Gravidute si mamici din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 5
aeperju spune:
multumesc! ti-am raspuns!
am facut si noi vaccinul de doua luni la doua luni juma din cauza ochisorului. Acum speram sa nu avem efecte nasoale si sa trecem cu bine. pot sa-i fac baitza in seara asta?
emma
slimatei spune:
neata..azi pe langa
dau si ceiutz si laptic..poate asa vin mai multe mamici si gravidutze...
o zi buna
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
ella10 spune:
Neata!
dupa trei zile de chef.
Am petrecut trei zile , a fost bine si nu m-am prea obosit, am avut si ajutor de la mama si de la sot, a fost bine si mi-a parut bine sa fiu inconjurata de prieteni si familie.
Kriss,Mihamora,MIha,Stefania,Alynta,Gety multumesc mult pt felicitari
Stefania se pare ca trebuie sa punem

Miha tare frumoasa e printesa ta, sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii, abia astept sa -mi vad si eu comoara
poze
BIANCA ANTONIA 
31+
anymony spune:
ELLA LA MULTI ANI!!!
Noi stam pe balcon si ne uitam CE FRUMOS NINGE!!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
slimatei spune:
wow....si la noi plua
....
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
mariussimiuc spune:
Helau! 
Ne-am cantarit aseara si avem 3.500 kg...
Acus intram si noi in randul grasanelor. ![]()
Se pare ca nu mai ninge...![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
kriss79 spune:
neata mai pe la pranz![]()
Ella, sa iti fie de bine cele 3 zile de distractie!
Stefania, Stefi a ta se lasa asteptata!de regula, fetitele sunt mai grabite..dar alei tale se pare ca ii este bine in burtika la tine![]()
Miha, felicitari pentru greutatea Amirei! a mea avea greutatea asta la o luna fara 2 zile cf. carnetelului:)ii dai numai san,nu?
Da, ninge in iasi, dar nu se depune vad..e flescaiala..
De maine este sotul in concediu si vreau si eu sa mai ies!
revin..ca plange iar
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Miha, felicitari pentru greutatea Amirei! a mea avea greutatea asta la o luna fara 2 zile cf. carnetelului:)ii dai numai san,nu?
Da,Cristina...numai san ii dau. Fara nici un fel de alta completare. Nici in maternitate n-am vrut sa-i dau laptele acela la canita.Nu de alta dar nu-mi placea cum miroase.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
slimatei spune:
pai cred ca a auzit ca dupa nu se mai da papa bun..se sta la dieta...si cred ca de asta lungeste termenul....![]()
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2