Gravidute si mamici din IASI (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, ELLA!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

multumesc! ti-am raspuns!
am facut si noi vaccinul de doua luni la doua luni juma din cauza ochisorului. Acum speram sa nu avem efecte nasoale si sa trecem cu bine. pot sa-i fac baitza in seara asta?

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata..azi pe langa dau si ceiutz si laptic..poate asa vin mai multe mamici si gravidutze...

o zi buna

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata! dupa trei zile de chef.
Am petrecut trei zile , a fost bine si nu m-am prea obosit, am avut si ajutor de la mama si de la sot, a fost bine si mi-a parut bine sa fiu inconjurata de prieteni si familie.

Kriss,Mihamora,MIha,Stefania,Alynta,Gety multumesc mult pt felicitari
Stefania se pare ca trebuie sa punem
Miha tare frumoasa e printesa ta, sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii, abia astept sa -mi vad si eu comoara

poze
BIANCA ANTONIA
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

ELLA LA MULTI ANI!!!

Noi stam pe balcon si ne uitam CE FRUMOS NINGE!!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

wow....si la noi plua....

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ne-am cantarit aseara si avem 3.500 kg... Acus intram si noi in randul grasanelor.

Se pare ca nu mai ninge...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata mai pe la pranz
Ella, sa iti fie de bine cele 3 zile de distractie!
Stefania, Stefi a ta se lasa asteptata!de regula, fetitele sunt mai grabite..dar alei tale se pare ca ii este bine in burtika la tine
Miha, felicitari pentru greutatea Amirei! a mea avea greutatea asta la o luna fara 2 zile cf. carnetelului:)ii dai numai san,nu?
Da, ninge in iasi, dar nu se depune vad..e flescaiala..
De maine este sotul in concediu si vreau si eu sa mai ies!

revin..ca plange iar

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by kriss79
Miha, felicitari pentru greutatea Amirei! a mea avea greutatea asta la o luna fara 2 zile cf. carnetelului:)ii dai numai san,nu?

Da,Cristina...numai san ii dau. Fara nici un fel de alta completare. Nici in maternitate n-am vrut sa-i dau laptele acela la canita.Nu de alta dar nu-mi placea cum miroase. Sper sa o alaptez si pe Amira la fel de mult cum l-am alaptat si pe Robert.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

pai cred ca a auzit ca dupa nu se mai da papa bun..se sta la dieta...si cred ca de asta lungeste termenul....

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput