Gravidute si mamici din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 19
crismary spune:
Neatza mamici si burtici 
Ce ziceti de o
de la mine azi ? Am pregatit-o chiar eu, si cu laptici si fara, dupa preferinte.
Noi suntem tare energici in dimineata asta
. O fi de la faptul ca mai avem 2 zile pana la concediu ? Sau pentru ca se apropie Mos Craciun ![]()

36+
Nonna76 spune:
Buna dimineata !
pentru toata lumea.
V-ati apucat de curatenia pentru Craciun ?
Mindru' meu tare prost mai doarme noaptea,cel mai rau e ca se trezeste pe la 5.30-6 si adoarme mult mai tirziu.
Stefania
?
Oana oare o fi nascut? Parca nu am mai vazut-o.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
V-ati apucat de curatenia pentru Craciun ?
NU!
Stefania???? Punem majoretele?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Nonna76 spune:
Si eu Miha fac curat zilnic si nu se cunoaste.Nu se cunoaste nimic de pe urma mea.Fac curatenie ,mincare ,spal vase ,rufe si a doua zi o iau de la capat cu acelasi program.
Dar pentru Craciun vreau sa am curatenie si mincare macar pentru 3 zile cit tin sarbatorile.
slimatei spune:
fetelor..puneti le..ca eu nu mai pot..
poate o incurajati voi sa vina...
am trei zile decand sunt zombii..nu dorm..deloc nici noapte nici zi.. in 3 zile adunate orele daca am dormit 6 ore...
azi dupa amiaza ma duc la monitoraj.... poate, poate se gandesc sa-mi dea o mana de ajutor ....
va multumesc pt. incurajari
ella10 spune:
Neata !se pare ca eu sunt cea mai norocoasa,curatenie facut: mama sa traiasca, mincare pentru sarbatori...tot mama sa traiasca,mie imi ramine sa-l astept pe Mos Craciun si sa mai sterg praful putin.
Kriss ti-a placut la Palia?de cum am vazut pozele am recunoscut restaurantul
poze
BIANCA ANTONIA 
32+
kriss79 spune:
salut
vreme mohorata afara..dar am primit banii de trusou
de la nenea postasu` si am plecat la cumparaturi pt. Ale caci i-au cam ramas mici caciulitele de bumbac si body-urile..caci avem 4,500 fix! Am fost la copilasul meu si i-am luat caciulite, pijamaluta, body-uri cu maneca lunga si pantalonasi!
Cris, ma bucur ca nu a facut febra Ami! am auzit ca Infarix-ul asta e ok..si nu fac copilasii..
crismary, multumim de cafeluta..mai ai si tu putin pana nasti!
ella, a fost ok..se putea si mai bine!am unele chestii de reprosat, precum claparul recomandat de sefa de sala care a dat kix, felul 2 era rece(mamaliguta de la saramura de pui) si unii au zis ca au avut carne de porc, nu pui la saramura..poate li se terminasera:)..mai furat pe ici pe colo..ca de suntem romani!tineretul s=a distrat, varsta a 2-a a stat la mese si a vorbit..
Miha,ai instalat cosuletul auto?
eu la curatenie imi vine cineva de 2 ori pe sapt caci stam la casa, suprafata e mare, sotul nu prea pune mana si lasa farfuria,hainele pe unde apuca..ca a fost prost invatat..praful de pune zilnic, de calcat e mult inclusiv ale Alessiei..samd
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Miha,ai instalat cosuletul auto?
Nu,pentru ca masina noastra e masina de servici a lui tati si nu-si poate permite sa se prezinte la munca cu cosuletul in masina.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
kriss79 spune:
nu inca, o tin si eu in casa in cosulet..![]()
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
fetelor am intrat in fuga sa va salut, promit sa citesc si din urma...cu serbarea asta si cautat cadouri pt doamnele educatoare n-am mai avut timp de nimic....
si cand ma gandesc ca dupa asta incep iar umblaturi dupa cadouri pt craciun...aaleu!!!!(cum zice raisa)
intr-un sfert de ora imi trezesc fetele sa ne pregatim de serbare!!!! la 17.50 trebuie sa fim prezente la gradinita.

multi pentru toate gravidutele si mamicile si pentru toti copilasii si bebeii!
si o seara placuta!
p.s. : stefania, oana sper ca n-ati nascut si eu n-am fost pe faza!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006)