suge la san si e sanatoasa! Sa ne mai scrii!
Stefania bafta pe maine! Asa e! Nu trebuie sa-ti faci griji! Mai este si inducerea in caz ca bebe vrea sa fie ajutat! La mine asta a dat roade!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
slimatei spune:
multumesc..eu stau linistita ca nu am incotro...numai sa nu ajung la cezariana...si la urma urmei daca...bb sa fie sanatoasa..restul..ce mai conteaza...
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
alynta27 spune:
quote:
Originally posted by slimatei
multumesc..eu stau linistita ca nu am incotro...numai sa nu ajung la cezariana...si la urma urmei daca...bb sa fie sanatoasa..restul..ce mai conteaza...
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
Asa e! Pana la urma nu conteaza cum vei naste, ci sa fiti amandoua sanatoase! Te mai poti misca? Bebelina ce-ti "zice"?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
slimatei spune:
de miscat numai eu stiu cum ma misc..dar nu ma las....
mai greu e cand tb sa ma urc si cobor din pat ca e cam inalt...
..dar in schimb merg kilometri intregi pe jos..urc dealurile pe aici la mine...poate, poate...cine stie....
iar...bebelina e cam puturoasa cand incep sa ma misc incepe sa se lase grea...tare de tot si mi se intareste burtica...in schimb daca stau..imi da niste picioare ..e asa de activa..in ultima vreme....