MAMICI DE ITALIA (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Katiapamsi joi e bine ( te referi la saptamana viitoare,nu?)La ce ora trebuie sa fi la ambasada? Poate daca ai timp sa ne vedem vom merge in parc cu Giuliettele la plimbare
Giulia mea nu stiu de ce s-a comportat asa aseara,a adormit pana la urma dupa ce am facut cateva ture prin casa cu ea in brate. La masina de spalat mi s-a stricat centrifuga, si daca e plina de apa nu se mai deschide usita.Mi-au ramas acolo cearceafuriile de aseara tot la ammollo... Cat despre cealalta masina ( cea cu patru roti ) sotul merge cu ea la Bologna si nu mai dispun de mijloc de transport duminica,poate daca puteai veni tu la mine de data asta,si data viitoare veneam eu....Asa macar daca era frig afara stateam in casa,si asa sunt singura Duminica. Dar lasa ca si Joi e bine daca nu se poate altfel. Mi-e mi-ar face placere sa ma mai ''dezlipesc'' putin de totate lucruriile ce le-am de facut

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Fetelor am uitat sa va spun ca am mai pus si alte foto cu Giulia daca aveti timp sa le vedeti

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Cristina-imi pare rau dar nu stiu daca ne putem vedea joi pt ca am programare la 12 si merg cu sotul si el cind termin ma aduce acasa si cred ca merge inapoi la lucru inca nu stiu daca are toata ziua libera si daca ma lasa la tine nu cred ca seara cind termina lucrul are chef sa vina dupa noi
cam aiurea situatia ca nu-mi vine sa iau masina,el e ocupat cu
serviciul si nu stiu cum sa fac
acum sa vedem ce-mi zice pe duminica si iti spun daca ma organizez sa vin
nu ai incercat sa pui pe scarico poate da apa si poti deschide masina de spalat
ce marca e? eu am luat una noua indesit care m-a tinut exact pina a expirat garantia si mi-am cumparat alta ariston de care sint mult mai multumita

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Katiapam atunci poate Duminica,daca reuseti sa te organizezi,vom vedea noi cum facem. Atunci astept sa ma anunti daca e posibil duminica.
Masina de spalat se numeste SELECTA modelul 4320x dar e mai veche are vreo 4 ani daca nu mai mult chiar. Am incercat in toate feluriile sa o fac sa evacueze cel putin apa dar nimic,nu vrea deloc. Am scos-o si din priza, i-am dat drumul din nou si tot nimic. Tocca chiamare l'idraulico. Cine stie cat ne mai cere ptr reparat,offfff. Oricum va trebui sa vina sa ne monteze si cabina de dus,ca cea veche nu mai mergea.Ori te ''fierbeai'' cu apa la 45 de grade,ori mureai congelat daca invarteai butonul doar putin de tot pe apa rece, apa calduta nu exista la dusul acela .Ma duc si eu la cumparaturi,soacra-mea nu vrea sa stea cu Giulia ptr ca trebuie sa scoata cainii la plimbare. Poate s-a suparat pe mine ca data trecuta nu am vrut sa o ajut sa duca cainii la veterinar,dar nu vroiam sa ii iau in masina cu mine,ptr cape scaunul din spate o tin pe giulia si mi-e frica. nu prea a inteles motivul din pacate..lasa ca ne descurcam noi si singure,doar suntem fete ''mari'',nu'Am plecat sa prind autobuzul,o pun pe Giulia in Ham ca nu am cum sa o iau altfel.Ciao ci leggiamo dopo!

poze

nasterea

Mergi la inceput

Cristina-buona spesa
asa e sinteti fete mari si puteti iesi si singure
ies ies mereu peste tot ca nu am cu cine o lasa cred ca din cauza asta si diventa cosi mammona

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna am venit sa salutam sa nu ne dati disparute... nu avem noutati..decat ca azi a fost o zi frumoasa caci in sfarsit a reusit sa stea si tati cu noi..acumfacem bradut..da' nu gasim globurile..poate le-am aruncat...suntem in stare...

salut toate fetele si le trimit un si vreau sa-i mai urez cristinei multa rabdare ca are nevoie.....stai linistita caci o sa se rezolve totul..calma....

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

CRistina, ai multe de facut si timp putin pt tine, te cred sa nu mai poti...pune prioritar fetita si de restul nu te agita ca se rezolva pana la urma. Cam rautacioasa soacra, chiar de era suparata pe tine putea sa se gandesca la Giulia. Am vazut pozele, tare dulce pitica!
La noi in orasel este festa...il paese delle meraviglie...dar ploua de aseara continuu, era programat un bradut de ciocolata...sper sa se opreasca ploaia pana maine... Eduard a inceput sa faca propozitii, deocamdata negative: nu-i Lili, nu-i tata, nu-i upu(lupu), nu-i poua(ploua)
Poze cu bradutii cine are?

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Cristina e o scumpa Giulia

Micio-ce frumos poate fi Eduard ca incepe sa-ti vorbeasca,abia astept sa o aud si eu pe Giulia sa-mi spuna cite si mai cite
si apropo de bradut iti prezint bradutul nostru micut
nu am spatiu de nimc casa e mica si ma adaptez dar ti-l prezint oricum
www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmO_pamgiu_01197123067.jpg" target="_blank">bradut micut

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

E frumos bradutul. Si eu tot micutz il am, nu stiu unde sa-l asez ca sigur o sa traga de ornamente!

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

miciosi slimatei sigur ca o sa se rezolve este o perioada mai urata dar asta e.trece.Toate trec.
Ma bucur ca v-au placut pozele,mai fac atunci cand reusesc sa ma eliberez.
Am fost la cumparaturi dar nu am putut lua tot ce-mi trebuia ptr ca mi-a fost greu cu plasele in autobuz.Afara ploua cand am iesit si a trebuit sa-mi iau si umbrela,deci intr-o mana tineam umbrela si in cealalta plasa,iar Giulia statea cumnite in Ham,sprem norocul meu. Am luat numai prosciuto crudo,insalata,latte,pane integrale...etc cat sa umplu o plasa din aceea de la coop,ma duc luni sa cumpar restul,oricum frigiderul nu-i chiar gol
Katiapam forate frumos bradutul, Giuliei i-a placut sigur! L-ai facut singura? Pana la urma ai fost sa platesti bolleta sau nu ai mai iesit? Eu sunt putin mai trista ca deocamdata nu am loc in casa ptr brad si tare mult mi-ar fi placut sa-l fac si eu,dar cu toate cutiile de la box doccia imprastiate prin sufragerie nu stiu cand sau cum o sa-l pot face.Sotul o venit la pranz acasa ca aterminat cu masina treaba ce o avea,si mi-a forzat usa de la masina de spalat sa-mi scoata de acolo cearceafuriile,a facut numai apa pe jos in baie in plus trebuie sa mai luam si o masina de spalat noua,chair daca in momentul de fata nu se prea poate dar nu avem de ales,doar nu o sa spal mereu la mana. L'idraulico vine pe Marti,saptamana viitoare,dar va monta doar dusul ptr ca masina de spalat o arunc.Ma duc sa termin de spalat camasiile sotului

poze

nasterea

Mergi la inceput