Gravidute si mamici din IASI (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noapte buna, Stefania!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

pentru toata lumea.
Intreba cineva de Oana.E bolnavior Stefan si are amindoi copii acasa asa ca intra mai rar.

Si eu tusesc ca dupa Carpati dar asa-mi trebuie caci nu fac nimic sa rezolv aceasta situatie.Ceai cu lamiie Doamne-fereste!

Nu stiu daca am spus, lui Andrei ii ies dintii.are unul si-i va iesi pina la sarbatori si celalalt.E miriit,doarme mai putin dar zic eu ca e trecator.adica e de bine,la craciun mincam friptura.

Stefania vad ca-ti place pozitia asta de lder de grup(al ) .Doar n-o vrea Stefi mic sa se nasca exact de ziua ei(Sf. Stefan pe 27)?
Suntem cu ochii pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!Multumim de cafea Monica.
Va urez o zi buna ,noi avem o energie si o dorinta de a iesi la plimbare...cred ca-i place mult la aer bebelinei mele, cred ca ar trebui sa ma plimb acum cit mai am timp caci dupa ce nasc nucred ca voi mai putea(dupa cite am citit eu pe aici)
V-am pupat.

poze
BIANCA ANTONIA
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata...acum dau si eu caci as'noapte am "dormit" cu ochii pe pereti..spre dim am mai reusit sa adorm....in rest suntem in aceeasi formula tot fara contractii...

multumim de cafea si multa sanatate...monica...
la noi (catolici)sf. stefan e pe 26..asa ca are sanse..dar sunt eu ca nu mai rezist ...mai ales dupa o noapte ca aseara...

vape toate si va urez o zi cat mai placuta!

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Buna dimineata hop si eu la o cam tarziu e drept dar profit de zilele astea in care Bianca doarme mai bine si sper sa recuperez o parte din somnul pierdut. Deci dormim de aseara de la 22.00, s-a trezit pt. tzitzi la 3.00, 7.00 si deocamdata inca nu ne-am trezit. Din pacate zilele astea nu tin prea mult asa ca imi incarc acum bateriile.

Alyna nu stiam unde ai disparut. Am vazut ca la mamici scrii f. rar. Eu te inteleg perfect caci chiar daca citesc capitol de capitol nu scriu din aceleasi motive ca si tine.

Nonna felicitari pentru dintisor. Al meu copil ma ameninta de vreo doua luni dar deocamdata suntem tot stirbi.
Tu folosesti ceva pentru calmarea durerii provocate de eruptia dentara?

Ella eu sunt o fire destul de activa si dupa nasterea Biancai cel mai greu m-am obisbuit cu lipsa libertatii de miscare asa ca ... profita din plin.

katthy Bianca Elena (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Miha - ce tare e Robert, stie el ce spune

Kathhy - avem copii nascuti in aceeasi zi, ai vazut?Oare nu ne-am intalnit prin maternitate?

Nonna - felicitari pentru dintisor. Noi inca nu avem nici unul, dar stam in fundulet de cateva zile

Multumim pentru vestile despre Oana.Multa sanatate lui Stefan.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Fetele, dragele...va pupic. Asa e, Stefan e bolnavior de sambata si sunt cu doi copii acasa. Cred insa ca ma descurc mai bine decat m-am asteptat. Am si copii cuminti, asta e (cred ca acum, ca stiu ca-i vede Mosul, dar sa nu-i deochi, totusi)

Stefania punem majoretele la treaba?

Miha ce mai faceti?

Nu stie cineva...mai vine zapada la Iasi?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Mihamora la ce etaj ai fost "cazata" la spital?
M-am uitat la fotografiile tale si nu mi te aduc aminte. Dar cine stie....de la caldurile alea din maternitate cine mai stie ce am vazut si ce nu

Stie cineva in ce perioada este deschis targul cadourilor de Craciun de la Sala Polivalenta?

As fi vrut sa iau pt. Bianca cateva globuri dar ceva mai deosebit sa-i ramana amintire de la primul sau bradut sau poate stie cineva unde pot gasi.

Alynta bebica mea mananca f bine fructele (mar, para, portocala) pe care le combin cu cereale. Alte fructe care nu sunt de sezon nu-i dau ca cine stie cate chimicale or avea in ele sa reziste.
Cand vine vorba de legume e nenorocire mare. Nu-i plac deloc asa ca incerc sa-i fac supa traditionala din care pasez doar ce-i place cat de cat - morcov, pastarnac plus carnita care e obligatorie- si asa ne chinuim sa papam 50 - 70 ml supa crema.
De cateva zile am inceput sa acresc putin supa cu bors facut in casa(de mama) si parca merge mai bine.
Iar seara banana cu branza calcica, lapte cu cereale sau banana cu cereale.

Acum vorba Alinei ce sa-i mai dau sa manance?

katthy Bianca Elena (15.05.2007)

Mergi la inceput

Oana, sanatate baietelului!
Nonna felicitari pentru dintisor !
Katthy multumesc pentru sugestii! Am sa incerc si eu para. Eu branzica nu i-am facut. In schimb la o saptamana i-am dat un galbenus de ou de tara amestecat cu piure de cartofi. Altceva este pestele, care il "infuleca", dar i-l d-au destul de rar. Si o data i-am dar ficatel de casa. Cu carnita nu prea suntem invatati. Ce fel de carne ii d-ai? La mamici nu prea intru ca nu am timp sa citesc, scriu ff mult! Si cand apuc sa scriu ceva nu ma baga nimeni in seama. Ma simt singura acolo! Asa ca prefer sa intru aici unde am cu cine sta de vorba!
Mihamora felicitari pentru statul in fundulet!

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Katthy ornamente frumoase pentru bradut sunt la Carrfour! Si gasesti si deosebite!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput