MAMICI DE ITALIA (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Roxali-atunci sint doi mincaciosi
Giulia è una buona forchetta cum se zice ca si tatas-o numai ca nu asimileaza mai nimic(taticul),sper ca a mostenit si metabolismul pe linga inaltime acum are 66 cm si aproape 7 kg
si luni din nou la vaccin
ma bucur ca ai pus-o pe lista posibila nora dar cum toate avem fetite are de unde alege

cum e tare innorat si urit nu mai ies am iesit mai devreme cred ca fac pomutul
voi l-ati facut?

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Roxali-atunci sint doi mincaciosi
Giulia è una buona forchetta cum se zice ca si tatas-o numai ca nu asimileaza mai nimic(taticul),sper ca a mostenit si metabolismul pe linga inaltime acum are 66 cm si aproape 7 kg
si luni din nou la vaccin
ma bucur ca ai pus-o pe lista posibila nora dar cum toate avem fetite are de unde alege

cum e tare innorat si urit nu mai ies am iesit mai devreme cred ca fac pomutul
voi l-ati facut?

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Raluca dauneaza ochisorilor celor mici.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Mai ce liniste pe aici...Katia,spor la impodobit!Eu cred ca ma cocotz in patuc,poate motzai,poate citesc...

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Katia la al meu se vede, chiar daca vara face innot si pe timpul scoli pallavolo.
eu maine ma ocup de pom...ca am ajutoare de nadajde si facem si presepele

au anuntat un sfarsit de sapt nasol...cata zapada e anul asta la munte...si io nik

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ce idee buna...facem si noi bradutul maine..daca mai apuc.....caci vreau sa am pozici cu el..si burtica(burtanul)neaparat....maine e sarbatoare...cam ce aveti de gand sa faceti..?
ca zi se vede ca nu prea ati avut chef de vorba...

eu va urez o seara placuta... si somnic usor...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor!
Roxali eu Giuliei ii fac poze fara bliz de obicei,le fac in timpul zilei cand este lumina si ies bine. Mi-ar parea rau sa nu-i fac poze in perioada asta cat inca este micuta,caci apoi creste si nu-mi raman decat amintirile
[bKatiapam] haide sa ne intalnim! Sincer eu as vrea sa ne intalnim cam pe Duminica viitoare ptr ca sotul meu pleaca la Bologna la MOTOT SHOW si ne lasa singure acasa...macar asa mai uitam de probleme si imi trece si mie ziua mai usor.Iau o pauza,cum se spune. Poate resuseti sa te organizezi si tu pana pe 16 Decembrie sa ne vedem..ce bine ar fi!
Fetelor[/b] eu nu mai pot! M-am saturat, sunt foarte epuizata de tot si de toate! Cei de la Brico mi-au adus ieri cabina de dus si mi-au lasat-o desfacuta in toata sufrageria, mi s-a stricat masina de spalat si trebuie sa spal tot la mana,am vreo 2 kg de rufe de-ale Giuliei si nu stiu cate camasi de-ale sotului,in plus trebuie sa merg la cumparaturi cu autobuzul ptr ca sotul a dus masina la officina sa-i faca tagliando ptr ca duminica viitoare pleaca la bologna si ii e frica sa mearga cu masina asa. In plus am facut o noapte in bianco,Giulia s-a trezit la 01 noaptea si a tot ''vorbit'' cu veioza,cu dulapul..etc apoi cand s-a plictisit a plans vreo 2-3 ore si mi-a sarit tot somnul. AJUTOIRRRRRR

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Am uitat sa va spun ca mi-ar fi placut sa fac Bradul insa nu mai am loc in salon de Box doccia

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Salut fetelor

Cristina-imi pare rau de noaptea in bianco si de ce ti s-a mai intimplat
te cred ca esti terminata la cite ai de facut,noi ziceam toate cum de reusesti sa faci atitea......
nu ai aproape nici un magazin sa nu trebuiasca sa iei autobuzul?
poti lasa fetita cu soacra? macar sa nu o mai duci pe vremea asta si in plus la spesa cu autobuzul un ingombro
si eu trebuie sa ies per forza ca i-am facut lista sotului de spese dar trebie sa platesc o boleta care mi s-a ratacit si am uitat de ea si tocmai am dat de ea si sper sa se schimbe timpul sa pot iesi
incerc sa vad cum ma organizez si iti spun daca ne putem vedea duminica viitoare,tu cam pe unde ai putea? daca nu ai masina prin zona ta?
joi ma duc in ambasada si e in laurentina

Slimatei-fa-ti pomutul sa il ai pe cind te intorci acasa cu fetitaca poate nu mai ai timp

Mikuto-si tu pe cind vine Sara sa gaseasca atmosfera natalizie poate se decide

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

eu am facut pomutul

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput