Gravidute si mamici din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 15
oana8188 spune:
Saru'mana de raspuns! Am sunat doctorita si a zis " sa stau cuminte"; m-am linistit...se pare ca nu-i urgent ![]()
Oana
39+
Alexandra
slimatei spune:
deci e cumincioara alexandra si asteapta momentu "x"...
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
mariussimiuc spune:
Am iesit si noi la o sesiune de bulgareala
si tare m-as fi tavalit si eu nitel in zapada,dar n-aveam ce face cu Amira. ![]()
Si pentru ca suntem cuminti si am invatat poezia il asteptam pe Mos Craciun. ![]()
Aseara ne-am cantarit si avem 3.800 kg. 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
alynta27 spune:
Miha felicitari pentru greutatea fetitei! Draguti copilasi!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
kriss79 spune:
salutare
acum uploadez pozele de la botez!
La Multe Lunite Amalia !!! 
cu intarziere..pentru ieri
La multe Lunite Dominic!!! 
tot cu intarziere..
La Multe Lunite Bianca!!! 
tot..
Multa multa zapada..ceea ce a cam dat peste cap eveninmentul nostru:))
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
kriss79 spune:
pana mi se incarca pozele va scriu ca avem 4,470 grame la fix 2 luni, a luat 920 grame in a doua luna..
cu alaptatul..poate unele ati inteles gresit, dar nu vreau sa renunt la alaptat..doar ca dupa ce mananca..cateodata si o ora (si am obs. asta azi iar), dupa vreo 40-45 min incepe sa planga si sa caute sanul..
am inteles ca cresterea in greutate nu presupune si ca se satura cu lapticul..
oricum inca nu am dat nimic, asteptam pediatrul sa vina de la Tim si miercuri cred ca mergem sa facem si vaccinurile si ii voi spune toate problemutele mele..
La botez a fost cumintica la inceput, dupa o perioada a inceput sa se plictiseasca si sa maraie..dupa ce a scos-o din cristelnita a inceput sa planga bineinteles..cred ca de foame:), desi mancase cu aproape o ora inainte sa plecam de acasa..si cam tot asa a tinut-o..mai plangea putin, se mai oprea sa auda ce citeste preotul samd..dupa ce a imbracat-o tipa tare si m-am asezat intr-un colt si am alaptat-o putin..sa ii mai treaca..in fine, la aerul rece a adormit dupa aceea pana acasa..si a dormit vreo 2-3 ore..
La petrecere a fost si ea, a fost cumintica..a mai si dormit, a mai si dansat si dupa vreo 2 h juma am dus-o acasa unde o astepta mama..
Noaptea s-a trezit de vreo 3 ori..eram franta..mergeam zig zag prin casa cu ea:)
Azi a fost baita..a fost cumintica, la masaj iar a inceput sa isi piarda rabdarea si sa caute sanul..dupa baita a dormit vreo 2 h ..abia acum vreo juma de ora a adormit iar..nu am mai reusit sa ma odihnesc si eu.
Sper sa doarma noaptea asta bine sa ma mai odihnesc si eu..
Ceea ce ma incanta nespus e sunetele pe care le scoate: gangureli,chiote,samd..nici nu stiu cum sa le numesc..oricum are o voce tare dragalasa..e scumpica foc!
inca se incarca pozele..ca sunt vreo o suta si ceva..
Poze
Cristina
alynta27 spune:
Kriss felicitari pentru micuta crestina! Cum a fost marele eveniment?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
kriss79 spune:
Poze botez
desi mai sunt de incarcat vreo cateva..
Alina, multumim! a fost frumos, dar obositor! am povestit mai sus..
Poze
Cristina
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by slimatei
deci e cumincioara alexandra si asteapta momentu "x"...
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
Nu stiu ce sa zic.... scurgerea roz a devenit maro si am gasit si ceva gelatinos cu maroniu... Nu va suparati pe mine ca va zic exact, dar vreau sa stiu daca la voi a mai durat mult.
Oana
39+
Alexandra
alynta27 spune:
Oana ai inceput sa pierzi din dopul vaginal! Esti foarte aproape! Eu la amiaza pierdeam dopul si noaptea la 2 am nascut! Totusi am inteles ca nu e o regula! Poti pierde dop si apoi acesta sa se refaca! Fii atenta la contractii! Tine un ceas in mana si vezi daca sunt ritmice. Atunci cand se indesesc e aproape nasterea. La 8-10 min contractii ritmice sunt suportabile, la 7 min simti ca nu mai poti, la 5 min e de rau, cand ajung la 1-2 min nasti!Sper ca nu te-am bagat in boale!

Hai ALexandra!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele