Gravidute si mamici din IASI (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Stefania, suntem cap de lista . Eu am joi control si vedem atunci ce se mai intampla. La mine joi vor fi 39 de sapt implinite.

Oana 37+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Am facut si a doua interventie. Tot nu trece ochisorul din pacate. Sfaturi?

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Stefania,se pare ca incepi sa pierzi dopul.Nu intra in panica...De intamplat tot o sa se intample pana la urma. Poate azi...poate maine...Ai vazut ca eu am stat fara dop doua saptamani.Oricum noi iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine.

LA MULTI ANI ELLA! Sa fii sanatoasa si fericita,sarcina usoara in continuare.

O saptamana minunata tuturor!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

HAI STEFANA!!!
asa si la mine a fost, intii o pata maronie, un pik contractii...dar eu nu am stat, am fost la meternitate la camera de garda, m-au urcat pe masa si aveam dilatatie 2, asa ca m-am dus si m-am internat, pata devenea mai mare...si eu TREBUIA sa fac cezariana, asa ca la 6 m-am internat si la 9 s-a nascut MINUNEA!
Si eu aveam emotii, am plins...nu stiam de ce, ca a fost asa deodata, ca urma sa o vad...a fost emotionant!
BAFTA!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc fetelor....stati s va expic mai detaliat..am gasit doar o pata maronie..nu roz...dar nu s-a mai repetat...ametelile cred ca erau de la emotii..caci dupa ce am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea au disparut... in schimb nustiu ce-s alea contractii..dar sigur nu scap fara ele..si inca ceva..nustiu nici ce inseamna sa fii dilatata..dar am asa o semzatie..ca mi s-a largit bazinul..nu mai pot sta in picioare..si de mers..abia pot face cativa pasi...bineinteles caci dim... am incercat sa merg la spital... am luat analizele sotului (a tb sa faca si el ca sa poata asista la nastere)dar in acele momente..mi-a trecut de toate..parca nu mai aveam nimic..si ma simteam lejera..ca un fulg... asa ca nu am indraznit sa urc la sala de nasteri(ginec)...sa ma vada dr....stiu ca poate am facut o prostie...darnu vreau sa fac o figura si sa ma trimita acasa...cu coada intre picioare..si sa-mi zica sa revin cand oi avea...ceva mai serios... oricum maine am monitorarea..poate s'or vede maine ceva contractii caci pana acum nu au observat nimic..si eu nustiu cum sunt..se poate naste fara ele... sau fara sa-mi dau seama ca sunt ...?bebelina se misca intr-una si cateodata e dureros...dar nu ma face sa cred ca sunt contractii ..ci doar faptul ca se misca ea...ce stiu eu ..poate limita mea de durere e mai mare asa incat eu supart fara sa-mi dau seama...habar n-am cum tb sa procedez......sper ca nu v-am plictisit..si daca vreti sa ma mai ajutati ..avand in vedere ceea ce v-am spus acum...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Stefania, nici eu nu stiu ce-s alea contractii, dar, din cate am citit pe aici, cand incep, ne dam seama sigur!!!

Oana 37+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

sigur nu..?deci nu se poate fara...

ella la multi ani fericiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Slimatei multumesc de urare!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Slimatei, eu n-am avut contractii false toata sarcina, sau poate am avut si nu mi-am dat seama de ele, iar contractiile eu le-am simtit asa: simteam o mica miscare in burtica, iar imediat o ma durea ca o usturatura in zona lombara. Eu credeam ca se misca bebelina, plus durerile de spate inerente in timpul sarcinii, dar n-a fost asa.

Emma, schimba doctorul. Ti-am trimis PM.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mihamora multumesc de urari! Am petrecut ziua sotului in 2 reprize. o data a venit soacramea cu sora lui si altadata bunica , sora mea si cumnatul. Si bineinteles doua pregatiri!
Miha, Amira e o pletoasa! Al meu bebe e chel si acum!

La Multi Ani, Ella!
Nastere usoara! Sa fii snatoasa si sa ai grija de fetita! Burtiera trebuie sa o alegi dupa burta! Sa stii ca dupa ce nasti ai burta tot mare o vreme! Deci pentru inceput cumpara una mai mare sau eventual una cu scai. Am vazut in farmacie centura postnatala care era ajustabila si costa in jur de 40lei. Cauta in farmacie, ca te lamuresc farmacistele!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput