Gravidute si mamici din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Hai Gugu!

Stefania stiu ca e greu de "carat", dar incearca sa fii linistita si sa te odihnesti cum poti! Vei avea nevoie de multa energie pentru nastere si pentru fetita! Nu mai zic de tine!

Oana pun si pentru tine majoretele!
Crismary cred ca abia astepti sa intri in concediu! Ti-ai pregatit bagajelul pentru spital? Sau esti superstitioasa si nu o faci?!
Miha cu ce umpli turtele cu julfa? Cu nuca sau cu canepa?
Ella esti o fericita ca beneficiezi de ajutorul mamei! Si eu de cate ori mi-am dorit-o langa mine....
Addiana succes fetelor la serbare!
Si noi mergem vineri la serbarea de Mos Craciun organizata la mine la serviciu. Avem parte de un cadouas si de un Mos Craciun "adevarat"! David nu va sti o poezie, dar in schimb cred ca va face o pozica in bratele mosului!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
slimatei spune:
inca sunt aici dar de maine...
cristina am reusit sa vad si eu toate pozele..asta ca sa ma mai distrag un pic de la emotii.. sa-ti traiasca sanatoasa frumusetea de fetita....numai bine!
alina
puteti sa incepeti galeria si sa-mi tineti pumnii... caci maine tb sa ma internez....fortat.. in sfarsit si-au dat si ei seama ca e tarziu....
..asa ca tb sa dorm si sa ma odihnesc in seara asta bine ca sa fiu fresh... cine o putea...
incep emotiile....
dati drumul la majorete..ca e pe vineee... ce ma bucur...
mai avem putin...putin...
cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
kriss79 spune:
atunci Stefania pun de un capitol nou..sper s anu se scoale pana il concep![]()
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
crismary spune:
alynta27 e adevarat, abia astept sa intru in concediu si abia astept momentul cel mare...desi habar nu am ce ma asteapta. Dar sper ca totul sa decurga pana la final la fel de bine ca si pana acum. Bagajul l-am pregatit in mare si nu, nu sunt deloc superstitioasa. Am cumparat deja hainite, samponel, ulei, jucarii, etc etc. Nu-mi place sa ma las in baza celor din jur, decat daca e musai nevoie. Dar apropo de bagaj...acea burtiera e necesara indiferent de tipul nasterii (natural sau cezariana) ? Eu acum sunt tare viteaza si sper sa nasc natural, mai ales ca bebe-ul este pozitionat si la ecograf doctorul mi-a zis ca totul e in regula. Ramane sa mai facem un set de analize si investigatii dupa 3 ianuarie.
slimatei, suntem alaturi de tine. Nastere usoara si recuperare grabnica. 
36+

SARBATORI FERICITE!
- ANDRA, SARA si