Gravidute si mamici din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 3
GETY spune:
Eu lucrez in sectorul bugetar si nu mi s-a dat salar bonus. Tin minte ca am intrebat si mi s-a zis ca nu se aplica la bugetari.
Mariussimiuc, bine ati venit acasa si tu si printesa ta si sa ai parte de ajutor cat mai mult timp! Ce zici, seamana Amira cu fratiorul ei?
Asa creste Maria Diana
slimatei spune:
neata!haideti la o cafelutza
asa de duminica dimineata..
o zi placuta
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
ella10 spune:
Neata!multumim de cafea Stefania?
Am intrat sa va salut , sa va urez o duminica placuta, eu am musafiri azi, am avut si ieri si sigur o sa am si maine si nu o sa mai am timp sa mai intru sa va salut.
V-am pupat
poze
BIANCA ANTONIA 
31+
ella10 spune:
Am uitat sa va intreb ceva pe voi cele care ati nascut,cam ce marime ar trebui sa-mi iau burtiera?![]()
poze
BIANCA ANTONIA 
31+
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mariussimiuc, bine ati venit acasa si tu si printesa ta si sa ai parte de ajutor cat mai mult timp! Ce zici, seamana Amira cu fratiorul ei?
Fizic seamana foarte bine,doua maimutici,mici si parosi amandoi.
Ella,burtiera pe care am avut-o eu e nr 3.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...[/b]
slimatei spune:
neata..noi iar va dam
..poate cineva are nevoie...
va
si va uram o zi buna!
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
slimatei spune:
vineee..cred.....intru in panica...am gasit azi dim o pata maronie pe chilotei...deacum e si timpul...dar
...nustiu cum voi reactiona..stiu ca tb sa stau calma..da' daca se intampla acum....azi...cum sunt simpomele...ce tb sa fac ..? dati-va cu parerea..va rog..care-i urmatorul pas..? bcum se intampla..? haideti mamicilor ca aveti experienta...
parca ma ia cu ameteala...asa tb sa fie sau e de la...frica..?
kriss79 spune:
salutare
LA MULTI ANI porumbita!!! 
cu intarziere..
Nu ai mai trecut pe la noi..sper ca e totul bine cu sarcina..
si...
LA MULTI ANI ELLA!!!! 
Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai un copil frumos, sanatos si norocos!! Sa fii mereu vesela si optimista!!
si ..Stefania, multumim de cafeluta..eu insa va servesc la capucinno..cele care nu pot bea cafeluta..![]()
ce o fi cu Addiana? nu a mai dat nici un semn de vreo sapt cred..sper ca e ok..
O sapt buna tuturor!
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mihamora spune:
Slimatei - multumim pentru cafeluta![]()
E timpul

Pai ...ce sa zic...fii atenta la contractii, ...vezi ce pete mai apar,daca sunt rozii, se elimina dopul...stai calma, poate sa mai dureze, nu e obligatoriu sa se intample azi...cat despre ameteli cred ca sunt de la emotii
Fii curajoasa

LA MULTI ANI ELLA !!!

Multa sanatate tie si bebelinei!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!